Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δήλωσαν παρόντες στο Μπαχρέιν.

Με υπέροχη στρατηγική, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σήκωσε και πάλι… το δάχτυλο του για να πανηγυρίσει την παρθενική pole position για το 2012 αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Χάμιλτον. 
Ο Γουέμπερ από τη μεριά του νίκησε τον Μπάτον για την 3η θέση. Στο Q1 οι περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποίησαν τη μεσαία γόμα της Pirelli εκτός από τον Αλόνσο που έβαλε τη μαλακή. Η πρώτη έκπληξη ήρθε από τον Σουμάχερ, ο οποίος 

λόγω προβλήματος στην πίσω πτέρυγα δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη περίοδο. 

Ταχύτεροι εδώ ήταν οι Perez, Ricciardo, Webber, Grosjean, Kobayashi, Vettel, Massa, Senna. Εκτός Q2 οι Schumacher, Vergne, Petrov, Pic, de la Rosa, Glock, Karthikeyan. 
 Στο Q2 ο Χάμιλτον ήταν ο ταχύτερος ακολουθούμενος από τον Ρόζμπεμπεργκ. Μόνο οι Maldonado και Kovalainen δεν είχαν βγει. Ο Maldonado έχει πρόβλημα με το KERS, ενώ θα εκκινήσει 22ος λόγω αλλαγής κιβωτίου,και ο Kovalainen απλώς δεν έχει να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Ο Αλόνσο πέρασε με τον 4ο χρόνο την ίδια ώρα που ο Μάσα και πάλι δε μπορεί να περάσει στην τελευταία περίοδο. Εκτός Q3 οι Raikkonen, Kobayashi, Hulkenberg, Massa, Senna, Kovalainen, Maldonado. 

Στο Q3 ο Perez βγήκε από τη C31 και δεν θα κάνει καν προσπάθεια στο Q3, για να φυλάξει ελαστικά ενόψει του αγώνα. Το ίδιο έπραξε και ο Αλόνσο. Οι δύο ΜακΛάρεν ήταν ταχύτερες μετά την πρώτη προσπάθεια με πρώτο τον Χάμιλτον. Όλοι με χρησιμοποιημένα μαλακά ελαστικά πραγματοποίησαν τις προσπάθειές τους. Ωστόσο το καλύτερο το κράταγαν για το τέλος οι πρωταθλητές.

 Η Red Bull «πέταγε» και έτσι ο Φέτελ έκανε έναν εκπληκτικό γύρο στο 1:32.422, αφήνοντας πίσω του, μόλις 98 χιλιοστά, τον Λιούις Χάμιλτον. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Μαρκ Γουέμπερ που με τη σειρά του ήταν 74 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Μπάτον. Φοβερός ο «ρούκι» Ρικιάρντο κατέκτησε την 6η θέση του grid στο 4ο γκραν πρι του! Η σειρά εκκίνησης όπως διαμορφώθηκε: Vettel, Hamilton, Webber, Button, Rosberg, Ricciardo Grosjean, Perez, Alonso, di Resta! 

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Related

F1 news 2343452870101321594

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item