Vicky Piria - Μια από τις ωραιότερες παρουσίες που έχουν περάσει από τα Καρτ!

Η Vicky Piria κόβει την ανάσα στους συναθλητές της με την παρουσία της και μόνο.

Γνωστή ως VICKY, γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 11/11/1993, από Αγγλίδα μάνα και Ιταλό πατέρα. Έχει άλλα 2 μικρότερα αδέρφια τον Joey και τον Paolo. To kart το ξεκίνησε το 2003 με τον αδερφό της Joey, όπου μαζί έκαναν τις πρώτες βόλτες σε μια μικρή πίστα στο Μιλάνο και τότε ανακάλυψε την μεγάλη της αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.



Στο ξεκίνημά της, το 2003 είχε την τύχη να συνεργαστεί με τους Walter και Fabio Pacitto, τους τωρινούς ιδιοκτήτες της PRK Team, όπου της έμαθαν και τα πρώτα βασικά πράγματα για το Καρτ.
Το 2004 είχε το ξεκίνημά της στους αγώνες στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60, όπου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας 5 νίκες, 3 δεύτερες θέσεις και 2 τρίτες.

Το 2007 μεταπήδησε στην κατηγορία Junior 100, όπου κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε πολλά ταλέντα και ανερχόμενους οδηγούς εκείνης της χρονιάς, πιστοποιώντας και η ίδια το μεγάλο ταλέντο της στο χώρο.
Το 2008, και αφού πλέον είχε τρέξει σε όλες τις πίστες της Ιταλίας, αποφάσισε να κάνει πράξη το ονειρό της που ήταν να οδηγήσει μονοθέσιο! Την επιθυμία της την πραγματοποίησε στην σχολή Henry Morrogh Racing School, και έτσι τα 15α γενάθλιά της την  βρήκαν πίσω από το τιμόνι μιας Formula Ford 1600 CC.

Το 2009 παρακολούθησε μαθήματα στην σχολή “Scuola pilota Milano” racing school και το Φεβρουάριο του 2009 απέκτησε άδεια για  μονοθέσια μέχρι 2000cc.


Ξεκίνησε με την Formula BMW, τον Μαιο του 2009, και μετά μεταπήδησε στην Formula Renault 2000. Με την υποστήριξη της Tom Cat Racing Team, παίρνει μέρος στο Formula Renault Italian Championship και στο Formula Renault 2000 Light Championship.



Αν υπήρχε διαγωνισμός Miss Kart μάλλον θα τον είχε κατακτήσει δίκαια!

Related

Piria 7679933997472605994

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item