Η TAG Heuer χορηγός πίστας στο 5ο P.I.C.K. προσφέροντας ρολόγια στους νικητές

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ, ανακοινώνει ότι η εταιρεία TAG Heuer θα είναι Χορηγός πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013. 
Επιπλέον η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: 








Πάτρα 29/08/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) ανακοινώνει ότι η εταιρεία TAG Heuer θα είναι Χορηγός πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013. 

Η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK. 

Η TAG Heuer που ιδρύθηκε το 1860, στο Saint-Imier της Ελβετίας από τον Edouard Heuer, είναι η τέταρτη μεγαλύτερη μάρκα ωρολογίων πολυτελείας και ο αδιαφιλονίκητα παγκόσμιος ηγέτης στα αναγνωρισμένα σπορ ρολόγια και χρονογράφους κύρους. 

H TAG Heuer κυριαρχεί πλήρως και στον τομέα των Avant-Garde Αξεσουάρ,Οπτικών και Κινητών Τηλεφώνων, σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά. Είναι η πρώτη εταιρεία ωρολογοποιίας που κυριαρχεί στην κατασκευή χρονογράφων πολυτέλειας με αξεπέραστη ακρίβεια 1/10ου, 1/100ου, 1/1.000ου και 1/10.000ου του δευτερολέπτου. 

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920 μέχρι και την εμπλοκή της ως επίσημος χρονομέτρης της Formula 1 στη δεκαετία του 1990 και τον θρυλικό αγώνα Indy 500, η TAG Heuer, σε μια διαρκή αναζήτηση για την καινοτομία, την αριστεία, την απόδοση και το κύρος, συνεχίζει να στοχεύει όλο και πιο ψηλά. 

Αυτό αντανακλάται στις συνεργασίες της με την ομάδα F1 Vodafone McLaren Mercedes και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Lewis Hamilton και Jenson Button, με τη συνεργασία της με την Audi Sport στο Le Mans 24 Hours, το DTM των αγώνων αντοχής, καθώς και με το Automobile Club de Monaco με το διάσημο Grand Prix του Μονακό. 

Σήμερα, η TAG Heuer είναι παρούσα στις τρεις πιο εμβληματικές πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Μονακό, Λε Μαν και Indianapolis). 


Από το Γραφείο Τύπου
Enhanced by Zemanta

Related

Pick 7458732850551395106

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item