Συγχαρητήρια Επιστολή της Ο.Μ.Α.Ε. προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Συγχαρητήρια Επιστολή προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, έστειλε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας προκειμένου να την συγχαρεί για την χρυσή επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στη Βαρκελώνη.
Αναλυτικά η επιστολή:




Αθήνα, 23 Ιουλίου 2013,

  Θερμά συγχαρητήρια για την χρυσή επιτυχία του αθλητή σας Σπύρου Γιαννιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στη Βαρκελώνη. 

 Ο έλληνας αθλητής που μας συγκλόνισε με τη συγγνώμη του στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 επειδή δεν κατάφερε να κατακτήσει θέση στο βάθρο (4η θέση) μας συγκλονίζει ακόμα μια φορά με την υπομονή και την επιμονή του, και επάξια χαρακτηρίζεται από όλους μας ως κορυφαίος Αθλητής. 

 Η προσπάθεια των αθλητών μας εκτιμάται από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά η επιβράβευση των κόπων τους στον αγωνιστικό "στίβο" είναι η κορυφαία στιγμή που σβήνει το μόχθο και τις αυτοθυσίες στις οποίες "αναγκάστηκαν" να υποβληθούν μέχρι να κάνουν δικό τους το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

 Η αφιέρωση του μεταλλίου από τον κορυφαίο Αθλητή "σε όλους τους Έλληνες" μας χαροποίησε και μας συγκίνησε ιδιαίτερα. 

 Η δική μας αθλητική οικογένεια , Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος - ΟΜΑΕ, χαιρετίζει τη νίκη του πολύ-πρωταθλητή που τίμησε τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και του εύχεται καλή δύναμη και καλή συνέχεια για τις επόμενες αγωνιστικές συναντήσεις.  

Με εκτίμηση, 

Εμμανουήλ Χαλιβελάκης 
Πρόεδρος ΟΜΑΕ

Related

news 1955832325392729541

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Πολλά μπράβο στην Ομοσπονδία μας για αυτη την κίνηση. Μας τιμά και μας εκφράζει αυτή η επιστολή απέναντι στην τεράστια επιτυχία του Γιαννιώτη.

    Νικος Αντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item