ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΑΦΙΔΝΕΣ



Ένας καταπράσινος χώρος 42 στρεμμάτων στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Α’ Διοδίων στις Αφίδνες (Κιούρκα)
Ιδρύθηκε, κατασκευάστηκε και λειτουργεί από δυο φίλους και απόλυτους γνώστες του είδους, μια και οι δυο υπήρξαν πρωταθλητές του Kart, τον ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ


Είναι μια πίστα καρτ υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένη από ειδικούς, με βάση τα υψηλότερα standards ποιότητας και ασφάλειας που η Διεθνής Ομοσπονδία Karting FMK ΑΠΑΙΤΕΙ.
Tο πλάτος της πίστας φτάνει τα 12 μ. Το μήκος της για αγώνες καρτ είναι 1100 μέτρα . Η πίστα έχει δεξιόστροφη φορά και αποτελείται από 13 στροφές 8 δεξιές και 5 αριστερές . Χωρίζεται σε 3 split ,με τις αντίστοιχες μαγνητικές γραμμές ,που βρίσκονται η πρώτη 25 μέτρα πριν την γραμμή αφετηρίας η δεύτερη λίγο πριν την στροφή Κ6 (Valvoline) και η τρίτη μεταξύ των Κ9 και Κ10 . Το μήκος της πίστας για αγώνες αυτοκινήτου DRIFT . TIME TRIAL είναι 1180 μέτρα και έχει 14 στροφές 8 δεξιές και 6 αριστερές.
Υψηλής Τεχνολογίας Όργανα χρονομέτρησης, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς σένσορες και ψηφιακή γιγαντοοθόνη ικανοποιεί κάθε απαίτηση για αγωνιστικές εφαρμογές ή για απλή διασκέδαση.
Ο ειδικός νυχτερινός φωτισμός από υψηλούς πυλώνες, καθιστά δυνατή τη λειτουργία της πίστας όλο το 24ωρο.
Σε υπερυψωμένο ξεχωριστό χώρο, με δικό του ευρύχωρο Parking, το σύγχρονο Bar-Restaurant των 200τμ και οι μεγάλες περιφερειακά σκεπαστές βεράντες με την πανοραμική θέα, εξασφαλίζουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου φιλοξενούνται οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Kartodromo, με τους ειδικούς χώρους αποθήκευσης των ιδιωτικών Kart, καθώς και το συνεργείο με την τεχνική υποστήριξη, από έμπειρους μηχανικούς.
Τα ρεκόρ της πίστας με καρτ είναι για την κατηγορία ΜΙΝΙ 45,9 sec. για την KF3 41,3 sec. για την KF2 40,8 sec. για την KZ2 40,5 sec και για την Εθνική 43,00 sec.
Τηλ. 2295 023265
info@kartodromo.gr
http://www.kartodromo.gr

Related

pistes 6539732788013781658

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item