Δωρεάν συμμετοχή και λάστιχα για την ΜΙΝΙ κατηγορία στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για καρτ της Πάτρας (P.I.C.K.)

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται από την οργανωτική επιτροπή του 4ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ στην Πάτρα καθώς ανακοινώθηκε ότι το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία ΜΙΝΙ θα είναι και φέτος δωρεάν. 
Ταυτόχρονα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Οδηγών Καρτ Ελλάδος δήλωσε εμφατικά, την υποστήριξη του στον θεσμό του PICK κάνοντας χορηγία την παροχή των ελαστικών σε όλους τους οδηγούς της κατηγορίας ΜΙΝΙ. 
Πρόκειται πραγματικά για μια έμπρακτη ενθάρρυνση των νέων οδηγών που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και με τέτοιες κινήσεις όλα δείχνουν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της ανοδικής πορείας του καρτ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:








Πάτρα, 24 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K.) υποστηρίζει του νέους οδηγούς για Καρτ της κατηγορίας MINI και τους προσκαλεί να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργανώνει η Πάτρα το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου 2012.
Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν έμπρακτα την συμμετοχή των οδηγών της κατηγορίας MINI, οι οποίοι δεν θα επιβαρυνθούν με το παράβολο της συμμετοχής τους στο αγωνιστικό διήμερο του P.I.C.K. 2012.

Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή εξασφάλισε χορηγία που θα καλύψει εξ ολοκλήρου το κόστος των ελαστικών για τους οδηγούς της κατηγορίας MINI. Η παροχή των ελαστικών στους οδηγούς είναι χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Οδηγών Καρτ Ελλάδoς.
Οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη μοναδική πίστα για καρτ διαμορφωμένη στο ιστορικό κέντρο μιας ελληνικής πόλης. Όπως αποδείχτηκε τις τρεις προηγούμενες χρονιές, οι διοργανωτές του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ έχουν εξασφαλίσει όμορφες και απαιτητικές διαδρομές, σε μια πίστα που παρέχει όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας για να υποστηρίξει ένα τέτοιο γεγονός.
Τους οδηγούς που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του διημέρου περιμένουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.





Related

Pick 3738168960051737493

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Απαντήσεις
    1. Τώρα ξύπνησες και μας δουλεύεις?
      Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα?
      Εσύ πόσα ΜΙΝΙ θα φέρεις?

      Με εκτίμηση

      Ο αγνωστος Χ

      Διαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item