Οι Anonymous έκαναν επίθεση στην Formula 1!

Η ομάδα χάκερ Anonymous πραγματοποίησε επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1! 
Σύμφωνα με ανακοίνωση των χάκερ η επίθεση έγινε ως αντίποινα για τα βίαια επεισόδια που έγιναν στο Μπαχρέιν. Μέρες τώρα στο Μπαχρέιν διαδηλώνουν εναντίον των αγώνων του πρωταθλήματος Formula 1 που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο. 


Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα ήταν DDOS (Distributed Denial of Service) δηλαδή κανείς χρήστης δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μιας και οι servers δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν ενώ παράλληλα έγινε και μία ανάρτηση ανακοίνωσης των χάκερ σχετικά με την υποστήριξή στους πολίτες.

Related

news 417222106945076002

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Οτι να ναι τελείως

    Ευκαιρια εχουν βρει και επειδη παραμενουν ανώνυμοι σαν ομάδα κανουν επιθέσεις παντου(μεχρι και anonymous os έβγαλαν βασισμένο σε ubuntu) τι αλλο θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item