WSK Series: Στον Hanley ο πρώτος τελικός της KZ1

Ο Βρετανός Ben Hanley ήταν ο νικητής στον Σαββατιάτικο τελικό της κατηγορίας KZ1, στο Σάρνο. 
Ο οδηγός της ART GP, μοιράστηκε της πρωτιές στα δύο σκέλη των δοκιμαστικών με τον Bas Lammers της Intrepid και φυσικά βρέθηκαν μαζί στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης, μπροστά από το δίδυμο οδηγών της Birel, του Paolo De Conto και του Kozlinski. 




Του Γιάννη Γκρίλλα

Στην τρίτη σειρά βρέθηκαν τα δύο μεγάλα ονόματα της κούρσας, ο Marco Ardigo της Tony Kart και ο Max Verstappen της CRG. Με την έναρξη, Hanley, Lammers και De Conto αποτέλεσαν την πρώτη τριάδα, την ώρα που ο Verstappen πέρασε 4ος παρά το γεγονός ότι ο Kozlinski λίγο μετά έκανε τον ταχύτερο γύρο. 

Η μάχη ήταν συναρπαστική. Ο De Conto επιτεθόταν, για την δεύτερη θέση, στον Lammers την ώρα που τον απειλούσαν οι Verstappen και Kozlinski.

Ο Ολλανδός όμως, υπερασπιζόταν σθεναρά τη θέση του, ενώ μπροστά ο Hanley είχε διαφορά μόνο τριών δεκάτων του δευτερολέπτου. Μέχρι τα μέσα περίπου του αγώνα ο Hanley δεν είχε καταφέρει να ξεφύγει πάνω από 8 δέκατα από τον δεύτερο Lammers, ενώ ο Verstappen ανέβηκε τρίτος, ακολουθούμενος από τους De Conto, Leclerc, Kozlinski, Ardigo και Iglesias. 

Μέχρι το πέσιμο της καρό δεν υπήρξαν αλλαγές μπροστά, με τον Hanley να παίρνει τελικά την νίκη, τον Lammers δεύτερο, τρίτο τον Verstappen και τους De Conto και Ardigo στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Related

WSK Euro Series 7160519939504639631

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item