4o Λουξ Cup 2012 - Οι πρωταγωνιστές

Στους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας θα βάζαμε τον καιρό που μέσα σε λίγες ώρες δοκίμασε τους οδηγούς σε όλες τις συνθήκες! Το στεγνό - βρόχινο - ημιβρόχινο έβαλε δύσκολα σε ομάδες και οδηγούς αλλά όλα κύλησαν ομαλά παρόλο που δημιουργήθηκε μεγάλη καθυστέρηση στο πρόγραμμα. Στο αγωνιστικό μέρος οι νικητές και μεγάλοι πρωταγωνιστές που δάμασαν τις καιρικές συνθήκες ήταν οι Αλέξανδρος Γουλιώνης που κέρδισε την κατηγορία Λουξ, ο Μίλτος Κύρκος που κέρδισε την κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ και ο Στέλιος Σαγανάς που κέρδισε την κλάση των Master. Πιο αναλυτικά:

Στον τελικό της κατηγορίας Λουξ που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές πρώτος στο βάθρο μετά από πολύ καλή εμφάνιση ανέβηκε ο Αλέξανδρος Γουλιώνης, δεύτερος ο Φίλιππος Νάνος και τρίτος ο φετινός πρωταθλητής Αλέξανδρος Καψής. 



Στην κατηγορία Super των εξατάχυτων νικητής αναδείχθηκε ο Μίλτος Κύρκος οδηγόντας εκπληκτικά στην βροχή μαζί με τον Δημήτρη Βασιλέρη που τερμάτισε 2ος, ενώ τρίτος ήταν ο Σέρκος Μοβσεσιάν




Στη Masters νικητής ήταν ο Στέλιος Σαγανάς μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα με έντονο συναγωνισμό τόσο με τον Παύλο Ξυνό όσο και με τον Θεοφάνη Μίχα. Δεύτερος τερμάτισε ο Θεοφάνης Μίχας και τρίτος Παύλος Ξυνός.



Αναλυτικά αποτελέσματα και χρόνοι σε λίγες ώρες...

Related

news 5476575360554833874

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item