Προπονήσεων συνέχεια για τους Έλληνες πιλότους

Χθες Σάββατο 7/9, στην πίστα KARTODROMO των Αφιδνών, έλαβε χώρα μία από τις πιο δυνατές προπονήσεις της χρονιάς για τους Έλληνες πιλότους εν όψη των πολύ σημαντικών αγώνων που έπονται. Το Kartnews βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν.


Πάνω από 40 οδηγοί έδωσαν το παρόν στην πίστα των Αφιδνών, προετοιμαζόμενοι κυρίως για τον αγώνα του ROTAX MAX Challenge που θα γίνει στην ίδια πίστα το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και για τον πολύ μεγάλο αγώνα του P.I.C.K. στην Πάτρα στο τέλος του μήνα.

Η παρουσία τόσων πολλών οδηγών δημιούργησε φανταστικές συνθήκες, καθώς μέσα στην πίστα υπήρχαν πάνω από 20-25 καρτ σε αρκετές στιγμές.

Η προπόνηση είχε τα πάντα. Από στρωσίματα μοτέρ, μονομαχίες μεταξύ των οδηγών, πολλές προσπεράσεις, επαφές, μέχρι και εξόδους από την πίστα καθώς οι συνθήκες θύμιζαν πολύ αυτές ενός κανονικού αγώνα.

Οι περισσότεροι οδηγοί (περίπου 25) κατέβηκαν για προπόνηση με τα ROTAX μοτέρ τους εν όψη του επόμενου αγώνα για το ROTAX MAX Challenge, που θα πραγματοποιηθεί στις 15/9 στην ίδια πίστα, αλλά δεν έλειψαν και οι εξατάχυτοι οδηγοί και οι οδηγοί KF, που απλώς ήθελαν να εκμεταλευτούν τις ωραίες συνθήκες και να τεστάρουν τις ικανότητές τους.

Επίσης, πολύ θετική και ενθαρρυντική ήταν η παρουσία περίπου 11 νεαρών πιλότων της κατηγορίας MINI που προπονούνταν όλοι μαζί σε ξεχωριστά σκέλη, δείχνοντας έτσι ότι το καρτ έχει πολύ μέλλον στην Ελλάδα.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πίστα:






















Related

training 8926890898431519496

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item