Λήγουν σήμερα οι συμμετοχές στο P.I.C.K. με πολλές εκπλήξεις!

Η επίσημη ημερομηνία λήξης των συμμετοχών στο P.I.C.K. είναι σήμερα στις 10 το βράδυ και ήδη στις συμμετοχές υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι η συμμετοχή του Γιώργου Λαζαράκου διαχειριστή της πίστας SpeedPark στον Ασπρόπυργο που θα ξαναπιάσει τιμόνι αγωνιστικού καρτ μετά από 12 χρόνια!







Με την κίνηση του αυτή ο Κος Λαζαράκος δίνει μια άλλη διάσταση στο θεσμό του P.I.C.K. ή μάλλον την πραγματική του διάσταση που δεν είναι άλλη από μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην καρδιά της πόλης της Πάτρας. 

Δείτε τη δήλωσε ο παλαίμαχος οδηγός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια θαυμασμού για την κίνηση του:

"Η απόφαση ήταν αστραπιαία & πάρθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ μετά από μία ουσιώδη
συζήτηση που είχα με την γυναίκα μου, που με προέτρεψε, με παρακίνησε & μου είπε...
'' Αφού το θες τόσο πολύ γιατί δεν το κάνεις...Θέλουμε πολύ να σε δούμε να τρέχεις ξανά...!!! ''
 Το επόμενο πρωινό όλα ήταν τόσο ξεκάθαρα....Θα τρέξω στο Pick Patras...!!
Ένα όνειρο που πάντα το έβλεπα για ημέρες όταν γύρναγα τις προηγούμενες χρονιές από αυτή την μεγαλειώδη εκδήλωση.
Πόσες φορές ενώ εκφωνούσα τον αγώνα από εκείνο το μπαλκόνι έλεγα...
''Εγώ θα έχω ποτέ αυτή την ευκαιρία να το ζήσω αυτό το συναίσθημα από μέσα....''
Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε τα 12 χρόνια αποχής είναι πολλά...τα περιτά κιλά πολλά....τα χέρια έχουν ξεχάσει...άλλα έχουμε 21 ημέρες για να τα δώσουμε όλα...!!!
Αυτός ο ΑΓΩΝΑΣ για μένα δεν είναι αγώνας διάκρισης...είναι αγώνας συμμετοχής...απόλαυσης & εκπλήρωσης ενός μεγάλου ονείρου...
ΗΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΝΙΚΗΤΗΣ OTI KAI AN ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ....!!
Ξεκινάμε δυνατά προπόνηση εδώ στην Speedpark γιατί όπως & να το κάνουμε θέλουμε στην πίστα να είμαστε τουλάχιστον αξιοπρεπείς!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΉΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΤ.....ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας Καλή Επιτυχία στον Κο Λαζαράκο παράλληλα με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του.

Την επιθυμία του Κου Λαζαράκου την ξέραμε αρκετό καιρό πριν όπως επίσης έχουμε ενημερωθεί και για άλλες εκπλήξεις στις συμμετοχές.

Μην χάσετε το μεγάλο ραντεβού φέτος στην Πάτρα σε 20 μέρες, όπου φέτος θα μεταδοθεί και ζωντανά για πρώτη φορά στα χρονικά από τα κανάλια της NovaSports.


Related

Pick 5261085750933807699

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item