Rotax Euro Challenge 2013 Casteletto- Αποτελέσματα Χρονομετρημένων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των αγώνων για το Rotax Euro Challenge 2013 στο Casteletto της Ιταλίας. Στην κατηγορία Rotax Max Senior συμμετέχει ο Έλληνας πιλότος Μαλανδρίνος Άγγελος και στην DD2 o Ευριπίδης Χατζηστεφανής.






Με επίδοση 49,996 ο Άγγελος Μαλανδρίνος βρίσκετε στην 67η θέση των επίσημων
χρονομετρημένων μεταξύ 76 οδηγών.
Αγωνίστηκε στην 3η σειρά των επίσημων χρονομετρημένων καταλαμβάνοντας την 22η θέση και κατατάχθηκε στο Group B των προκριματικών.
Ο συναγωνισμός στην κατηγορία του είναι ιδιαίτερα έντονος καθώς συμμετέχουν αρκετά μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου Καρτ όπως ο Max Verstappen όπου πήρε την 7η θέση στα χρονομετρημένα αλλά και ο γνωστοί μας από την συμμετοχή τους στο PICK Πάτρας Δανέζα Kristian THORSEN και ο Βέλγος Kenny VERMEYLEN όπου κατέλαβαν την 44η και 46η θέση αντίστοιχα.
Την Pole Position στην κατηγορία του Άγγελου Μαλανδρίνου πήρε ο Βρετανός Harry WEBB με χρόνο 49.008


Ο Ευριπίδης Χατζηστεφανής με επίδοση 50,229 πήρε την 44η θέση στην κατηγορία του ενώ την pole position πήρε ο Βέλγος Xen DE RUWE με επίδοση 47,686.

Ακολουθούν σήμερα οι προκριματικοί για τους δύο Έλληνες πιλότους που έχουν σαν στόχο να βρεθούν όσο πιο ψηλά μπορούν. 

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ

Related

WSK 8785833939553469755

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item