Οι προσφορές των ελαστικών για το PICK 2013 και οι προβληματισμοί των οδηγών

Έντονος προβληματισμός έχει προκληθεί σε αρκετούς οδηγούς με την τελική επιλογή για τα ελαστικά του PICK 2013. 
Στις προσφορές που κατατέθηκαν οι τιμές ήταν ιδιαίτερα χαμηλές ακόμα και για ελαστικά που είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των οδηγών. 
Οι διοργανωτές του PICK δεν έχουν προβεί ακόμα σε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα των ελαστικών κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες. 




Ακόμα όμως και αν επιλεγεί τελικά ένας καλύτερος τύπος ελαστικού οι οδηγοί των κατηγοριών Λουξ και Super που συμμετέχουν στο θεσμό του Loux Cup και επανδρώνουν κάθε χρόνο και ανελλιπώς τις κατηγορίες του PICK δυσφορούν ως προς την αλλαγή του ελαστικού καθώς θεωρούν ότι θα ανέβει αρκετά το κόστος τους για τον αγώνα του PICK. 

Επιλογές και λύσεις πάντως υπάρχουν για να λυθούν τα όποια προβλήματα ώστε να δώσει δυναμικά το παρών όλο το ελληνικό καρτ στην γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Τόσο η Ομοσπονδία μέσο της επιτροπής του καρτ, όσο και η εταιρεία που προωθεί και διοργανώνει τον μεγαλύτερο αγώνα καρτ στην Ελλάδα, που συγχρηματοδοτείται και από το ελληνικό δημόσιο, αδημονούν για το συγκεκριμένο αγώνα και θέλουν όσο τίποτα άλλο φέτος μια άρτια διοργάνωση καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια μετά από το ήδη χαμένο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Η παρουσία καμερών στην πίστα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμβάντων από τον αλυτάρχη για την ορθότερη λήψη αποφάσεων ή η παρουσίαση live των αποτελεσμάτων με φωτεινό πίνακα  και ένας αυστηρός τεχνικός έλεγχος είναι μερικά ίσως από τα πιο σημαντικά ζητήματα που έχουν τεθεί ήδη στους διοργανωτές ώστε να αποφευχθούν τα όποια λάθη δημιουργήθηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Επιπλέον μείζων θέμα θα έπρεπε να είναι η ακόμα μεγαλύτερη προβολή του αγώνα και των οδηγών που θα συμμετάσχουν ώστε να προωθηθεί το άθλημά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν αυτό το διάστημα και όχι φυσικά το θέμα των ελαστικών το οποίο θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί μήνες πριν.

Κανείς δεν θέλει να δει ένα PICK με λίγες συμμετοχές.
Στόχος ΟΛΩΝ θα πρέπει να είναι η επίλυση των όποιων προβλημάτων με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στον οδηγό - αθλητή του καρτ.
Ο χώρος του καρτ και ειδικά στην εποχή μας δεν μπορεί να χωρέσει πλέον τα όποια μικροσυμφέροντα καθώς βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση.

Τέλος για το θέμα της επιλογής των ελαστικών οι περισσότεροι οδηγοί πιστεύουν ότι η επιλογή θα έπρεπε να γίνει και με γνώμονα της ιδιαίτερες συνθήκες ολισθηρότητας της πίστας όπου ένα ιδιαίτερα μαλακό ελαστικό θα βοηθούσε καλύτερα τις προσπάθειες τους. Η διαφορά των 25 ή των 30 ευρώ  σίγουρα δεν επηρεάζει κανέναν αρνητικά όταν το συνολικό κόστος για την συμμετοχή ενός οδηγού στον συγκεκριμένο αγώνα είναι το λιγότερο της τάξης των χιλίων ευρώ και πρωτεύον ζήτημα είναι η ασφάλεια καθώς δεν υπάρχουν και έξοδοι διαφυγής σε μια πίστα πόλης.

Η προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την μείωση του κόστους των ελαστικών μέσο του διαγωνισμού μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να επιμεληθεί και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι του P.I.C.K. αλλά και να λάβει υπόψιν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα.

Ευχή όλων μας και ειδικά των μελών του Kartnews αλλά και του Kartnews Racing Club που αποτελείται αποκλειστικά από οδηγούς είναι να δούμε σε 2 μήνες ακριβώς από σήμερα τον καλύτερο αγώνα της πενταετίας στην Ελλάδα.
Από την πρώτη χρονιά αυτού του θεσμού το σλόγκαν ήταν και παραμένει ένα.
"ΔΕΝ πρέπει να λείπει κανείς από το P.I.C.K."

Η ιδέα της συμμετοχής και μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα πόλης είναι από μόνη της συναρπαστική.
Η συνταγή των διοργανωτών πέτυχε και η ευκαιρία του να αγωνίζεσαι μπροστά σε 25.000 κόσμο υπάρχει. Μένει μόνο να βελτιώνεται από χρόνο σε χρόνο καθώς μόνο καλό μπορεί να προσφέρει όχι μόνο στο καρτ και στους αθλητές του αλλά και στην χώρα μας που πάντα ήξερε να διοργανώνει μεγάλες και πετυχημένες αθλητικές διοργανώσεις.



Υπήρξαν 5 προσφορές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ PICK 2013




Related

Pick 8798198120812416195

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Καλημέρης Γιώργος29 Ιουλίου 2013 στις 2:11 π.μ.

    Ένα νοιώθω την ανάγκη να πώ:
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ KARTNEWS ΤΟ ΚΑΡΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποιος ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ αλλά τους βγάζω το καπέλο.
    Τα παιδιά αγαπάνε το καρτ και το δείχνουν με τον πιο αντικειμενικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sumfono alexandre giati i timi kostous apo enan emporo ef oson den anagrafete poso tha kostizei ena set gia proponisi apo to sugkekrimeno elastiko einai ligo ypopti. kathos kai to pote tha paradothei ston kosmo to elastiko gia dokimes.... H tha arxisoume pali ta den exo mou teliosan kai diafora alla. Giati min ksexname ektos apo autous pou theloun apla na summetexoun sto Pick yparxoun kai autoi pou theloun na protagonistisoun kai auto pou na sumbalei sta apotelesmata tous. Telos panton elpizo i OMAE gia mia fora na paradextei to lathos tis kai na apofasisei pragmatika me gnomona to sumferon tis diorganosis prwta kai twn odigwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο μα πόσο σωστός είσαι.
      ΑΛέξανδρε και Μικη συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
      Θα καταλάβουν το λάθος τους?

      Διαγραφή
  3. Η λέξη pick σημαίνει PATRAS international circuit of kart αν θέλανε λοιπόν να βοηθήσουν οικονομικά τους οδηγούς του καρτ και γενικός το καρτ δεν θα πετάγανε τα λεφτα σε παρουσιαστές και σε ζογκλέρ θα τα δίνανε για την καλύτερη παρουσίαση του θεάματος με οθόνες και κάμερες σε κάθε γωνία για τους θεατές θα δίνανε κάποια λεφτα στους οδηγούς με την μορφή ελαστικών η ακόμα και τις συμμετοχής αλλά όλοι εδώ στην Ελλάδα ο νους τους είναι πως θα φάνε αυτοί που κραζανε την διοργάνωση όταν πρώτο ξεκίνησε που εμείς οι οδηγοί στιριξαμε μαζί με τους μηχανικούς μας τώρα βγαίνουν μπροστά και περνούν αποφάσεις χωρίς να ρωτάνε χωρίς να σκέφτονται κρίμα πολύ κρίμα φιλικά Λεντζος Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά που πετάχτηκαν σε σχολιαστές και σε ζογκλέρ (και σε διάφορους άλλους) είναι λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν για την ανάπτυξη του αθλήματος του καρτ!

      Διαγραφή
    2. "ο νους τους είναι πως θα φάνε αυτοί που κραζανε την διοργάνωση όταν πρώτο ξεκίνησε που εμείς οι οδηγοί στιριξαμε μαζί με τους μηχανικούς μας"

      αυτό είναι το κουλό!!! Γιατι αυτοί που απαξίωναν το PICK τώρα αποφασίζουν?

      Αφήστε το PICK στους εμπνευστές του γιατί όπως λεει και ο Μικης, είναι ένα όραμα και μια όαση στα ματια όλων των οδηγών και δεν θέλουμε να γίνει Πανελλήνιο!
      Το σύνθημα για φέτος αλλάζει!
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PICK

      κοίτα που θα γίνω και συνδικαλιστης στα καρτ!

      Με φιλική πάντα διάθεση προς όλους,
      ένας ασήμαντος χομπίστας είμαι που πήρα καρτ με την φιλοδοξία να τρέξω κάποτε στο PICK μια και βαρέθηκα να βλέπω... μόνο τους άλλους να τρέχουν!

      Διαγραφή
  4. Σωστά Δημήτρη !!!!!!
    Θυμάμαι στο πρώτο PICK εκτός από όλα τα άλλα έξοδα μας είχε κοστίσει 1 case, 2 άξονες, 1 κολόνα τιμονιού, 2 άκρα και ήμασταν τυχεροί γιατί ευτυχώς ήμασταν ακόμα κατηγορία ΜΙΝΙ. Αν θυμάμαι καλά στο πρώτο PICK είχαν αλλαχθεί τουλάχιστον 100 άξονες……!!!
    Εμείς όπως πάντα βάζουμε λεφτά και βέβαια το ποιο σημαντικό, την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας ,σε ένα σπορ το οποίο δεν είναι και το ποιο ακίνδυνο. Και βέβαια ας μην μιλήσουμε για το επίπεδο ασφάλειας στο PICK, απλά κατά την ταπεινή μου άποψη έχουν σταθεί πολύ τυχεροί μέχρι τώρα….. δεν μπορούμε να μιλάμε για ασφάλεια στο PICK!! Για ΟΔΗΓΟΥΣ και ΘΕΑΤΕΣ
    Και βέβαια για μην το ξεχάσω κάποιοι άλλοι απλά βγάζουν λεφτά εκμεταλλευόμενοι, την αγάπη μας – πάθος για το KARΤ !!!!
    Φιλικά
    Κώστας Σωτηρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den ithela na ksanaepemvo alla den mporo na akouo tetoia pragmata...
    To PICK einai ena orama (polloi apo esas den exete idea kan pws dimiourgithike kai poso ksenixty eriksan kapoioi anthropoi gia na labete eseis kai gw ta proigoumena xronia to xeirokrotima tou kosmou), opoios kritikarei mia diorganosh tetoiou epipedou apo anthropous pou den eixan kamia sxesi me to xwro kai osi voitheia piran itan apo atoma pou vrizete kathimerina edw mesa, den mporei para xazos na einai. Etsi enimerotika kai to gnwrizo poly kala auto (opoios exei stoixeia na me diapsefsei as to kanei) epeidi akougontai para polla gia spatali dimosiou xrimatos sas leo auto... H diorganotria etairia tou PICK to mono dimotiko xrima pou exei lavei einai peripou 80 xiliades eurw san apofasi dimotikou sumvouliou (ap ta opoia polla einai akoma aneksoflita apo ton dimo patrewn) poso pou den kaliptei oute to 50% twn jersey (min suzitisoume gia ta ypoloipa eksoda) pou xrisimopoiithikan tin prwti xronia dioti i diorganotria afou antilifthike tin akatalilotita twn jersey frontise me diki tis zimia na antikatastisei to megalitero meros autwn plironotas gia deuteri fora to idio kostos. Ta jersey pou axristeutikan apo tous dikous sas 100 aksones den skeftike kaneis poso kostizoun kai poios tha ta plirosei apla zuzitate gia tous ekfonites pou pros timin tous oles tis xronies irthan dorean kai me tin parousia tous merikoi kai me tis tileoptikes metadoseis mesa apo tis ekpompes tous edwsan megaluteri fhmh ston agwna kai sto kart. Oson afora tis omades akrobatikwn pou eironika sxoliazete pistepste me, me tin katantia tou xwrou kai me tin meroluptiki dimosiotita pou dinei o kathenas se ena thema xoris na exei to paramikro stoixeio kaneis den thelei na blepei kart perisotero erxotan o kosmos gia tous kaskanter para gia emas. To kostos tous htan para poly mikro kai to kalupte i etairia diorganosis apo dika tis eswda apo xorigous kai me auton ton tropo frontizan na exei to pick megali proseleusi kosmou dorean xoris na prepei o theatis na plirosei gia na parakolouthisei.
    To kart einai mixanokinitos agwnas me epituxies merikes fores kai alles me trakarismata kai egkatalipseis, kaneis den ypoxreose kanenan na summetexei se auton kai na ton kritikarei asfali i oxi, oi sunthikes apo tin ora pou eiserxese ston agwnistiko stivo einai idies gia olous kai o kathenas exei krisi kai an den exei logo hlikias exei kudemones na to kanoun gia auton kai na krinei na min eiselthei se auton. An itan etsi tote den tha ypirxan pote athlimata opos i pugmaxia kai to karate opote as min leme gelia pragmata gia tin asfalia gia enan agona pou exei turisei sto megisto tin asfaleia isws me tin megaluteri ependusi pou exei ginei pote ston xwro mas apo tin arxh tou.Poios apo sas tha ebaze dika tou 250 xiliarika xoris na gnorizei an tha ginei kan o agwnas perimenontas na ta parei piso meta apo arketa xronia kai na akouei ola auta apo olous esas??? An den eiste enas apo autous parakalw swpaste.... Telionontas tha ithela na pw ligo austira parakalo to mono pou einai sumantiko gia na sunexisei na yparxei enas tetoios agwnas sti xwra mas kai na ginetai kathe xrono olo kai pio International, bgeite apo to kouti pou sas vazoun oi omades sas, asxolitheite me tin odigisi kai me to kalo tou kart. A kai kati allo, emeis pou eimaste ston xwro arketa xronia kapoioi isos perisotera apo mena gnwrizoume poly kala ton tropo pou milaei o kathenas opote an kapoios apo koutoponuria sxoliazei anonyma min nomizei oti den katalavenoume poios einai, toulaxiston as balei kapoion allo na diatuposei to sxolio pou ton sumferei giati karfonete... Oloi mas kseroume poios exei sumferon, giati kai pws.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε πολλά μαζι σου αν και μου έβγαλες τα μάτια με τα greeklish!!!

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου Μικη αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει κάθε χρόνο να βελτιώνεται όπως πολύ σωστά αναφέρει και στο άρθρο το Kartnews. Εσύ έγραψες πιο πάνω για την κακή διαχείριση της επιλογής των ελαστικών που είναι ίσως από τα πιο εύκολα θέματα και θα έπρεπε να έχει λυθεί καιρό πριν.

      Διαγραφή
    3. Μικι, τα είπες όλα!!!
      Οι μετα χριστον προφήτες πολλοι, ας τα διαβασουν προσεκτικά και ας σωπασουν (αν και θα τους βγουν τα μάτια, όντως :)
      Ηλίας Λαντζης.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Μίκη
      Ίσως σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο.
      Όπως στο ότι όποιος θέλει τρέχει και όποιος δεν του αρέσει δεν τρέχει. Σαν κηδεμόνας δεν αφήνω το παιδί μου να ξανατρέξει.
      Με την ίδια λογική όποιος θέλει βάζει 250.000 χιλιάρικα και όποιος δεν θέλει δεν τα βάζει.
      Επίσης όποιος κάνει λάθος στις επιλογές του (jersey) καλά κάνει και τα ξαναπληρώνει όπως γίνεται σε όλες τις δουλειές. Ένας από τους λόγους που στράβωσαν 100 άξονες ήταν τα νερά που έβγαιναν από τα λάθος jersey, γιατί σε αυτά τα νερά γλιστρούσαν και οι επόμενοι οδηγοί.
      Τέλος μην είσαι αυστηρός, η κρητική είναι καλό πράγμα και πρέπει να ακούγεται για να βελτιωνόμαστε όλοι, φτάνει να είναι καλοπροαίρετη. Κανείς δεν είναι τέλειος.
      Πάντως μακάρι το PICK να βελτιωθεί και να γίνει το πιο διάσημο IN TOWN CIRCUIT!!!
      Και μακάρι αυτοί που το διοργανώνουν να βγάζουν, για να μπορέσουν να το κάνουν ακόμη καλύτερο!!!!
      Πάντα Φιλικά και καλοπροαίρετα
      Κώστας Σωτηρόπουλος

      Διαγραφή
    5. Miki αφου όλοι όπως λες ξέρεις ποιός είναι και μάλιστα αυτός ο κάποιος έχει συμφέροντα και εξυπηρετεί κάπους σκοπούς (δόλιους εξ όσων κατάλαβα απο το ύφος σου) γιατί δεν το λές ευθέως και παίρνεις μέρος με τον τρόπο αυτό σε ανευθυνα κουτσομπολιά και συκοφάντηση ανθρώπων πίσω απο την πλάτη τους?
      Και μην καλυφθείς πίσω απο την δική μου ανωνυμία γιατί προσωπικά ουδέποτε συκοφάντησα ή διέβαλα κανένα.
      Η αλήθεια αγαπητέ μου ανώνυμη ή επώνυμη παραμένει αλήθεια.
      Οι απόψεις ανώνυμες ή επώνυμες αξιολογούνται απο το περιεχόμενό τους.
      Σε τούτο το περιοδικό διαβάζω πολλές ανώνυμες απόψεις ή άρθρα και πραγματικά θαυμάζω το υψηλό επίπεδο και το ύφος των αρθρογράφων ή σχολιαστών.
      Αντιθέτως διαβάζω και πολούς επώνυμους σχολιασμούς υβριστικούς και τόσο χαμηλού επιπέδου που θλίβομαι αφάνταστα.
      Είναι λεπτή η ισσοροπία που ζητά το περιοδικό μέσα απο την επιλογή του να δημοσιεύει σχόλια και άρθρα ανώνυμα.
      Πιστεύω όμως ότι κάποια μέρα θα δικαιωθεί και θα επέλθη η ζητούμενη ισσοροπία.
      Σκοπός είναι η διαφύλαξη και η αξιοπρεπής τοποθέτηση, όχι η προστασία της "επωνυμίας".

      Διαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμη η επισήμανση των δυσκολιών της διοργάνωσης, Μίκη. Πολλές φορές ο κόσμος ξεχνιέται και νομίζει ότι όλα αυτά γίνονται... αυτόματα. Σε κάθε περίπτωση, η αρχή διοργάνωσης είμαι σίγουρος ότι θα λάβει υπόψη της τα σχόλια που γίνονται και μπορεί να διακρίνει ποιά γίνονται καλοπροαίρετα και ποιά όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους Μίκη, ευτυχώς που βάζεις τα πράγματα στη θέση τους για να σταματήσει αυτό το άθλιο κουτσομπολιό για το PICK και τα υποτιθέμενα, αμύθητα κέρδη του. Είναι μια καραμέλα που κρατάει χρόνια αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον χειμώνα παραέγινε το κακό. Επίσης ελπίζω αυτός που έγραψε (χωρίς να υπογράψει το άρθρο βέβαια) τη φράση "που συγχρηματοδοτείται και από το ελληνικό δημόσιο" τουλάχιστον να τη σβήσει.

    Κώστας Λεώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος που έγραψε το άθρο καλά τα λέει και να μη σβήσει τίποτε!
      Η ίδια η διοργάνωση του PICK εχει εγγράφως βεβαιώσει τόσο στο site όσο και στα ετήσια εντυπά της την χρηματοδότηση τόσο απο το ελληνικο δημόσιο όσο και από άλλους φορείς νομικα πρόσωπα δημοσίου δικαίου (Επιμελητήριο,Δήμο Πατρέων Οργανισμό Λιμένος Πατρών).
      Μονο που δεν το λέει "χρηματοδότηση" αλλά "συνδιοργάνωση".
      Αυτή η χρηματοδότηση βοήθησε αυτό το τόσο σημαντικό για τον Ελληνικό χώρο αθλητικό γεγονός.
      Το να λες λοιπόν σε ένα αρθρογράφο να σβήσει την αλήθεια και να μιλάς για "καραμέλες" δεν είναι σωστό.
      Σίγουρα το pick δεν βγάζει "αμυθητα κέρδη" απλώς τα έσοδά του είναι ικανοποιητικά για να εξυπηρετήσει μια αξιοπρεπή διοργάνωση και να πληρώσει την εταιρεία που αναλαμβάνει το promotion.
      Σίγουρα υπάρχουν πολλοί απο το χώρο του Καρτ που χωρίς καμμιά ιδιοτέλεια και κανένα οικονομικό ή άλλου είδους όφελος δούλεψαν και πίστεψαν σε ένα ισχυρό pick. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα πληρώνοντας εξ ιδίων ακόμη και τα έξοδά τους.
      Και μην ξεχνάμε ότι το Pick στήριξαν και στηρίζουν πρωτίστως οι οδηγοί με την συμμετοχή τους επι 4 έτη.
      Οι οδηγοί επίσης διαφημίζουν τους χορηγούς. Επομένως καλό είναι να γνωρίζουν το αντίτιμο για την διαφήμιση την οποία παρέχουν.
      Επί της ουσίας όμως εκείνο που θέλουμε όλοι είναι σωστή διοργάνωση και συμμετοχή των οδηγών με τις προτάσεις τους στα "κέντρα λήψης των αποφάσεων".
      Σαφώς λοιπόν ουδείς έχει το δικαίωμα να σπαταλά τα λιγοστά έξοδα του pick σε ζογκλέρ και σχολιαστές και ιδιαίτερα το δημόσιο χρήμα, αφου αυτό εκταμιεύται για απολύτως συγκεκριμένο σκοπό.





      Διαγραφή
    2. Τι να πω, από ότι θυμάμαι η έννοια της συνδιοργάνωσης δεν ταυτίζεται με αυτή της χρηματοδότησης. Τώρα αν εσύ επιλέγεις να τα ταυτίζεις και αυτό επιπλέον το θεωρείς απόδειξη, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι διαφωνώ κάθετα.

      Επίσης, το "οι οδηγοί επίσης διαφημίζουν τους χορηγούς επομένως καλό είναι να γνωρίζουν το αντίτιμο για την διαφήμιση την οποία παρέχουν" και το "εκείνο που θέλουμε όλοι είναι συμμετοχή των οδηγών με τις προτάσεις τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων" δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Αλίμονο αν οι διοργανωτές λειτουργούσαν έτσι. Αν δεν με πιστεύεις πήγαινε στο WSK ή σε οποιοδήποτε σοβαρό πρωτάθλημα ή θεσμό του εξωτερικού και προσπάθησε να τους τα επιβάλεις.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Ετσι σας συμφερει,να μη συμμετεχουν οι οδηγοι.Για πες μας εσυ ΚΛ τοσα χρονια τι πηρες απο το καρτ και τι εδωσες?πραγματικα δεν σε ξερουν στα καρτ.Τι συμφεροντα εχεις?

      Διαγραφή
    4. 1. Τίποτα και στα δυο
      2. Κάποιοι με ξέρουν αλλά γενικά καλά κάνουν όσοι δεν με ξέρουν άλλωστε ούτε οδηγός είμαι, ούτε μηχανικός, ούτε έμπορος
      3. Κανένα, πρέπει καθένας που γράφει εδώ να έχει;

      Τώρα που απάντησα σε αυτό το αψυχολόγητο παραλήρημα μπορείς να μου πεις σε ποιο σοβαρό πρωτάθλημα ή θεσμό του κόσμου, καρτ ή αυτοκινήτου ισχύουν τα "οι οδηγοί διαφημίζουν τους χορηγούς επομένως καλό είναι να γνωρίζουν το αντίτιμο για την διαφήμιση την οποία παρέχουν" και "εκείνο που θέλουμε όλοι είναι συμμετοχή των οδηγών με τις προτάσεις τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων";

      Περιμένω με αγωνία
      ΚΛ

      Διαγραφή
    5. ΚΛ=Κωστας Λεώνης ο γνωστός σε μένα τουλάχιστον. Σωστά? Αν ναι τότε:

      Μήπως είσαι? Λέω μήπως... ο άνθρωπος που διαχειριζεται το ιστορικό περιοδικό kartingnews?
      Μήπως για το εν λόγο περιοδικό το P.I.C.K. δεν υπήρχε ποτέ στην ατζέντα του όπως φυσικά και το Λουξ Cup ακόμα και στις μέρες μας.
      Γιατί σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την χρηματοδότηση που στην τελική την έχουν αναφέρει δεκάδες ΜΜΕ, ακόμα και το ίδιο το PICK ακόμα και ο Μίκης σε προηγούμενο σχόλιο του - που καμία σχέση δεν έχει η χρηματοδότηση με το κεντρικό θέμα του άρθρου!

      Ειλικρινά πες μας τις προθέσεις σου.

      Γιατι δεν αναλύεις τις απόψεις σου στο δικό σου μέσο ενημέρωσης?

      Εδω κάνουμε μια επικοδομητική συζήτηση και εσένα στόχος σου θαρρώ πως είναι να αποπροσανατολίσεις..

      Από οσο καταλαβα και διάβασα δεν ασχολήθηκε το άρθρο με την χρηματοδότηση και γνωμη μου είναι ότι καλώς την πήρε όποιος επενδυτης την πήρε αν την πήρε.. και ειδικά εφόσον αφορά το PICK!

      Όσοι το σχολιάζουν αρνητικά κακώς το κάνουν.
      Ότι και αν σου έταξαν από το PICK, αν σου έταξαν, με λάθος τρόπο το υπερασπίζεσαι.. και εδώ μέσα το κουτόχορτο τελείωσε.

      Δεν περιμένω να απαντήσεις με αγωνία
      ΑΑ

      ΑΑ=Ανώνυμος Αλκοολικός θα καταντήσω με αυτά που γράφεις...

      Διαγραφή
    6. Κύριε Λεώνη,
      Σε ποιον σοβαρό θεσμό όπως λέτε τα λάστιχα ανακοινώνονται 20μέρες πριν τον αγώνα (πέρυσι) ή 2 μήνες πριν? (φέτος)
      Σε ποιον σοβαρό θεσμό με τόση απήχηση για τα δεδομένα της χώρας θα έβαζαν χομπίστικα ελαστικά?
      Έχω και άλλα, αλλά αν μπορείτε προσγειωθείτε στο Ελλάδα όπου ψάχνουμε να βρούμε οδηγούς γιατί θα χάσουμε και αυτούς που έμειναν.

      Διαγραφή
    7. Σε καταλαβαίνω γιαυτό που λες και θα σε καταλάβαινα ακόμη περισσότερο αν αυτά τα θεωρούσες λόγους για να μην πάρεις μέρος. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγοι για να υποστηρίξει κανείς ότι πρέπει η οργάνωση να είναι υπόθεση συνεταιριστική. Αλήθεια ποιος μπορεί να πει με πλήρη σιγουριά ότι ένα όργανο των οδηγών ή επαγγελματιών (που στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο και αυτό λέει κάτι) θα τα έκανε λιγότερο θάλασσα από την ΟΜΑΕ αν αναλάμβανε τη διαδικασία επιλογής ελαστικών; Εδώ κανένα από τα δυο αυτά σύνολα δεν έχει πάρει πρωτοβουλία για το Πανελλήνιο που αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο σημαντικό ζήτημα.

      Επιπλέον εσύ συμφωνείς ότι επειδή είμαστε Ελλάδα θα έπρεπε να ξέρουμε και τα χορηγικά συμβόλαια του PICK όπως υποστηρίχτηκε παραπάνω; Για την ιστορία η Ομοσπονδία, ένας Θεός ξέρει με ποιανού πρωτοβουλία, έχοντας παρόμοια μυαλά και υιοθετώντας τις γνωστές δοξασίες λίγο πολύ έβαλε σχετικά πρόσφατα την οργάνωση του PICK να της κάνει οικονομικό απολογισμό. Διαδικασία που προσωπικά την θεωρώ τουλάχιστον άκομψη και άστοχη. Φυσικά στο τέλος της συνάντησης η ομοσπονδία ήταν που έμεινε εκτεθειμένη. Τίποτα καινούργιο θα μου πεις, ε ναι. Γιαυτό είναι το καρτ σε τέτοιο τέλμα.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε Αλκοολικέ: δυστυχώς για το σενάριο που έπλασες δε διαχειρίζομαι, ούτε αρθρογράφησα ποτέ στο kartingnews. Φίλοι μου είναι ο ψηλός και ο κοντός γιαυτό και τους βοήθησα με τη δημιουργία ενός page στο Facebook μια και κανείς από τους δυο δεν έχει λογαριασμό. Έτσι λοιπόν για τις απόψεις τους περί PICK σε παρακαλώ να απευθυνθείς σε αυτούς, εγώ έχω τις δικές μου που προφανώς είναι διαφορετικές.

      Επίσης θεωρώ ότι με αυτό "Ότι και αν σου έταξαν από το PICK, αν σου έταξαν, με λάθος τρόπο το υπερασπίζεσαι.. και εδώ μέσα το κουτόχορτο τελείωσε" με προσβάλλεις με πολύ άσχημο τρόπο και δεν καταλαβαίνω από που πήρες το δικαίωμα. Τι να πω, είναι κρίμα να βλέπω τέτοια μυαλά.

      "Γιατί σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την χρηματοδότηση που στην τελική την έχουν αναφέρει δεκάδες ΜΜΕ, ακόμα και το ίδιο το PICK ακόμα και ο Μίκης σε προηγούμενο σχόλιο του - που καμία σχέση δεν έχει η χρηματοδότηση με το κεντρικό θέμα του άρθρου!"
      Δεν με έπιασε κάποιος παραπάνω πόνος από αυτόν που έπιασε τον Μίκη ας πούμε. Και οι δυο τυγχάνει να γνωρίζουμε τον αντίλογο και δεν μας άρεσε η διαστρευλομένη εικόνα που πήγε να σχηματιστεί. Άλλωστε αυτό που λες ακριβώς είπα και εγώ, δεν έχει καμία σχέση αυτή η αναφορά με το θέμα και κακώς μπήκε στο άρθρο. Ζήτησα κάποιος να μου πει ένα λόγο που να εξηγεί γιατί ήταν απαραίτητη αυτή η φράση, κανείς δε βρίσκει. Επιπλέον είναι ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ σε ένα άρθρο ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ γιαυτό και είπα ότι ελπίζω ότι κάποιος θα τη σβήσει. Ο Μίκης μίλησε για δημοτικά/τοπικά θεσμικά όργανα, το άρθρο για δημόσια. Τελείως διαφορετικά πράγματα και εξήγησα το γιατί. Τα δε σχόλια από κάτω μιλούν για διασπάθιση, μάσα, αμοιβές σε ζογκλέρ ή παρουσιαστές. Κουτσομπολιό του χειρότερου είδους και μάλιστα χωρίς βάση.

      Τέλος, δε βλέπω καμιά ιδιαίτερη εποικοδομητική συζήτηση, ο Μίκης έθιξε μερικά θέματα που όντως μοιάζουν ουσίας και ελάχιστοι πρόσθεσαν κάτι ουσιαστικό μετά. Αλλά αν θεωρείς ότι εγώ είμαι το πρόβλημα τότε ορίστε: γράψε ένα post που δε θα ασχολείται καθόλου με εμένα και θα προσθέτει στη συζήτηση. Πεδίο δόξης λαμπρό.

      Απάντησα σε εσένα τελευταίο αφού δεν είχες αγωνία
      ΚΛ

      Διαγραφή
  8. Παναγιώτης Ευθυμίου30 Ιουλίου 2013 στις 3:03 π.μ.

    Όλα τα λεφτά το αρθρο του Kartnews. Όποιος είναι αντικειμενικός μπορεί να καταλάβει όλο το νόημα... και τα πράγματα είναι πολύ απλά.
    Κύριε Λεώνη το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι η υπογραφή στο άρθρο.
    Άλλωστε και ένα ευρώ να έχει βάλει η περιφέρεια, συνχρηματοδότηση λέγεται σωστά?
    Και από όσο ξέρω και παρακολουθώ κανείς δεν μιλησε για αμύθητα κέρδη του PICK.
    Ευγνωμοσύνη χρωστάμε στους ανθρώπους που προβάλουν το άθλημα μας και από τότε που διαβάζω το Kartnews είναι το μόνο που στηρίζει το P.I.C.K από όσους προβάλουν ή πρόβαλαν ή μιλαγαν για το καρτ.
    Και αν κερδίζουν κάποια χρήματα οι άνθρωποι του PICK, μακάρι, καλά κάνουν και το αξίζουν άλλωστε. Και αν παίρνουν και κάποια λεφτά από το δημόσιο πάλι μπράβο τους. Για μένα είναι από τα λίγα λεφτά που πιάνουν τόπο γιατι πάνε στο μηχανοκίνητο.

    Θυμάμαι μια χρονιά τον υπεύθυνο του περιοδικού να τρέχει στο Καρτόδρομο στο διαβαλκανικό αγώνα να ενημερώσει τους ξένους οδηγούς με φακέλους από το P.I.C.K. για να μαζέψει συμμετοχές!!!
    Είμαι σίγουρος ότι δεν τον είχαν πληρώσει να το κάνει αυτό! Κάποιοι άλλοι το ίδιο διάστημα δεν σήκωναν ούτε άρθρο και απαξίωναν τον θεσμό με τα χειρότερα λόγια. Είναι αυτοί που σήμερα έχουν αξιώσεις.. με μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν ένα όραμα που δεν είναι δικό τους και τους ενοχλεί.
    Κατά τα άλλα με καλύπτει τόσο ο Μίκης με τις 2 τοποθετήσεις του όσο και ο συμπαθέστατος οδηγός Λέντζος που νομίζω έχουν πάρει μέρος σε όλα τα PICK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Άλλωστε και ένα ευρώ να έχει βάλει η περιφέρεια, συνχρηματοδότηση λέγεται σωστά;"

      Λάθος, δεν είναι συγχρηματοδότηση από το δημόσιο. Ας υποθέσουμε για χάρη της κουβέντας ότι δίνει λεφτά η περιφέρεια ή τέλος πάντων κάποιοι τοπικοί φορείς (αν και από τη δημοσιεύση του Μίκη είναι ξεκάθαρο ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά μακριά από αυτό): Υπάρχει τεράστια διαφορά στο να δώσει χρήματα μια περιφέρεια για να γίνει ένα event που τελικά θα φέρει πίσω στην ίδια την περιφέρεια αυτά χρήματα στο ακέραιο ή σε πολλαπλάσιο βαθμό από το να χρηματοδοτηθεί ένα τοπικό event με χρηματοδότηση δημοσίου. Η Πάτρα το ξέρει πολύ καλά γιατί και το καρναβάλι έχει έξοδα για τους τοπικούς φορείς όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το θετικό τελικό ισοζύγιο. Αν και το PICK δεν είχε κάποιο (τηρούμενων των αναλογιών πάντα) θετικό τελικό ισοζύγιο θα αντιμετώπιζε τεράστια τοπική κριτική ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Όμως η κριτική είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη και αυτό για μένα κάτι δείχνει. Επίσης είμαι κάθετα αντίθετος σε άρθρο που πραγματεύεται το θέμα των ελαστικών ή τέλος πάντων τις σχέσεις οργάνωσης και οδηγών να υπάρχει έστω και σαν απλή αναφορά το θέμα της χρηματοδότησης. Είναι για εμένα τουλάχιστον άστοχο, πόσο περισσότερο όταν το άρθρο είναι ανυπόγραφο.

      Και κάτι τελευταίο: το PICK το βοηθούν πολλοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και στον δικό του τομέα. Και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την καλή τους πρόθεση είτε τελικά πετυχαίνουν το σκοπό τους είτε όχι. Και για να πω (στον μικρό βαθμό που μπορώ να πω χωρίς να αποκαλύψω πράγματα που μου έχουν ζητηθεί να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα) ένα παράδειγμα σχετικά με τον παρουσιαστή που τόσο κριτικάρατε: Ο κ Πουρναράκης βοήθησε αποφασιστικά να γίνει επαφή ανάμεσα στην οργάνωση και έναν πολύ σπουδαίο αθλητή εκεί που πολλοί άλλοι που επίσης προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν. Το έκανε χωρίς κανένα όφελος μόνο και μόνο γιατί αγαπά το PICK και τους ανθρώπους του. Το αν τελικά αυτός ο αθλητής δεχτεί την πρόταση (πράγμα για εμένα εξαιρετικά απίθανο) δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Αλλά αν και όποτε (μπορεί του χρόνου πχ) δεχτεί τότε θα μιλάμε για πολλά, πολλά χρόνια. Γιαυτό φιλική παρότρυνση, μην μηδενίζεται αβασάνιστα την συνεισφορά κανενός.

      Διαγραφή
    2. Σόρι ξέχασα να υπογράψω πριν ποστάρω, Κώστας Λεώνης

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Πως εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνετε ο υπευθυνος του περιοδικου?Για ρωτα η να μας πουν οσοι τον ξερουν και ειδικα τους μπαμπαδες απο τα καρτ.
      Ειναι δυνατο να υπαρχει δημοσιο χρημα και να μη τρωνε στην Ελλαδα και για τον αγωνα της Πατρας?

      Διαγραφή
    4. Για ποιον υπεύθυνο και για ποιο περιοδικό μιλάς?

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Για αυτον που ειπε ο κ,Ευθυμιου που πηγε στο καρτοδρομο να μαζεψει συμμμετοχες.
      Το περιοδικο ενοουσε ο κ Ευθυμιου-το kartnews

      Διαγραφή
    6. Μήπως μπερδεύεσαι με άλλο περιοδικό που μάζευε 10ευρα από τους μπαμπάδες για να βγαζει φωτο στην προπονηση τα παιδια τους με τα ανάλογα "άρθρα" και σταμάτησε το σκηνικό μόλις τους ξεφωνισαν στο Kartnews?
      Αν μου βρεις έστω έναν μπαμπά που έχει δώσει έστω και ένα ευρώ στο Kartnews θα σου βγαλω το καπέλο!
      Και από όσο ξέρω και εχω δει το μόνο αντάλλαγμα που έχει το Kartnews από το PICK είναι η διαφήμιση του στην πίστα κατα την διάρκεια των αγώνων.

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Εσεις στο ekart.gr-kartnews τι μαζευετε απο τους μπαμπαδες και τους αντιπροσωπους του Αγ.Κοσμα και πρωην πιστα Μεγαρων -Ασπροπυργος-Lux Cup ? Δεν ζητατε σπονσορες απο τους μπαμπαδες-αντιπροσωπους?Ξερουμε οτι σας δινουν οι ιδιοι για να γραψετε για τα παιδια τους.Εχουμε προσεξει οτι ολο για τους ιδιους οδηγους γραφετε.Εχετε παρουσιασει παληο-καλο οδηγο χωρις χρηματα?Μονο 2-3 δικους σας.
      Θα σου ελεγα ονοματα τους ,αλλα το ξερετε καλα οτι τελικα οι μπαμπαδες φοβουνται να βγουν να τα πουν.
      Το δε αλλο, οτι ειστε συνεχως υπερ των ταιμ-ατακ και οχι του πρωταθληματος,για το καλο των οδηγων η για τα κερδη της παρεας σας στον Αγ.Κοσμα?Το δε χειροτερο ειναι οτι η παρεα αυτη ειναι καινουργιοι στον χωρο και αν σκεφτουμε καλα τα τελευταια χρονια εβαλαν ενα καλο χερακι να χαλαση η εικονα του πανελληνιου καρτ για να τους μαντρωσουν Αγ,Κοσμα-Λουξ Καπ.
      \

      Διαγραφή
    8. Λοιπόν:
      1) Εχεις φάει τόσο πολυ κουτόχορτο?
      2) Ποιους σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλεις ανώνυμα όλους τους οδηγούς που έχουν γράψει επιτυχίες μέσα στις πίστες και δικαίως αναφέρθηκαν εδω μέσα?
      3) Έχεις γιο οδηγό που έκανε κάποια επιτυχία και δεν έχει γραφτεί?
      4) Βρες ΕΝΑΝ οδηγό που να έχει πληρώσει για να προβληθεί και τότε μίλα!
      5) Ποιον φοβούνται οι μπαμπάδες και δεν μιλάνε!
      6) Οι καινούργιοι σου χάλασαν το Πανελλήνιο?
      7) Αφού τα Time-Attack είναι η καταστροφή γιατί πήραν μέρος πέρυσι τόσοι οδηγοί?
      8) Τα σκυλιά είναι μαντρωμένα και σίγουρα εσύ με αυτά που γράφεις.
      9) Για πιο πανελλήνιο μιλάς? Που δεν ξέρει σε ποια πίστα να πάει? Που δεν εμπιστεύεται κανενας οδηγός? Που αυτοί που το διαχειρίζονται πάνε να χαλάσουν τώρα και το PICK?
      Αν έχεις τα κότσια γράψε το όνομά σου και θα μάθεις και το δικό μου.
      Ένας από τους μπαμπάδες που αναφέρεις είμαι και δεν δέχομαι να με προσβάλεις.
      Αντ'αυτού χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να πληρώσω κανέναν για να γραφτουν στο Kartnews οι επιτυχίες του παιδιού μου.
      Και φυσικά δεν είχα και την απαίτηση να γράψουν, δεν ήταν υποχρεωμένοι! αλλά μάλλον ξερουν να κάνουν καλά την δουλειά τους και μπράβο τους.

      Διαγραφή
    9. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Κουτοχορτο τρωνε ολοι που ασχολουνται με το καρτ -απο τα μικρα παιδια μεχρι τους νεους μπαμπαδες.Φοβουνται να μιλησουν -αν σας εχουν πληρωση- οτι μετα θα γραφετε-θα λετε-η δεν θα κανετε τιποτα για αυτα(η εστω μικρη προβολη των παιδειων τους-το κυπελακι) ειναι το κατι τους.
      Το πανελληνιο το χαλασε η ΠΑΡΑΓΚΑ του καρτ Αγ,Κοσμα-Λουξ με το παραμυθι οτι το πρωταθλημ α στοιχιζει πολλα-κλπ,ενω τα ταιμ-ατακ-Λουξ(που ολα τα κερδη πανε στην παραγκα) ειναι φθηνα και ετσι το τρωνε οι καινουργιοι . Ενας αγωνας=Τσιρκο,ουτε ελεγχος-ουτε ζυγαρια-οσα λαστιχα θελουν βαζουν.Τα εξοδα μεταξυ των 2 αγωνων ειναι τα ιδια,το μονο που μπορει να διαφερη ειναι η ενοικιαση 2ου μοτερ.Αλλα αλλο ο αγωνας-αγωνας με βαθμολογιες κλπ και αλλο το τσιρκο ταιμ ατακ.Πες για ποια παιδια εγραψε το kartnews χωρις να πληρωσουν?Βασιλερης-Σαγανας-Μιχας-Μοβεσιαν-Κομνος?(κατα ομολογια των ιδιων σε διαστηματα συνομιλιων τους στις πιστες).Τωρα αν νομιζεις οτι μπορης να μας πεισης οτι εγραψαν για το παιδι σου χωρις χαρτζιλικι-ειναι ευκολο αυτο να γινη στην Ελλαδα?Τοσο Αγιοι ειναι?Ελληνες ειναι και τετοιες δουλιες ξερουν να κανουν.

      Διαγραφή
  9. Καταρχήν θαυμάζω το υψηλό επίπεδο των περισσότερων σχολίων και οφείλω να ομολογήσω έστω και κάτω από ένα άρθρο ενός περιοδικού γίνεται ίσως η πιο επικοδομητική κουβέντα για το καρτ. Μπράβο όχι μονο στο Kartnews αλλα και στους αναγνώστες του.

    Κυριε Λεώνη με έχετε μπερδέψει για το θέμα της συγχρηματοδότησης... Αν είσασταν δικηγόρος θα λεγα ότι είσαστε από τους κορυφαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Teo, συμφωνώ μαζί σου.
      Το να παίζουμε με τις λέξεις που επέλεξε ένας αρθρογράφος είναι τακτική αποπροσανατολισμού απο την ουσία. Το να θέτουμε άλλα θέματα και να αναφερόμαστε προσωπικά σε σχολιαστές οι οποίοι ουδέποτε και απο κανέναν απο το χώρο του καρτ απαξιώθηκαν ή αμφισβητήθηκαν, αντιθέτως τιμήθηκαν απο τους οδηγούς, είναι επίσης αποπροσανατολισμός.
      Θα έλεγα ότι καλή είναι η "αγόρευση" αλλα εν τέλει η απόφαση είναι αυτή που μετράει.
      Εμείς εδώ είμαστε όπως έχει φανεί απο τα σχόλια των παραπάνω για μια επικοδομητική όπως λές κουβέντα.
      Οταν λοιπόν ξέρουμε το δρόμο μας, ας αποφύγουμε τα μονοπάτια δεξια και αριστερά που αποπροσανατολίζουν και οδηγούν σε στήρες αντιπαραθέσεις.

      Διαγραφή
    2. Όποιος και αν είσαι συμφωνώ.
      Η τακτική της λάσπης και του αποπροσανοτολισμού από τα πραγματικά προβλήματα που ακολουθούσε η ΟΜΑΕ όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε το Πανελλήνιο στον αφανισμό του.
      Τεράστιες ευθύνες βαραίνουν τον Πρόεδρο με τις επιλογές του που τωρα με τους απίστευτους χειρισμούς προσπαθεί να αφανίσει και ότι έχει μείνει, χωρίς να δίνει και σε κανέναν λογαριασμό.
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PICK.
      Αφήστε τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει να κάνουν την δουλειά τους να είμαστε και εμείς περήφανοι για κάτι από το καρτ στην Ελλάδα.
      Γιώργος Α.

      Α μια και το θυμηθηκα..
      Με τα Time Attack τι γινετε ρε παιδια.
      Γιατι τα σταματήσατε? Είχαν επιτυχία και σας έβαλαν χέρι?

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι δικηγόρος, ούτε παίζω με τις λέξεις, ούτε νομίζω ότι έγραψα κάτι δύσκολο σε νόημα. Πολύ περισσότερο δεν νομίζω το σχόλιο μου είναι αποπροσανατολιστικό σε σχέση με το θέμα των ελαστικών. Τα παράπονα σας παρακαλώ σε αυτόν που έγραψε αυτό το ανυπόγραφο άρθρο βάζοντας την εντελώς άσχετη με το θέμα πρόταση που σχολίασα. Αν κάποιος βρίσκει ένα εύλογο λόγο για αυτή την αναφορά ας τον πει, μπορεί τελικά να είμαι εγώ που βλέπω το θέμα από λάθος οπτική.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    4. Το βλεπεις από λάθος οπτική...
      Σε διάβασα προηγουμένως και αρχισα να πίνω.
      Πιες και εσυ θα τα δεις αλλιώς!

      ΑΑ=Ανώνυμος Αλκοολικός

      Θα τα πούμε και από κοντά αλλά άσε τον αρθρογράφο ήσυχο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτόν.

      Διαγραφή
    5. Καλά κάνετε και δεν έχετε παράπονο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το δικαίωμα μου να εκφράσω το δικό μου. Εκτός και αν έχω χάσει κάτι. Τώρα να τα πούμε από κοντά δε βλέπω κανένα λόγο ιδιαίτερα βλέποντας τον τρόπο που προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. Εγώ στις πίστες έρχομαι για να πιω έναν καφέ και να περάσω καλά, γιατί να χαλάσω τη διάθεση μου;

      ΚΛ

      Διαγραφή
  10. File anwnume den me endiaferei poios eisai kai gia poio logo kratas tin anwnimia sou... An thes tin apopsi mou ap tin stigmi pou kapoio site kalws kata tin apopsi mou sou dinei tin dunatotita na to kaneis gia na kritikareis perisotero gegonota kai katastaseis kala kaneis. Ap oti eides egw arthrografw me to onoma mou kai epimenw sta greeklish gt exw ksexasei pos na grafw sta ellinika (xxaxaxa) plaka kanw. Loipon auto pou thelw na po einai opoios thelei na yperaspistei ton filo tou tin omada tou ton kolito tou ton koumparo tou i opoiondipote allo nomizei oti prepei na to kanei as to kanei eponyma pia giati oloi kseroume an ena sxolio einai yper kapoiou apo poion proerxete. Emena den me enoxlei i ypostiriksi kapoiou apo allous arthrografous apla den mporo na katalavo ti fovountai kai den bgainoun me to onoma tous na poun auta pou theloun... Egw den fovithika pote mou na ypograpso me to onoma mou ta legomena mou ypostirizontas tin ekastote omada mou i kritikarontas ton opoiondipote eite auto fenete meroluptiko gia kapoious eite oxi. Isws an arxisoume apo auto to athlima mas (pleon) mporei kai na swthei. Outos i allos ta oikonomika suferonta endiaferoun olon ton kosmo kai idiaitera autous pou zoun apo auton ton xwro opote giati na to krupsomen alloste... xo xo xo alla ta gegonota einai gegonota kai i parapliroforisi parapliroforisi opote an kapoios anwnuma bgainei kai leei kati enw kseroume poios einai dimiourgei stous anagnwstes entuposeis pou den tha eprepe na exoun opws autes pou eksigw sto parapanw arthro mou. Alla an perimenes na katonomasw kapoion pou arthrografise anonyma tha ekana megalo lathos kai den vrisko ton logo afou oloi oi tou xoroy gnwrizoun poios einai an den fovatai na ypostiriksei ta legomena tou na ypograpsei to arthro tou monos tou. Auta ta oliga.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Μικη,εχεις ξεχαση να γραφης Ελληνικα αλλα λες πολλα Ελληνικα.Που ησουν τοσα χρονια?Εκανες κατι για το Λουξ και το Pick,για το υπολοιπο καρτ στην Ελλαδα δεν σε ενδιαφερει?giati nato ktypsomen alloste..xo xo xo(οπως λες εσυ)και να εισαι επισημος ανταποκριτης στην Ιταλια του kartnews υποστηριζοντας την ομαδα σου και τον οδηγο(αλλα και στην Ελλαδα βεβαιως-βεβαιως).

      Διαγραφή
    2. "File" Gianni L.
      den ksero an to gnwrizeis alla ap ta teleutaia 4 xronia tis zohs mou exw perasei pano apo 650 meres stis italikes pistes pano apo 10 wres tin imera ekpedevontas enan mikro rosso. Isws exw dei perisoterous italikous agwnes apo opoiondipote stin ellada me ekseresi ton panagioti kaitatzi pou isos na exei dei isoposous me emena. Etsi gia na ksereis to mono pou exo kanei gia to loux apo tote pou dimiourgithike einai na to KERDIZW kathe fora pou sumeteixa se auto ektos apo tote pou apofasisan kapoioi na bathmologisoun enan agona me 5 summetoxes oses anafores kai enstaseis kai an ekana o agwnas bathmologithike alla eite den to gnwrizeis eite sou einai adiaforo giati pithanon na isoun poly piso sto grid.... Fusika lathi ginontai apo olous tous anthropous akoma kai sto eksoteriko kai to epibebaionei to video pou molis dimosieusa apo ton ekpliktiko agwna tou aki basileri stin italia opou o DRAGAN (An den ksereis poios einai pes mou na sou eksigiso) prosperna ton aki kai ton mprostino me kitrini simaia kai feugei apo to skelos atimoritos.Giauto alloste den les kai to eponumo sou. Egw dimiourgisa to PICK (Mathe to kai auto) kai ebala tis baseis tou alla otan katalava oti ta sumferonta itan megala perioristika sto na summetexw se auto san odigos anadikniontas to sto epakro kai oxi epeidi egw to dimiourgisa alla epeidi iksera mesa mou oti oloi sas odhgoi kai mi thelate panta enan tetoio agwna akoma kai gw. Tha ekana kai kanw ta panta gia na ton prostatefso apo atoma san esena pou gkriniazoun me to paramikro paei kontra sta sumferonta tous kai apantane apla gia na poun kati xwris na blepoun pera apo tin miti tous. Pantote me etroge to oti i xwra mou itan toso ypoanaptikti sta motorsport. Ama den pisteveis kai auta pou sou leo mporeis na rotiseis as poume ton kirio athanaseko gia tin dimiourgia tou i opoion allo epithimeis. Oson afora to protathlima elladas den mporo na ekfero apopsi dioti san odigos kalos i kakos gia polous logous kurios oikonomikous pote mou den katafera na akolouthiso ena olokliro, mporo na onomasw mia ntouzina anthropwn pou me boithisan sta prwta mou xronia (kokos, kamitsakis, mpouriotis k.a. sugnomi an ksexnw kapoion) alla pote den itan arketo gia na ftaso na agwnisto apo tin patra pou diemena stis serres kai na exo kanei tin aparaititi proponisi gia na eimai antagonistikos, opote an theteis thema oikonomiko gia tous agones mazi mou na ksereis eisai xamenos apo prwto xeri. Eimai antapokritis stin italia otan vriskomai opoioudipote ellinikou mesou enimerosis mou to zitisei apla o monos pou mou to zitise htan o Xristos assimakopoulos pros timin tou anagnorizontas to oti prepei na grafei gia tis ellinikes prospathies stin italia kai ntrepomai toso poly pou mia fora dextika ena tilefonima me parapono giati ksexasa na anafero tin prospatheia tou sotiropoulou (den gnwrizo oute ton patera oute ton gio proswpika) alla sevomai oles tis prospathies ellina sto eksoteriko kai giauto ntrepomai...

      Διαγραφή
    3. Tha ypostirizo panta tin omada mou kai tous odigous tis kai tha kano ta panta na tous metafero ta liga pou exw mathei sta tosa xronia pou odigw kai pano apo ola tha to kano panta epwnuma me to onoma mou giati pote den ntrapika gia auto. An ontws endiaferese gia ta nea tou eksoterikou giati pistepse me o monos ellinas pou vriskete panta ekei eimai egw se olous tous agwnes megalous i mikrous, mporo na sou dwsw kai to italiko mou noumero gia na perneis kai esi tin antapokrisi. Sugnomi pou den asxolithika sto veltioso to protathlima ellados kai na to fero sta metra ta dika sou kai tis omadas pou ekprosopeis. Alla an thes tin apopsi mou asxolisou me tin odigisi kai ase ta Ellinika se kapoious pou exoun paei ekso ap tin ellada kai ta exoun nostalgisei... Kai kati teleutaio se apantisi allou proigoumenou sxoliou.... Kai prin mou zitisei o Xristos Assimakopoulos na tou metafero to ti ginete stis italikes pistes kai na ypografo ta arthra me to onoma mou, pote tou den arnithike na dimosieusei to opoiodipote arthro tou estelna afilokerdos kai xoris na zitisei pote tou to opoiodipote antallagma. Twra pou sustithikame pes mas an thes kai to eponumo sou.... (Giwrgo thelo kai gw ligi apo tin ψοψα ψολα pou pineis... eides gianni ematha na graffo kai ellinika)

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Egw tha eimai ekei mprostaris opws les kai tha se perimeno mazi me ton mprostari sunnetero mou ton kaitatzi kai olous mas tous odigous tora an thes mporeis na ertheis na agonisteis kai na prospathiseis na mas peraseis alla gia na min bazeis to onoma sou stis apantiseis sou fantazomai oti eisai poly kota gia na to kaneis (outos i allos den perniomaste kai eukola...blepe kalamata) kai sugnomi gia to lathos pou ekana prin nomizontas oti hsoun poly piso sto grid, mallon kapou konta isouna kai se ponaei akoma perissotero.... ψοψα ψολα...

      Διαγραφή
  11. Αυτά δεν είναι ολίγα!
    Ισως φέτος σώσουν την διωργάνωση η ζογκλερ! Πληρωμένοι όπως λες απο κάποιο χορηγό.
    Γιατί οδηγούς δεν βλέπω έτσι όπως οι διοργανωτές τα κατάφεραν! 31 Ιουλίου σήμερα και οι αιτήσεις συμμετοχής κάτω των 15!!!! ενω αντίστοιχα πέρυσι 50.
    Αγώνας καρτ είναι παιδιά όχι καρναβάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βγάλουν τους άσχετους από την μέση να δούμε-δούνε αγώνα!!!

      Διαγραφή
  12. Για Κ.Λ.
    Πρόσεξε τα μεγάλα ονόματα. Μη ρεζηλευούμε σε ξένους ανθρώπους!
    Ας μείνει μεταξύ μας το ρεζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτή την έννοια γινόμαστε ρεζίλι τρία χρόνια τώρα, ναι;

      ΚΛ

      Διαγραφή
    2. Τέσσαρα χρόνια είναι όχι τρία! Αλλά που να το ξέρεις!!!!
      Ισως αν προσέξεις και σκεφτείς λίγο το αποφύγουμε!
      Αλήθεια που ήσουν εσύ αυτά τα χρόνια?
      Οταν δηλ. οδηγοί, οργανωτές και ηλεκτρονικά περιοδικά έριχναν δουλειά για να γίνει το pick εσύ τι έκανες?

      Διαγραφή
    3. Τρία χρόνια που έρχονται ξένοι VIPs, δύσκολο ε; Δε θα σου απαντήσω στα υπόλοιπα, αν σε καίει τόσο πολύ το θέμα μπορείς να ρωτήσεις σχετικά την Σταυρούλα.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Αυτη ειναι η προσφορα σιυ στο καρτ?συνοδευεις ξενους VIPs?Εσυ ειπες δε εχεις συμφ.εροντα απο το καρτ,γιατι ασχολεισαι-γιατι σχολιαζεις-οδηγος δεν ησουν-αντιπροσωπος δεν ησουν.Πες μας γιατι εισαι στα ποδια μας?Τι πηρες απο την Σταυρουλα?Γιατι εδωσες,αν δεν πηρες,Εισαι ο Αγιος του καρτ?

      Διαγραφή
    5. Γιάννη να είσαι καλά, αυτό ήταν το καλύτερο αστείο που διάβασα ή άκουσα σήμερα :) Συγνώμη που μπλέκω στα πόδια σου, αν περπατάς όπως γράφεις είναι και επικίνδυνο.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    6. ΚΛ, είμαι ο Ανώνυμος Αλκοολικός.
      Σόρρυ φίλε, Σήμερα τα πίνω για τον Γιάννη Λ.
      Δεν είσαι τίποτα μπροστά του.

      Ο τύπος είναι ΘΕΟΣ! εεε μπαμπας που δεν εγραψαν οτι κάποτε ο γιος του πήγαινε τάπα στην Κάτω Ραχούλα!

      Ακου Αγιος του καρτ!!! Πιο Αγιος πεθαίνεις!!!

      Μετα το Γιάννη Λ. το χάος!

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
      Κ.Λ. στα ποδια μας δεν πρεπει να μπλεκεις γιατι εσυ δεν εχεις πληρωση μαλλον ποτε για το καρτ και εισαι επικινδυνος να περπατας μαζι μας στις πιστες με εμας που συνεχεια πληρωνουμε-και Μειναμε Λιγοι,προσεξτε.
      Εσυ Αλκοολικε που να την βρη την πιστα η Κατω Ραχουλα,εκτος αν ειναι το χωριο σου.Μακαρι.

      Διαγραφή
    8. ΑΑ σε βλέπω να πίνεις και σήμερα, ο Γιάννης όσο πάει και ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Τρικυμία και σήμερα.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    9. Kwsta stamata na asxolise me tous gelious pou den ypografoun ti lene....
      Gianniaki tha ertheis sto pick na sou riksoume kana guro i tha perioristeis sto na krivese piso apo tis foustes sou????

      Διαγραφή
  13. Να υποθεσω τωρα οτι πρεπει καποιος να σας παρει στα σοβαρα ???
    Ειναι δυνατον με αυτα που γραφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι η κατάντια του Ελληνικού καρτ.
    Μήπως τελικά πάτε στην πίστα για να ξεκατινιάζεστε?
    Στην ουσία του θέματος δεν θα μπω, γιατί για μένα η ουσία είναι το επίπεδο που βγάζουμε, στις πίστες στα σχόλια μας, παντού
    100 άνθρωποι μείναμε και ακόμα τσακωνόμαστε για οποιαδήποτε αφορμή!

    Φιλικά (και πάντα με το όνομα μου)

    Σωτήρης Παπαχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΜΠΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΝ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΟΧΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ-ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΔΗΓΟΥ-ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ (ΧΟΡΗΓΟΣ)ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΑΘΡΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'' ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ PICK ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΜΑΣΑ)!!!!! ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η ΨΑΡΕΜΑ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΄ΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧ..... ΜΟΥ!!!!!(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ)


    ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Της ανωνυμίας γίνεται.
    "Χοντρό"δουλειες με τα λάστιχα, και μερικοι αφελείς που μπλέκονται στην κουβέντα χωρις να καταλαβαινουν γιατι γίνεται: που θα πάει ο παράς.
    Και γαρνιτούρα οπως πάντα "για την ασφάλεια των οδηγων".
    "Ο δαιμων του καρτοτυπιου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ''ΑΦΕΛΕΙΣ'' (ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΙ)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ Κ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Στο καλό σου!!Μ'εκανες και γέλασα! Τα είπες όλα μεγάλε!!!

      Διαγραφή
  17. Αφου διαβασα και τα 50 σχολια ειπια και κανενα 2 ποτιρακια ... ψοψα ψολα, ειπα να γραψω και εγω 2 γραμμες.
    Το πιψκ δεν ειναι αγωνας.μην λετε στα παιδια σας η στους εαυτους σας οτι τρεχετε σε αγωνα. Ειναι επιδειξη , ειναι η προβολη του καρτ , ειναι το κερασακι στην τοθρτα. ειναι ο θεσμος που ολοι περναμε καλα και μας βλεπει και βλεπουμε ολη την ελλαδα. καλα θα κανετε να το καταλαβετε η τουλαχιστον να προσπαθησετε.
    Για τα ελαστικα τωρα τι σας απασχολει δεν καταλαβαινω? για ολους τα ιδια δεν ειναι? μειοδοτικος δεν ηταν ο διαγωνισμος? ποιοσ σας ειπε οτι ελαστικα τυπου sl ειναι νοικιαρικα και ακαταληλα για αγωνα? μηπως ξερετε κατι που δεν ξερω? μπορει καποιος να μου πει ενα "μαλακο ελαστικο" απο εσας που εχετε χρησιμοποιησει?? τα λαστιχα φταινε και δεν δηλωνοθν συμμετοχη?
    Και κατι ακομη για τον Κωστα λεονη, μην γραφετε για ανθρωπους που δεν γνωριζετε υποτιμιτικα σχολια αν μη τι αλλο. Εχει βοηθησει το καρτ και οδηγους απο το καρτ χωρις κερδος και οτι γραφει φιλε ανωνυμε αν το ξαναδιαβασεις θα καταλαβεις οτι δεν προσπαθει να θιξει κανεναν αλλα να ξεδιαλυνει το τοπιο. ειναι ρομαντικος αν θελεις και αγαπει το καρτ οπως και εσυ προφανως , αντικροθσετον αλλα μην τον μειωνεις, βοηθαει οσο λιγοι το χωρο, να εισαι σιγουρος.
    ps pinv mono coca cola.
    Γιωργος πολυχρονιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα το ψοψα ψολα ειναι coca cola προφανως και εγινε εκ παραδρομης και οχι εκ τοθ πονηρου, συγνωμη για το λαθος!
      γιωργος πολυχρονιδης

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Pantos egw proteino file giorgo ta lastixa tis KZ 2 na einai eleuthera kai o kathenas na balei oti lastixa thelei :P :P Futilia pou evala tora :P :P Opws einai kai ta vroxina stin prokimeni periptwsh :P :P

      Διαγραφή
    4. Πλακα κανεις??? αυτο τωρα πως σου ηρθε ρε μικη? η κζ2 ειναι το προβλημα δηλαδη οτι θα γλιστρανε τα καρτ?
      Γιωργος π

      Διαγραφή
    5. Οχι ρε πλάκα κάνω.... Γιατι πλέον μονο στην πλάκα μπορώ να πάρω κάποια πράγματα....

      Διαγραφή
    6. Πολυχρονίδη Γιώργο σωστό σε βρίσκω.
      "περνάμε καλά" λες! Εσύ που εισπράτεις σίγουρα. Εμείς που πληρώνουμε?
      Ο οδηγός είναι πελάτης. Αν δεν το προσέξουμε θα τον χάσουμε. Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  18. Θα ξεκινήσω από τα λάστιχα.

    Μπήκε κανείς στο κόπο να εξηγήσει στο κόσμο ΤΙ ακριβώς λάστιχο είναι το SL6?

    Τα e-περιοδικά που ασχολούνται με το καρτ, εξήγησαν στο κοινό τους τι είδους λάστιχο είναι? Ανέλυσαν τα θετικά του στοιχεία?

    Από το site της Vega:
    "Starting today, all long life tyres have a new point of reference. Taking the advantage of our "white" XS manufacturing technology, we have constructed the perfect tyre for the semi-professional and amateur categories.
    The SL6 will allow you, for the full depth of the tread, to obtain lap times consistently fast, without the need to have the physical preparation of a professional driver."

    Στα Ελληνικά λοιπόν, το λάστιχο χρησιμοποιεί τη τεχνολογία του XS (λευκού) και είναι για ημι-επαγγελματικές και amateur κατηγορίες.

    Το ζητούμενο δεν είναι να μειωθεί συνολικά το κόστος συμμετοχής? Μειοδότησε λοιπόν ένα λάστιχο στα 100 ευρώ!

    Από που ακριβώς προκύπτει κάποιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα?

    Ερώτηση αφελούς. Μήπως τελικά μας αρέσει να διαφωνούμε?

    Μήπως τελικά να ξανασκεφτούμε πόσο ΚΑΚΟ κάνει όλη αυτή η συζήτηση σε έναν ήδη προβληματικό χώρο?

    Μήπως πριν ανεβάσουμε ένα άρθρο ή σχόλιο σκεφτούμε τι συνέπειες θα έχει στο χώρο?

    Κύριοι, αυτή η εικόνα κάνει ΚΑΚΟ στο χώρο! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερο θα είναι για όλους!

    Ο κόσμος έχει ΒΑΡΕΘΕΙ να βλέπει τσακωμούς, ξεκατινιάσματα και ανώνυμες διαμάχες!

    Συνέλθετε!!!!

    Νίκος Αλεξιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ανήκω στο χώρο του καρτ όμως έχω κάποιες απορίες! Σε κάποιο από τα σχόλια αναφέρουν στην ασφάλεια που παρέχει η πίστα του PICK προς τους οδηγούς και ότι στο πρώτο event που διοργανώθηκε δεν ήταν σωστή και έχετε δίκιο σε αρκετά σημεία, μην ξεχνάμε όμως ότι οι διοργανωτές ήταν άνθρωποι εκτός χώρου που συμβουλεύτηκαν ανθρώπους εντός χώρου, άρα κάποιοι εντός χώρου είναι άσχετοι! Και ρωτάω εγώ, δλδ όλες οι πίστες που υπάρχουν στην Ελλάδα την πρώτη μέρα που άνοιξαν ήταν 100% ασφαλείς; Δεν χρειάστηκε στην πορεία καμία διόρθωση από τους ιδιοκτήτες τους; Επίσης(στην Πάτρα τουλάχιστον) ο απλός θεατής πριν το PICK νόμιζε ότι τα καρτ είναι για να πάμε το Σαββατοκύριακο να κάνουμε καμία γύρα έτσι να παίξουμε... Εσείς οι οδηγοί - μπαμπάδες οδηγών - μηχανικοί κλ, το μόνο που βλέπετε είναι έναν αγώνα και πως θα κερδίσετε, το μόνο που ακούτε είναι το χειροκρότημα και όχι τα σχόλια των θεατών που βρίσκονται στα κάγκελα. Γνωρίζετε ότι στο 2ο PICK που αλλάχτηκαν τα jersey για να είναι η πίστα πιο ασφαλής και τα ατυχήματα μειώθηκαν ο κόσμος στα κάγκελα ξενέρωσε γιατί δεν υπήρχαν στούκες και θέαμα (γιατί αυτό θεωρούν κάποιοι άσχετοι θεατές θέμα; Γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι δουλεύουν μήνες πριν για την διοργάνωση και το στήσιμο της πίστας; Ξέρετε πόσα εμπόδια έχουν δημιουργηθεί τόσα χρόνια ώστε να μην γίνει αυτό το event γιατί κάποιοι δημόσιοι και τοπικοί παράγωγες της Πάτρας απλά δεν γουστάρουν; Ξέρετε από αυτό το δημόσιο χρήμα που έχει δωθεί στην διοργάνωση τι πήραν τελικά; Δεν ξέρετε κύριοι, όχι μόνο αυτά αλλά και πολλά ακόμα, και δεν μπορείτε και ούτε θα μπορέσετε ποτέ να μάθετε διότι το μόνο που σας νοιάζει είναι εσείς! Δεν με ενδιαφέρει τι συμφέρων έχει ο καθένας σας εδώ μέσα και γιατί τόση κακία... Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τη συγκίνηση και τη υπερηφάνεια που ένοιωσα εγώ, όσοι δούλεψαν και όσοι οραματίστηκαν το 1ο PICK όταν αυτό τελείωσε το μεσημέρι της Κυριακής 20/9/2009, εγώ που απλά δούλεψα και βοήθησα εκεί και είμαι εκτός χώρου καρτ, εσείς που είστε τόσα χρόνια στο χώρο δεν θα το νιώσετε ποτέ. Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που έγινε κάτι τέτοιο και ας είχε τα στραβά του... Κάποιοι άνθρωποι "άσχετοι" με καρτ θέλησαν να αναδείξουν το άθλημα αυτό με τον καλύτερο τρόπο και το αποτέλεσμα; 4 χρόνια μετά εσείς οι οδηγοί - μπαμπάδες - μηχανικοί - λαστιχάδες - συμφεροντολόγοι, να φέρνετε σιγά σιγά το τέλος... Πραγματικά λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέτεις πολλά.
      Τι εννοείς? Να "στουκάρουν" οι οδηγοί στα λάστιχα για να υπάρχει θέαμα και να μην "ξενερώνουν" οι θεατές?

      Αν κάποιος ευθύνεται που δεν έγινε πλήρης ενημέρωση των οδηγών για τα προβλήματα, αυτός είναι ο οργανωτής, όχι οι οδηγοί.

      Οποιος αναλαμβάνει μια διοργάνωση κι΄αν δεν ξέρει ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
      η να το πεί νωρίτερα.

      Οχι τώρα που το pick κινδυνευει να ακυρωθεί να μας λέει τι έκανε ή δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

      Αυτοί που τόσα χρόνια δούλευαν για το pick είνααι οι ιδιοι που σήμερα το καταστρέφουν με δικαιολογίες και προφάσεις ανούσιες .

      ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ

      Διαγραφή
    2. "οδηγοι-μπαμπάδες- μηχανικοί- λαστιχαδες- συμφεροντολόγοι"
      Τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι! Απαράδεκτος!
      Να λοιπόν που σιγά-σιγά δείχνετε το πρόσωπό σας. Εσύ φίλε μου ήσουν μέρος της οργάνωσης του pick?
      Υπάρχουν πολλοι σαν εσένα στη διοργάνωση?

      ΟΔΗΓΟΙ - ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PICK.
      Για τα υπόλοιπα εσύ ξέρεις.

      Διαγραφή
    3. 1ον διάβασε καλά πάλι το παραπάνω κείμενο, λέω να στουκάρουν εννοώ όταν ένα καρτ έπεφτε πάω σε ένα jersey το πιστεύεις ή όχι αυτό άρεσε στον κόσμο και το θεωρούσε "θέαμα", όμως στο 2ο PICK που τα jersey αλλάχτηκαν προς όφελος και ασφάλεια των οδηγών τα ατυχήματα μειώθηκαν και οι πιτσιρικάδες στα κάγκελα έλεγαν "πάμε να φύγουμε δεν έχει ατυχήματα φέτος" και με αυτό αγαπητέ εννοώ ότι η διοργάνωση από την μεριά της ένα λάθος επιλογή την πρώτη χρονιά βάση πάντα υπόδειξης ανθρώπων του χώρου αλλά την δεύτερη φορά το διόρθωσε. Αλλά ποιος νοιάζεται;

      Διαγραφή
    4. χρηματοδοτήθηκε απο το δημοσίο γι'αυτό μεγάλε! δεν πλήρωσε το λάθος της η οργάνωση. ολοι μαζί το πληρώσαμε. δεν εχασε τιποτε λοιπόν.
      και ξέρεις κάτι? το καρτ δεν είναι συγκρουόμενα. και δε θέλουμε τέτοιουσ πιτσιρικάδες θεατές που φέρνει η οργάνωση και κάνει το κομμέτι της για 40 χιλ. θεατές

      Διαγραφή
    5. Πρώτον: Από τους τοπικούς φορείς, όχι από το δημόσιο. Συνεπώς αν δεν είσαι πολίτης της περιφέρειας ή δημότης Πατρέων δεν πλήρωσες. Αν είσαι τότε σύμφωνα με τις αποφάσεις των φορέων εκπροσωπήθηκες από την μειοψηφία.

      Δεύτερον: Στο 1ο PICK η οργάνωση έπραξε σύμφωνα με τις συμβουλές της τότε αρχής του μηχανοκίνητου. Αποδείχθηκε ότι η αρχή συμβούλεψε λάθος. Δεν την κατηγορώ για αυτό, η εμπειρία ανάλογης εκδήλωσης στην Ελλάδα ήταν μηδενική και στην Ευρώπη ελάχιστη (ουσιαστικά ο αγώνας καρτ του Μονακό που τότε γίνονταν)

      Τρίτον: Η οργάνωση δεν περνά από συνέντευξη τους θεατές για να τους φέρει και να κάνει το κομμάτι της. Ούτε ένα μικρό παιδί δε θα έγραφε τέτοια!! Οι θεατές είναι αυτοί που είναι και η όποια χαμηλή αγωνιστική κουλτούρα τους αντανακλά την διαχρονική αποτυχία της αρχής (σε οποιαδήποτε μορφή της) αυτού του σπορ να κάνει τους αγώνες μας κομμάτι της ζωής του Έλληνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να παλέψουν όλοι για να βελτιωθεί όπως προς το παρόν πρέπει να αποδεχτούμε τη δυσάρεστη πραγματικότητα.

      Άλλωστε καλό είναι να γνωρίζετε ότι η αποπληρωμή του φετινού ασφαλιστηρίου της ΟΜΑΕ (που θα σας επιτρέψει να τρέξετε σε οποιοδήποτε αγώνα) σε συντριπτικό βαθμό οφείλεται στα έσοδα που έφεραν το ντριφτ και το ντράγκστερ. Για έναν πουριτανό των αγώνων πίστας όπως είμαι είναι μια ντροπιαστική πραγματικότητα. Αλλά είναι η πραγματικότητα.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    6. Λοιπόν κύριε Κ.Λ.

      Η Περιφέρεια λαμβάνει χρήματα απο τον Κρατικό Προυπολογισμό.
      Οι Δήμοι επίσης επιχορηγούνται για τα ελλείματα τους απο τον Κρατικό Προυπολογισμό.

      Διαγραφή
  20. Γιατί δεν μας λένε κάποιοι οδηγοί τον λόγο για τον οποίο πραγματικά δεν δήλωσαν συμμετοχή φέτος στο Pick? Ε? Για το παιχνίδι που υπάρχει πίσω από το θέμα τον ελαστικών και για το πως κάποιοι εκβιάζουν καταστάσεις? Ε? Αλλά τις κότες κάνουν όλοι. Αι να χαθήτε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διάβασα κι' εγώ όλα τα παραπάνω
    ΛΑΣΤΙΧΑ
    Δεν νομίζω ότι το θέμα της επιλογής των ελαστικών πρέπει να μας απασχολεί τόσο. Ολοι θα τρέξουμε με τα ίδια λάστιχα. Ο οδηγός πρέπει να προσαρμόζεται σε πίστες και ελαστικά. Καλό θα ήταν να είχε γίνει μια συζήτηση με τους οδηγούς αφού εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με "αγώνα" εντός πίστας αλλά με μια επίδειξη εντός πόλης.
    Σε ότι αφορά τα οικονομικά συμφέροντα αντιπροσώπων κλπ όπως παραπάνω αναφέρονται, θεωρώ ότι ένα κέρδος 1000-2000 ευρώ απο την προμήθεια των ελαστικών είναι ένα μηδαμηνό ποσόν για να χάνουμε το χρόνο μας.

    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Είναι σίγουρο ότι το pick διεξάγεται όλα αυτά τα χρόνια απο την ΟΜΑΕ μέσω της λέσχης της, του ΑΟΠ. Η διοργανώτρια λέσχη επέλεξε μια εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗΣ για την προώθηση αυτής της εκδήλωσης - "αγώνα". Οι προυπολογισμοί-απολογισμοί είναι απαραίτητοι και εκ του νόμου επιβεβλημένοι.
    Απο την νομοθεσία επίσης είναι σαφείς οι διατάξεις που διέπουν τις σχέσεις χορηγού-χορηγούμενου.
    Τυχόν συγκρίσεις με wsk που διάβασα παραπάνω είναι ατυχείς καθώς και βέβαια υπάρχει ανταποδοτικότητα με τους χορηγούς, μπορώ να αναλύσω την κάθε χορηγία και τα οφέλη των οδηγών, αλλα δεν θεωρώ ότι μας αφορά στην παρούσα φάση της συζήτησης.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    Τα προβλήματα για το pick 2013 είναι πολλά.
    - Το Ελληνικό δημόσιο υπό τις μνημονιακές συνθήκες δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά
    - Χορηγός δεν έχει βρεθεί ακόμη.
    - Κέδρη αποθεματικά προηγουμένων ετων δεν υπάρχουν.
    - Οι συμμετοχές μέχρι σήμερα μηδαμινές ώστε να προσελκύσουν χορηγούς.
    - Η οργανωτική επιτροπή δεν έχει θέσει τα προβλήματα και βγάζει ανακοινώσεις τύπου "ψάχνουμε τα κορίτσια του PICK" λες και είναι δύσκολο να βρεθούν 20 όμορφια κορίτσια και πρέπει να το βγάζουμε σε ανακοινώσεις!
    - Η οργανωτική επιτροπή, η διοργανωτρια λέσχη ΑΟΠ και η ΟΜΑΕ δεν άκουσαν και δεν αξιολόγησαν τα μηνύματα των οδηγών με τις δίκαιες-ουσιαστικές παρατηρήσεις τους για την μέχρι τώρα πορεία.
    - Ανθρωποι απο το χώρο του καρτ του δούλεψαν για τα προηγούμενα pick και χορηγοί απαγοητευμένοι απο την συμπεριφορά των διοργανωτών, αρνήθηκαν να βοηθήσουν και κρατούν αποστάσεις τόσο απο την ΟΜΑΕ και τον ΑΟΠ όσο και απο την εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
    Και πολλα πολλά άλλα.

    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
    1. Ολα τα υλικά για την κατασκευή της πίστας (τα έχει πληρώσει το δημόσιο επομένως θεωρώ ότι υπάρχουν σε κάποια αποθήκη)Θα μας πει ο ΑΟΠ και η ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ τι έχουν.

    2. Τα έσοδα απο τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα του pick. (θα μας πει ο ΑΟΠ τι λαμβάνει σύμφωνα με την σύμβαση που έχει με την ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ).

    3. Ευχαριστημένους και δυσαρεστημένους οδηγούς με οικονομικες δυσκολίες.

    Το ερώτημα λοιπόν είναι Θελουμε και μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μην ακυρωθεί το PICK?
    Κι' αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα περιμένουμε να μας το ζητήσει η οργανωτική επιτροπή με δημόσια επιστολή όσο ακόμη είναι καιρός ή θα αναλάβει η ίδια την ευθύνη των επιλογών της μαζί με την ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ?

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου είσαι πολύ λάθος, σχεδόν σε όλα. Το μόνο που θα σου πώ είναι οτι η ΟΜΑΕ το μόνο που έχει αλλά πραγματικά δεν έχει είναι τα κάγκελα της περίφραξης και αυτά ανοίκουν στην ΕΛΠΑ και δεν τα δίνει δωρεάν ΠΟΤΕ, αντιθέτως έχουν πολύ μεγάλο κόστος για την διοργανώτρια εταιρία. Τωρα πως σου ήρθε οτι τον αγώνα διοργανώνει η ΟΜΑΕ με τον ΑΟΠ δεν γνωρίζω αλλα σου λέω οτι χωρίς την εταιρία διοργάνωσης αγώνας δεν γίνετε γιατι της ανήκουν τα πλαστικά JERSEY κόστους πάνω απο 120 χιλιάδες ευρώ.... Καλημέρα....

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Η συμφωνημένη (και όχι τι τελικά καταβλήθηκε) χρηματοδότηση από τους τοπικούς φορείς είναι διαθέσιμη στον οποιοδήποτε με μια απλή αναζήτηση στη diavgeia. Επίσης στο ίντερνετ υπάρχει ο ισολογισμός της ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ. Αν υπήρχε κάτι έστω και διφορούμενο, τέτοιες εποχές ειδικά, η τοπική κοινωνία θα τους είχε πάρει με τις πέτρες. Από τη στιγμή λοιπόν που αυτό δε γίνεται, δεν υπάρχει και κάποιο θέμα. Επίσης απολογισμός της οργάνωσης έγινε και στην ΟΜΑΕ αν και η τελευταία δεν έχει καμία δουλειά πέρα ίσως από τα πεπραγμένα του ΑΟΠ. Ξαναλέω ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση εκτεθειμένη βγήκε η ΟΜΑΕ που πίστεψε μύθους και δοξασίες του τύπου έσοδα ίντερνετ 50 χιλιάδες ευρώ...

      "Οι προυπολογισμοί-απολογισμοί είναι απαραίτητοι και εκ του νόμου επιβεβλημένοι. Από την νομοθεσία επίσης είναι σαφείς οι διατάξεις που διέπουν τις σχέσεις χορηγού-χορηγούμενου. Τυχόν συγκρίσεις με wsk που διάβασα παραπάνω είναι ατυχείς καθώς και βέβαια υπάρχει ανταποδοτικότητα με τους χορηγούς, μπορώ να αναλύσω την κάθε χορηγία και τα οφέλη των οδηγών, αλλά δεν θεωρώ ότι μας αφορά στην παρούσα φάση της συζήτησης."
      Μια και εγώ έθιξα το θέμα θα παρακαλούσα την ανάλυση σας στο leonis@rally.gr. Αν με πείσετε υπόσχομαι να το δηλώσω δημόσια σε αυτό το post.

      ΚΛ

      Διαγραφή
    4. Παρακαλώ τον διαχειριστή του ιστολογίου που αφαίρεσε το αληθές, νόμιμο, κόσμιο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ιστολογίου σχόλιο μου να το τοποθετήσει άμεσα στην θέση του.
      Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια πονάει αλλά επιτέλους θα πρέπει να ειπωθεί.
      Εκτός κι'αν το περιοδικό άλλαξε τις αρχές του και υπέκυψε στις πιέσεις με αποτέλεσμα να λογοκρίνει κατ' εντολήν.
      Παρακαλώ για τις άμεσες επιβαλλόμενες ενέργειές σας.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Δυστυχώς θα μιλάς μόνος σου. Εμένα όχι μόνον δεν μου επιτρέπουν να σου απαντήσω, αλλα μου αφαίρεσαν δικτατορικά και το αρχικό μου σχόλιο.
      Καλό μονόλογο.

      Διαγραφή
  22. Πολλα μεγαλα λογια απο μικρους ανθρωπους που βλεπουν μονο τον μικροκοσμο τους με την οπτικη γωνια που θελουν αυτοι.Το Pick πρεπει να γινει αλλα μονο αν γινει σωστα,κατι το οποιο ενοχλει . Ενα μονο θα πω :Την 3η χρονια, κατα την διαρκεια συνεντευξης τυπου , οι σημερινοι 'φιλοι΄ του PICK φωναζαν για τα διαλυμενα σασι - αξονες και τα λαθη του 1ου αγωνα παρ οτι ειχε ηδη πραγματοποιηθει το 2ο χωρις κανενα προβλημα τετοιου τυπου , με σκοπο να το σαμποταρουν.Σας παρακαλω λοιπον αφηστε τα χωρις κοστος σχολια σας γι αυτους που πραγματικα πληρωνουν το κοστος των επιλογών τους.

    Με σεβασμο

    1) Σε ολους τους καρτιστες ,που με τα χρηματα τους πληρωνουν το χομπι τους και στηριζουν το καρτ
    2) Στους οργανωτες του PICK
    3) Στους πραγματικους φιλους του PICK και ας φαινεται οτι ειναι οι κακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο. Το pick πρέπει να γίνει ΣΩΣΤΑ.
      Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς λάθος επιλογών.
      Μήπως θα πρέπει επιτέλους να βάλουν κάποιοι οργανωτές που πήραν τα μυαλά τους αέρα λίγο μυαλό?

      Διαγραφή
    2. :) :) :) Οι αποψεις ειναι πολλες αλλα ποιος μπορει να αποδειξει το μελλον? (σωστα επελεξα την λεξη αποδειξει)

      Την ομαδα που κερδιζει , οταν την αλλαζεις μπορει να κερδισεις αλλα και να χασεις.Ειπαμε ο καθε ενας πληρωνει το κοστος των επιλογων του (Δυστυχως)

      Διαγραφή
    3. Την ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις ούτε και κάποιος έθεσε τέτοιο θέμα.
      Υπάρχει όμως και η θεωρία της εξέλιξης.
      Αν δεν εξελιχθείς, δεν προσαρμοστείς στα δεδομένα των καιρών, έχασες. Σε οποιοδήποτε επίπεδο.
      (θα αποδειχθεί στο μέλλον)

      Διαγραφή
    4. Ειπαμε οι αποψεις πολλες και πιο πανω εγραψα αυτο ακριβως .Οταν την αλαξεις μπορει να κερδισεις, μπορει ομως και να χασεις.
      Ελπιζω το 1ο

      Διαγραφή
  23. Εγω προτεινω χομπι ολοι αφου δεν υπαρχουν λεφτα γιατι ολος ο τσακωμος γινεται ποιος μονοφθαλμος θα επικρατησει στους τυφλους κ ανεξοδα οσο γινεται τοσα χρονια που ο κοσμος ειχε λεφτα ολα μελι γαλα παντου τωρα ξαφνικα ολα στραβωσανε αλλα η πεινα λεει φερνει γκρινια!!!!Φιλικα Α.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιμένω να επανέλθει το σχόλιο μου. Αντίγραφο της ιστοσελίδα σας έχω κρατήσει.
    Ειναι πραγματικά απαράδεκτο να αφήνετε τον Κ.Λ. να προκαλεί και να μην δίνετε την δυνατότητα απάντησης στην αληθεια.
    Ειναι ντροπή, είναι απτή απόδειξη ολοκληρωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item