Για "γρήγορα" παιδικά όνειρα

Ποιος γονιός που έχει μέσα του το μικρόβιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχει ονειρευτεί ένα δώρο για το παιδί του σαν και αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα.







Αρκετοί ίσως έχουν πειραματιστεί στην ιδέα να το φτιάξουν μόνοι τους και κάποιοι άλλοι ίσως κατέφυγαν σε πλαστικές απομιμήσεις προκειμένου να βάλουν το παιδί τους να κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι που εκφράζει την αγάπη τους για το μηχανοκίνητο.

Την ιδέα αυτή την έκανε πράξη τελικά ένας Έλληνας σχεδιαστής και κατασκευαστής επίπλων, ο Σπύρος Πάνος Μουλαράς από το Μεσολόγγι. 
Η κατασκευαστική αυτή πρόκληση γεννήθηκε για τον Κο Μουλαρά το 2009, όπου μετά από επίπονη προσπάθεια και πολλές αλλαγές κατά την διαδικασία του σχεδιασμού και της κατασκευής, ετοίμασε το πρώτο ξύλινο κρεβάτι.





Το πρωτότυπο που προοριζόταν για προσωπική χρήση απέκτησε γρήγορα πολλούς θαυμαστές, και το επόμενο βήμα δεν ήταν άλλο από την ίδρυση της ελληνικής εταιρείας S-P-M, όπου κατοχυρώνοντας ως πατέντα το πρώτο κρεβάτι ξεκίνησε την παραγωγή μιας ολοκληρωμένης σειράς κρεβατιών και αξεσουάρ παιδικών δωματίων με θέμα το μηχανοκίνητο.  

Ήδη αρκετοί επώνυμοι φίλοι και αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού από Ελλάδα και εξωτερικό έχουν διακοσμήσει τα παιδικά δωμάτια των παιδιών τους με τις δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή.



Το κάθε κρεβάτι είναι μια προσωπική, μοναδική σκαλιστή δημιουργία με μεράκι και τέχνη και γι' αυτό κάθε ένα αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το κάθε κρεβάτι για να ετοιμαστεί χρειάζεται περίπου 40 μέρες ενώ όλα είναι εξοπλισμένα και με τηλεχειριζόμενο φωτισμό.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα?

Περισσότερες πληροφορίες http://s-p-m.gr




  

Related

SPM paidiko krevati 2583598443922438980

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Πολύ ωραία κατασκευή! Μπραβο στον κατασκευαστή.
    Τελικά οι Έλληνες έχουμε φαντασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα και φορτωσα ήδη κρεβατια. Υπάρχει κάποια ενδεικτική τιμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε μετα να μην κολήσει το "μικροβιο" το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο! Ειδικα ο φωτισμός τα σπαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item