O τέταρτος αγώνας της Formula 1 στον Alpha

 O τέταρτος αγώνας της Formula 1 στον Alpha.
 Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 4ο αγώνα της χρονιάς, στο Μπαχρέιν και θα μεταδοθεί την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 14:00 στον Alpha. 
Η νίκη της Mercedes στην Κίνα αποτέλεσε μια ακόμη ανατροπή στο απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα. Με τρεις νικητές σε ισάριθμους αγώνες φέτος (Μπάτον – Αυστραλία, Αλόνσο – Μαλαισία, Ρόσμπεργκ – Κίνα) και τον Χάμιλτον να προηγείται στη βαθμολογία κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.

Την Κυριακή, στην πίστα που βρίσκετε στην έρημο του Σακχίρ, οι πιλότοι των McLaren, Red Bull, Mercedes, Lotus και Ferrari διεκδικούν μια θέση στο βάθρο. 
Παρά τις έντονες αντιδράσεις στο νησάκι του Περσικού Κόλπου, όπου πέρυσι δεν διεξήχθη το GP λόγω πολιτικών αναταραχών, η κατάσταση φέτος είναι ελεγχόμενη, τουλάχιστον σύμφωνα με τη FIA που επέτρεψε να γίνει ο αγώνας. 

Related

F1 news 2334453504783447450

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item