MARANELLO DAY και MARANELLO δοκιμές - Δελτίο τύπου

Για άλλη μια χρονιά το εργοστάσιο της MARANELLO KART SRL θα διοργανώσει το event/track day MARANELLO DAY στις 6 και 7 Νοεμβρίου στην πίστα South Garda Karting στο Lonato της Ιταλίας. 
Το event απευθύνεται στους dealers και στους οδηγούς τους οι οποίοι θα έχουνε την δυνατότητα να ενημερωθούν για τεχνικά θέματα, να οδηγήσουνε τα σασί/μοτέρ όλων των επίσημων κατηγορίων και να αναλύσουνε επιτόπου θέματα setup με την υποστήριξη του τεχνικού team της εργοστασιακής ομάδας. 



 Επίσης θα αναλυθεί η πολιτική πωλήσεων της εταιρίας και πλάνα για το 2013. 
Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η εργοστασιακή ομάδα θα παραμείνει στην πίστα του Lonato για να κάνει δοκιμές.

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούνε να ενοικιάσουνε καρτ και να συμμετέχουνε στις δοκιμές με την υποστήριξη της εγοστασιακής ομάδας. 

H MARANELLO Hellas διοργανώνει αποστολή με φορτηγό από την Ελλάδα για όσους οδηγούς της ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις δοκιμές 8 και 9 Νοεμβρίου με τα δικά τους karts. 

Κατά την διάρκεια του event και των δοκιμών θα προσφέρεται γεύμα καθημερινά 12.00 – 13.00 στην τέντα της MARANELLO KART SRL. 

Όσοι ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουνε στο MARANELLO DAY ή στις δοκιμές μπορούνε να επικοινωνήσουνε μέχρι τις 25/10 με τον κ. Γιώργο Παπαμιχάλη στο info@maranellokart.gr

Related

news 5134665660795089718

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item