Βρετανική υπόθεση τα Σαββατιάτικα προκριματικά στο Alcaniz

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους εκπροσώπους της Μεγάλης Βρετανίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των κατηγοριών KF και KFJunior, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Alcaniz της Ισπανίας, με τους Ben Barnicoat και Lando Norris να κυριαρχούν στις δύο κατηγορίες.





Του Γιάννη Γκρίλλα, 

 Στην KF ο Ben Barnicoat της ART GP, κέρδισε όλα τα προκριματικά σκέλη και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον ημιτελικό της Κυριακής, ενώ στην μικρή κατηγορία των Junior, ο συμπατριώτης του Lando Norris Τον μιμήθηκε. 

 Με την ζέστη να είναι εντονότερη σε σχέση με τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής, κάτι που επηρέασε και τις δύο κατηγορίες, ο Barnicoat έδειξε την υπεροχή του κερδίζοντας και στα τέσσερα σκέλη που έτρεξε, την ίδια στιγμή που ο Verstappen και ο Γάλλος Convers κέρδιζαν δύο και οι Basz, Nielsen, Russo από μία. 

Έτσι, ο Βρετανός θα έχει δίπλα του στο grid τon Convers, που έκανε την έκπληξη και θα εκκινήσει δεύτερος, ενώ πίσω του ακολουθούν ο Καναδός Stroll και ο Δανός Nielsen, στη δεύτερη σειρά για τον πρώτο Κυριακάτικο ημιτελικό. 

 Στην KFJunior, χρειάστηκαν συνολικά 15 σειρές προκριματικών για να φτάσουμε στα ημιτελικά λόγω των πολλών συμμετοχών. 

Παρ’ όλα αυτά ο Lando Norris απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε και στις πέντε σειρές που αγωνίστηκε. 

Δίπλα του στην εκκίνηση του ημιτελικού θα είναι ο Ιταλός Raspatelli, ενώ πίσω του θα ξεκινήσει ο Βέλγος Beckmann μαζί με τον Ρώσο Mazepin.

Related

WSK 5380059430241334733

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item