Δύσκολο, αλλά δεν τα παρατά o Kimi

Το κυνήγι του τίτλου συνεχίζει ο Κίμι Ραϊκόνεν παρά το γεγονός ότι το χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο.




Μπορεί ο Κίμι Ραϊκόνεν να χαρακτήρισε δύσκολο το κυνήγι του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, δεδομένης της διαφοράς του -58 βαθμοί- από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ, ωστόσο ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Ο Iceman επισήμανε πως ακόμη υπάρχουν αρκετοί αγώνες μέχρι να πέσει η αυλαία της σεζόν. 

«Είναι δύσκολο το κυνήγι του τίτλου. Ωστόσο, έχουμε ακόμη μία ευκαιρία, συνεπώς προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δούμε στο τέλος που θα πλασαριστούμε. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ακόμη υπάρχουν αρκετοί αγώνες».

πηγή: NovaSport-FM

Related

F1 news 6259244580512360491

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item