Η επιστολή προς την αρμόδια αρχή για το ατύχημα του Αντώνη Λέλα και οι απαντήσεις των αρμοδίων

Άσχημη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του ατυχήματος του Αντώνη Λέλα που έγινε στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τον Απρίλιο του 2011.
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας ο πατέρας του μικρού πιλότου των καρτ και μας εξέφρασε την απογοήτευση του για την αντίδραση  και τις απαντήσεις των αρμοδίων αρχών στην επιστολή του. Σύμφωνα με τον Κο  Ιωάννη Λέλα εδώ και αρκετό καιρό ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους αρμοδίους και δεν έπαιρνε κάποια απάντηση. Πιο συγκεκριμένα:


Χρειάστηκε χτες να δημοσιεύσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την επιστολή του προκειμένου να λάβει σήμερα μια απάντηση η οποία δεν τον ικανοποίησε καθώς ακόμα και η αναφορά του γιατρού είναι σε λάθος όνομα ενώ δεν αναφέρονται πουθενά οι όροι του ασφαλιστικού συμβολαίου στο έντυπο για την ασφαλιστική κάλυψη που του εστάλη. Μας ανέφερε αρκετές λεπτομέρειες όπου προκύπτουν λανθασμένοι χειρισμοί από την μεριά των αρμοδίων αρχών.
 Δείτε παρακάτω την επιστολή του Κου Ιωάννη Λέλα καθώς και συννημένα τα έγγραφα που του απεστάλησαν:

Αξιότιμε κύριε Θ. Γκουρτσούλη , 

θα ήθελα να μου αποστείλετε τα παρaκάτω : 

1.Αντίγραφο της Έκθεσης του Υπεύθυνου Γιατρού του Αγώνα, όσον αφορά το ατύχημα του Αντώνη Λέλα που συνέβη στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2011. 

2.Αντίγραφο της Έκθεσης του Αλυτάρχη του ίδιου Αγώνα σχετικά με το Συμβάν. 

3.Στοιχεία Διασώστη - Οδηγού που έκανε την διακομιδή στο Γ.Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

4.Αντίγραφο ασφαλιστηρίου συμβολαίου του Οδηγού. 

( Δεν θα υπάρξει άλλη φορά που ευγενικά σας ζητώ να μου αποστείλετε τα αυτονόητα, άμεσα )

 Με εκτίμηση 

Ioannis Lelas
Agronomist-Technologist A.D 

Mob : +30 6944581363 
Fax : +30 2410538200


Διαβάστε τις απαντήσεις στα παρακάτω συννημένα αρχεία:








Related

Panelinio 5009093454395845170

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Που είναι οι ασφαλιστικοί όροι? Τι τους κάνατε? Κύριε Λέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ασφαλιστικοί όροι. Λάθος χαρτί σας έστειλαν αυτό είναι το ανανεωτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου ,
    αυτό που μου έστειλαν είναι ένα ανανεωετήριο συμβολαίου .Που είναι οι ασφαλιστικοί όροι? Έχει πληρωθεί το ανανεωτήριο συμβόλαιο? Που είναι οι αοδείξεις ? Τι καλύπτει για κάθε οδηγό?
    ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. Γιατίδεν ενημερώθηκα από τους αρμοδίους σε πόσο καιρό έπρεπε να υποβάλω τις απαιτήσεις μου?
    Το παιδλι μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς συνοδία γιατρού και μετά από σφορδό κτύπημα στο κεφάλι και βαριά εγκεφαλική διάσειση με υποξαιμία και σε σοκ χωρίς καν να ακινοιτποιηθεί ο αυχένας και η ωμοπλάτη του.Ο φιλότιμος οδηγός - διασώστης με ρώτησε αν ήθελα να στματήσει να με βοηθήσει ενώ το παιδί μου ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούσε να πάθει αναρόφηση,του είπα να συνεχίσει και ότι αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί κάτι να ανατάξω εγώ τον Αντώνη.Που ήταν ένας συνοδός (γιατρός ή διασώστης) μαζί με το παιδί? Τραγικές λεπτομέρεις....περίμεναν από εμένα και την συζυγό μου με όσα ψυχικά αποθέματα μας είχαν απομείνει να βοηθήσουμε το παιδί.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΠΟΔΕΙΚΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΜΕΝΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σας ημέρα!

    Επισυνάπτουμε ορισμένα εκ των στοιχείων που ζητήσατε.

    Όσον αφορά τα στοιχεία του Διασώστη-Οδηγού θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Διοργανώτρια Λέσχη.

    Για το ατύχημα θα έπρεπε να είχατε καταθέσει κάποια δικαιολογητικά για να προχωρήσει η ασφαλιστική εταιρία στην κάλυψη του ατυχήματος (αποδείξεις, εξιτήριο κλπ.) Δεν είχαμε κάτι στη διάθεσή μας πέραν των email που μας αποστείλατε πρόσφατα.



    Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις



    Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα

    Από την ΕΘΕΑ

    Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1oν το παιδί ναναι καλά και 2ον βρες ένα καλό δικηγόρο και ........τους.Δε μπορεί να παίζει κανένας με τη ζωή των παιδιών μας και να οικονομάνε, πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.Θα είμαστε πάντα μαζί σου πιστεύω όλοι οι γονείς.να σαι καλά !!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

      Διαγραφή
  5. ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΤ, ΑΝΑΤΑΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πλακα εχετε ολοι σας...μετα απο εναν ολοκληρο χρονο θυμηθικατε να ζητησετε ολους αυτους τους κανονισμους...κριμαι για το ελληνικο καρτ γιατι καποιοι αλλοι το εχουν καταστρεψει εδω και αρκετο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας κύριε έμπειρε οδηγέ αγώνων....

      1.Όσον αφορά εμένα προσωπικά ζητώ αυτά τα στοιχεία από το 2009 και φωνάζω κραυγαλέα για αυτά.
      2.Το πρώτο μου μέλημα μετά από το ατύχημα που υπέστη το παιδί μου, ήταν η σωματική και ψυχική ανάταξη του.
      3.Ο μικρός ξαναέτρεξε μετά από 7 μήνες και τίμησε ξανά τον χώρο του ΚΑΡΤ.Ξέρετε τι είχε στο τσεπάκι της φόρμας του? Οχι βέβαια!!!! (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ,ΝΑ ΚΑΜΨΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ)
      4.Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος 2011 ,έγιναν τα ίδια και χειρότερα. Μέχρι φωτιά πήραμε!!!!
      5.Επίσης κίτρινες και μπλέ σημαίες ...... ήταν σε άλο αγώνα.
      6.Εάν επιδικαστεί ποτέ αυτή η υπόθεση, μια πιθανή αποζημίωση θα διατεθεί σε διασωστικά υλικά και σε υλικά ασφαλείας για τους νέους οδηγούς
      Τέλος θα προτιμούσα να συνομιλώ με κάποιον που πραγματικά....είναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ με όνομα και επώνυμο.
      Με εκτίμηση

      Λέλας Γιάννης

      Διαγραφή
  7. Επίσης ξέχασα να σας ρωτήσω...εσείς που είστε τόσο έμπειρος δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για την ασφάλεια σας αλλά και των συναθλητών σας? Γιατί δεν αφυπνίσατε και εμάς τους αδαής και άπειρους του χώρου?????

    Λέλας Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item