Γριπιώτης Τάσος - Ο πιλότος από την Σάμο που πρωταγωνιστεί στα PICK της Πάτρας


Ο Τάσος Γριπιώτης γεννήθηκε στις 15/4/1988 στην Αθήνα. Η σχέση του με το Καρτ ξεκίνησε το 2001 με την συμμετοχή του σε φιλικούς αγώνες όπου βρισκόταν πάντα στις πρώτες θέσεις μέχρι το 2004 όπου έτρεξε τον πρώτο επίσημο αγώνα του στο Κυπελλο Rok και τερμάτισε 6ος.

Από το 2004 εώς το 2008 έμεινε μακρυά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα κάνοντας μόνο προπονήσεις.
Το 2008 ανέβηκε στην ανώτερη κατηγορία των Καρτ αγοράζοντας το πρώτο του εξατάχυτο ένα Swiiss Hutlless Sgm και ξεκίνησε προπονήσεις για τον αγώνα μέσα στην πόλη της Πάτρας, το PICK 2009.

 

Με χορηγό την Ford Car Center πήρε την 2η θέση στο PICK 2009  στην κατηγορία των εξατάχυτων μια τεράστια επιτυχία καθώς τερμάτισε με στραβό άξονα. Την ίδια χρονιά έτρεξε και έναν αγώνα του Loux Cup στα Μέγαρα τερματίζοντας στην 4η θέση.
Το 2010 τον βρήκε πάλι πανέτοιμο για το PICK της Πάτρας όπου πάλι με την υποστήριξη της Ford Car Center συνέχισε το σερί των επιτυχιών καταλαμβάνοντας πάλι την 2η θέση πίσω από τον Μίκη Καλογηράτο σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες καθώς ήταν συνέχεια κολλημένος πίσω του τερματιζοντας με διαφορά 0,136sec! Η χρονιά έκλεισε μια με 5η θέση σε έναν αγώνα του Loux Cup που πήρε μέρος.



Το 2011 ξεκινάει δυναμικά αγοράζοντας ένα νεο σασί Maranello και οι πρώτες προπονήσεις του στον Αγ. Κοσμά δείχνουν ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όποιον αγώνα πάρει μέρος. Χορηγός και υποστηρικτής στην προσπάθειά του φέτος θα είναι η Ford Car Center όπως και τα προηγούμενα χρόνια αλλά και η VARTAN BIKES (εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων).

Φέτος θα ακολουθήσει το Loux Cup που είναι αλλωστε ο μοναδικός θεσμός για εξατάχυτα στην Ελλάδα, κάνοντας την πρώτη του συμμετοχή στην Πάτρα στις 8 Μαίου.

Μεγάλος στόχος φυσικά και για φέτος είναι το Pick της Πάτρας 2011, όπου αναμένεται να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Του ευχόμαστε να πάρει μέρος σε όσους περισσότερους αγώνες μπορεί, να ξεδιπλώσει το οδηγικό του ταλέντο, να πάρει την πρώτη του καρό σημαία, καθώς είναι ένας πιλότος που διακρίνετε για το ήθος του τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Related

afieromata 8488428429344939133

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item