Ο Δημήτρης Γαλάτσης της ROTAX Hellas στο Kartnews.gr

Ακούστε την μαγνητοφωνημένη συνέντευξη του  κου. Δημήτρη Γαλάτση από την ROTAX Hellas, στον ρεπόρτερ του Kartnews, Γιάννη Γκρίλλα.


Στα πλαίσια της μεγάλης προπόνησης που έλαβε χώρα χθες 7/9, στην πίστα του Καρτόδρομου των Αφιδνών, είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να συνομιλήσουμε με τον κ. Δημήτρη Γαλάτση από την ROTAX Hellas.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παρέθεσε, μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον επερχόμενο αγώνα του ROTAX MAX Challenge στις 15/9, ο οποίος διοργανώνεται για 14η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας πλέον θεσμό για το άθλημα στη χώρα μας, αλλά ακούσαμε επίσης και την απορία του για την μη συμμετοχή των μικρών πιλότων της κατηγορίας ΜΙΝΙ στην γιορτή του ελληνικού καρτ, το P.I.C.K. της Πάτρας.


Related

sunenteukseis 7406557519561262417

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item