Στην τελική ευθεία το ROTAX MAX Euro Challenge 2013

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, για τον τελευταίο αγώνα της σαιζόν του ROTAX MAX Euro Challenge το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Γαλλία
.

Του Γιάννη Γκρίλλα,


Μετά το Γκενκ του Βελγίου, το Castelletto της Ιταλίας και το Brandon της Αγγλίας, η διεθνής σειρά αγώνων ROTAX MAX μεταφέρεται για τον τελευταίο της γύρο στο Salbris της Γαλλίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 

Σχεδόν 140 οδηγοί έχουν δηλώσει συμμετοχή, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών για την διοργανώτρια RGMMC Establishment. 

Ο Γενικός Διευθυντής της RGMMC, Roland Geidel, δήλωσε: 

 «Δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν πιο πολλές συμμετοχές σε έναν τελικό αγώνα. Αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές μας και περιμένουμε πολύ συναρπαστική δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο.» 

Τον αγώνα θα φιλοξενήσει η πανέμορφη και απαιτητική πίστα των 1.500 μέτρων, Sologne Karting. 

Στο γαλλικό έδαφος, επίσης, θα γιορταστεί η συμπλήρωση 10 χρόνων του θεσμού και θα στεφθούν οι φετινοί νικητές των τριών κατηγοριών junior, senior και DD2, όπου τα πάντα ακόμα είναι ανοιχτά.

Related

Rotax Euro Challenge 4732427365114835552

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item