Η ελληνική αποστολή για τους παγκόσμιους τελικούς του ROTAX MAX CHALLENGE 2012

Το ελληνικό Rotax Max Challenge 2012 ολοκληρώθηκε και ήδη οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς προετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον μεγάλο τελικό της Rotax που θα γίνει φέτος στις 28/11-1/12 στο Portimao της Πορτογαλίας.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τέσσερις οδηγούς και είναι οι: Χρήστος Οικονόμου, Ντόντης Μίλτος, Εδιπίδης Θοδωρής και Χατζηστεφανής Ευριπίδης. 
Πιο αναλυτικά:





Στην κατηγορία Senior πρωταθλητής αναδείχθηκε φέτος ο Δημήτρης Βασιλέρης αλλά παραχώρησε την θέση του στον Ντόντη Μίλτο που  ολοκλήρωσε μια σπουδαία χρονιά κατακτώντας την δεύτερη θέση σε μια ανταγωνιστική κατηγορία με πολύ δυνατές συμμετοχές. 
 
Ντόντης Μίλτος
Στην κατηγορία Junior θα μας εκπροσωπήσει ο ταχύτατος Χρήστος Οικονόμου, που αναδείχθηκε πρωταθλητής για το 2012 και είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, με την συμμετοχή του στους μεγάλους τελικούς της ROTAX.
Οικονόμου Χρήστος

Στην κατηγορία DD2 οι εκπρόσωποι μας είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας της θρυλικής παρέας των διτάχυτων οδηγών που φέτος πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε κάθε αγώνα τους. 
Ο Εδιπίδης Θοδωρής θα τρέξει στην DD2 Max και ο πρωταθλητής για το 2012 Χατζηστεφανής Ευριπίδης στην DD2 Master.
Είναι αρκετά έμπειροι οδηγοί και σίγουρα πηγαίνουν με αρκετές ελπίδες για κάτι θετικό στους τελικούς της Πορτογαλίας.
Εδιπίδης Θοδωρής

Χατζηστεφανής Ευριπίδης







Related

Rotax 1165278635556906077

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item