ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΑ - Athens Kart Circuit

Βρίσκεται δίπλα στην μεγάλη πίστα του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.
Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2006, είναι αριστερόστροφη, καλύπτει 40 στρέμματα και έχει μήκος 975m και μέσο πλάτος 8m.
Θεωρείται η αρτιότερη σχεδιαστικά – και κυρίως οδηγικά - πίστα κάρτ στην Ελλάδα.
Το βασικότερο πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πίστες είναι πως λόγω της πολιτικής της πίστας να μην επιτρέπει τη χρήση της από αυτοκίνητα – η πίστα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από κάρτ – δεν μεταβάλλεται το ποσοστό της πρόσφυσης με αποτέλεσμα να διατηρούνται συνεχώς οι ιδανικές οδηγικές συνθήκες. 

Η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, προσφέρει στις αγωνιστικές ομάδες τη μοναδική δυνατότητα να εξελίσσουν με ακρίβεια τα αγωνιστικά κάρτ, αλλά και τα οδηγικά ταλέντα των οδηγών τους.



Η πίστα διαθέτει προς ενοικίαση, ειδικά επιλεγμένα μονοθέσια και διθέσια κάρτ εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ισχύος ώστε να ταιριάζουν με το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες της και να προσφέρουν πραγματική οδηγική απόλαυση.



Η πίστα διατίθεται προς ενοικίαση για εκδηλώσεις.

Ωράριο Λειτουργείας
Παρασκευή - Σάββατο: 9:00 - 17:00
Κυριακή: 9:00 - 14:00

Related

pistes 3925624074682361322

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item