Όλο το Αγρίνιο στο πλευρό του Πλιάτσικα Παναγιώτη για το 4ο P.I.C.K. Λουξ Cola Πάτρας

Ο αγρινιώτης πρωταθλητής Παναγιώτης Πλιάτσικας θα πάρει μέρος φέτος για 3η συνεχόμενη φορά στο P.I.C.K της Πάτρας στην κατηγορία Master 125 και θα έχει στο πλευρό του όλη την τοπική κοινωνία του Αγρινίου καθώς φέτος τον στηρίζουν περισσότεροι από 15 χορηγοί.  
Η υποστήριξη αυτή στο πρόσωπό του αποτελεί σίγουρα ρεκόρ για κάποιο πιλότο των καρτ και αφήνει πολλές προεκτάσεις. Καταδυκνεύει με τον καλύτερο τρόπο την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το άθλημα μας όταν γίνονται σωστές και μεθοδευμένες κινήσεις.

 Το τελευταίο διάστημα πριν τον διεθνή αγώνα στην Πάτρα ο Πλιάτσικας έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις για την συμμετοχή του στον αγώνα αλλά και για το καρτ γενικότερα σε ραδιοφωνο, τηλεόραση και περιοδικά πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο να διαδώσει ακόμα περισσότερο το καρτ.

Το kartnews.gr ως χορηγός επικοινωνίας του αγρινιώτη πρωταθλητή παρουσιάζει τους χορηγούς του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσπαθειά του:

  1. ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ 
  2. EMILEON SPORT CENTER
  3. MERCEDES - BENZ Μ.ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε
  4. VW -AUDI Γ.ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
  5. ΑΧΕΛΩΟΣ TV
  6. GEORGIOS COIFFURE -ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ- Π.ΣΟΥΛΟΥ 27
  7. ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
  8. VELOCITYBIKES- Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ 5
  9. FIRMA ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  10. Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε
  11. LLUMAR ΓΡΗΓΟΡΗΣ Μ.ΓΕΡΝΑ(ΤΕΡΜΑ)
  12. ΕΠΙΠΛΑ ΔΡΙΒΑΣ
  13. ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Α.Ε
  14. ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ
  15. ΦΑΡΜΑ ΛΑΪΝΑ
(ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ Κ.Ε.Δ.Α ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ)


Όλες οι επιχειρήσεις είναι απο το Ν. Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο και ενισχύουν την προσπάθεια του αγρινιώτη οδηγού, καθώς επιίσης και την περαιτέρω προβολή του αθλήματος καρτ.

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Πλιάτσικας ευχαριστεί τους χορηγούς του, για την πολύτιμη υποστηριξή τους και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς που θα πάρουν μέρος στο 4ο P.I.C.K. Πάτρας.





Related

news 2933025166439267432

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. kalh epituxia panagiwth s agwna sou ,tha eimaste dipla sou na se sthrizoume k na fanei k to agrinio opws prepei.....kalh epituxia k stous allous odhgous k na xareite ton agwna ........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος οδηγός που έφτασε εκεί που έφτασε ΜΟΝΟΣ του!!! Για μας είναι ΗΔΗ νικητής!!! Καλή επιτυχία Πάνο !!!!! Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. euxomai ta kalutera s panagiwth ,einai paidi pou tou aksizoun k exei polemisei polu .....polu omorfo g to kart auto olo pou to mathainei k kosmos ....mpravo panagiwtara kalh sou epituxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pame gera PePe!! Polles euxes gia karw shmaia apo Larissa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pepe Pepe οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε!!! Ελα κι αυτο το pick δικο μας λεμεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΡΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ !!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kali epitixia panagioti, sinexise na mas kaneis yperifanous ,olo to agrinio mazi sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια τοσο δυσκολη οικονομικη περιοδος ενα παιδι απο το αγρινιο μπορεσε να καταφερει να εχει τοσες επιχειρησεις απο το τοπο του διπλα του κ σε ενα αθλημα οχι τοσο γνωστο για τα δεδομενα της επαρχιας του αξιζουν συνγχαρητηρια πολλα..σιγουρα θα ειμαστε διπλα του να τον στηριξουμε οπως εκεινος εμας ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Παναγιωτη μας !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sygxarhthria PePe gia thn dynamh,thn isxyrh thelhsh kai thn agaph pou exeis gia to kart kathws kai gia thn provolh tou mhxanokinhtou me ton kalytero dynato tropo. Eimaste k tha eimaste dipla sou kai tha se sthrizoume gt pragmatika sou aksizei..Pame dynata pick..perimenoume thn karoooo!!!!!
    Kalh epityxia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Music & Madness εύχεται ολόψυχα στον Παναγιώτη Πλιάτσικα για τον αγώνα του στο 4ο P.I.C.K. Λουξ Cola Πάτρας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Θα είμαστε όλοι εκεί.. Go Pepe 44!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητηρια Παναγιώτη για την μεχρι τώρα πορεία σου στο χώρο που χαράσσεται με λαμπρα γράμματα. Το γεγόνος οτι στηρίζουν την προσπαθειά σου τόσοι χορηγοί αφενος αποτελεί αναμφισβήτητη επιτυχία σου και αφετέρου είναι σπουδαίο για τον χώρο του μηχανοκίνητου γιατί ισως να αποτελέσει την αρχή για την μεγαλύτερη προβολή του καρτ στη χώρα μας. Καλη Επιτυχία να έχεις στον αγώνα σου στο P.I.C.K να διακρίθεις για άλλη μια φορά και να γεμίσεις με υπερηφάνεια το Αγρίνιο που και φέτος έχει τον πιο δυνατο και ανταγωνιστικο εκπρόσωπο που θα μπορούσε να υπάρχει..!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    Συνέχισε ΔΥΝΑΤΑ θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Panagiwth kalh epituxia... eimaste oloi dipla sou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ...ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ..... 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλη Επιτυχια Παναγιωτη.. Οδηγησε την κουπα εκει που πρεπει να ειναι..

    .... ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΟΡΦΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ...... :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Asteraki euxomaste ta kalytera na synexiseis etsi tha eimaste oles ekei na se kamarwsoume..kalh epityxia to pareaki apo thn athina..(M.M) <3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item