To Kartnews Racing Club στον Άγιο Κοσμά - Video

Στην πίστα KartingCenter του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν χτες τρεις οδηγοί του Kartnews Racing Club στα πλαίσια της αγωνιστικής προετοιμασίας τους ακολουθώντας ένα τριήμερο πρόγραμμα προπονήσεων στις πίστες της Αττικής. 






Ο Παναγιώτης Πλιάτσικας από το Αγρίνιο (Intrepid - Rotax), o Μίχας Θεοφάνης (Tony - Iame) και ο Ασημακόπουλος Χρήστος (Maranello - TM), βρήκαν την ευκαιρία να ρυθμίσουν τα καρτ τους ανταλλάσσοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από τους αγώνες τους. 


Η προπόνηση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς οι οδηγοί ετοίμαζαν τα καρτ τους για την πίστα των Αφιδνών που θα επισκεφθούν σήμερα.




   

Related

news 9009561309749574379

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item