Oι pole man του WSK Euro Series στο Genk

Με δύο εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν τα χρονομετρημένα χθες στο WSK Euro Series στο Genk στις κατηγορίες KZ1 και KF ενώ σήμερα ολοκληρώνονται τα προκριματικά για τους αυριανούς τελικούς.




Στην KZ1 των εξατάχυτων καρτ την pole position πήρε ο Βέλγος DE BRABANDER YANNICK της Maranello με χρόνο 51''933''' ενώ τον ακολούθησε ο ARDIGO MARCO και ο HANLEY BENJAMIN ενώ ο VERSTAPPEN MAX περιορίστηκε στην 4η θέση. 

Στην KZ2 o Ιταλός NEGRO RICCARDO της Danillo Rossi ήταν ταχύτατος και με χρόνο 51''836''' κατέκτησε την 1η θέση αφήνοντας πίσω του τον JOHANSSON JOEL και τον MIDRLA JAN ενώ ο ZANCHETTA MARCO έμεινε στην 4η θέση. 

Στην κατηγορία KF ο Νορβηγός NIELSEN NICKLAS της Kosmic έκανε την έκπληξη και με χρόνο 52''553''' πήρε την 1η θέση από τους BASZ KAROL και BOCCOLACCI DORIAN 

Tέλος στην KF Junior o Φιλανδός KARI NIKO της FA πήρε την pole position με χρόνο 53''890'''

Related

WSK Euro Series 2464501600485104497

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item