Αποτελέσματα από 1ο Athens Circuit Kart Time Attack 2013

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο που μας πέρασε το  1ο Athens Circuit Kart Time Attack 2013 στα Μέγαρα με την συμμετοχή 27 κορυφαίων οδηγών. 
Την εκδήλωση πραγματοποίησε η Hellenic Track Days με το έμπειρο  προσωπικό της, που ήταν πάντα παρών για να καλύψει τις ανάγκες των οδηγών. 
Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε με  ακρίβεια, όλοι οι οδηγοί χόρτασαν καρτ και έφυγαν από τα Μέγαρα με τις καλύτερες αναμνήσεις.


Στο αγωνιστικό μέρος πρώτος γενικής και νικητής της κατηγορίας Extreme αναδείχθηκε ο πιλότος της Maranello Hellas, Μοβσεσιάν Σέρκος (Maranello - Maranello MK01) με 41,155. 
Δεύτερος γενικής ένας άλλος σπουδαίος και έμπειρος πιλότος ο Στόγιαν Γκόσεβιτς (FA -DD2) με 41,992.

Στην 1η θέση της κατηγορίας PRO και 3ος γενικής βρέθηκε ο Μαλανδρίνος Άγγελος (Tony - Rotax Max) πετυχαίνοντας μια σπουδαία επίδοση με χρόνο 42,156!
Στην PRO βρέθηκαν συνολικά 10 οδηγοί κάτι που δείχνει το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της εκδήλωσης αλλά και τον πολύ έντονο συναγωνισμό.
2ος στην PRO o ταχύτατος Κινδήρογλου Αλέξανδρος (Danillo-Rotax) με 42,169, 3ος ο Σωτηρόπουλος Φώτης (Top - KF3) με 42,220, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Χατζηστεφανής Ευριπίδης (PDB - DD2) με 42,280 και ο Κουκουλέτας Βασίλης (Maranello - TM) με 42,320.


Στην κατηγορία SUPERSPORT όπου συγκεντρώθηκαν οκτώ οδηγοί, 1ος αναδείχθηκε ο ταχύτατος Παγώνης Λεωνίδας με 43,034 που βρέθηκε μια ανάσα από την PRO, 2ος ο πολύ εξελίξιμος Κουταλίδης Γιώργος με 43,146 και 3ος ο Ασημακόπουλος Χρήστος με 43,307. 
Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν, ο Καραβασόπουλος Θοδωρής με σπουδαία επίδοση 43,314, και ο Κυριακόπουλος Άγγελος που ήταν ταχύτατος με το 43,369





Στην SPORT, στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Μπαδάνης Αλέξανδρος με επίδοση 44,035 ενώ 2ος τον ακολούθησε ο Λιβέρης Γιάννος με 44,183.

Στην Rookies άξιος συγχαρητηρίων είναι ο νέος και υπέρβαρος οδηγός Γεωργιάδης Μιχάλης που τα έδωσε όλα μέχρι και το τελευταίο σκέλος για να πετύχει τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ πήραν μέρος τέσσερις μικροί πιλότοι. 
Ταχύτερος της κατηγορίας Fun Kids ο Ντέκας Χρήστος με 49,176, 2ος ο Μαρκογιάννης Τζώρτζης με 49,527, και 3ος ο DJ Liveris με 49,909.


Το Kartnews.gr είχε ενεργό συμμετοχή στο 1ο Athens Circuit Kart Time Attack 2013, συμβάλλοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας καθώς στην πίστα βρέθηκαν και εννέα οδηγοί από το Kartnews Racing Club.
Χορηγός επικοινωνίας εκτός από το Kartnews.gr ήταν και το περιοδικό DRIVE, ενώ ειδικό συνεργείο έντυσε με κάμερες τα καρτ αρκετών οδηγών ώστε να βγει ένα όμορφο βίντεο που θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του καρτ σε διάφορα ΜΜΕ.


Στο τέλος της εκδήλωσης οι οδηγοί μοιράστηκαν τα πρωτότυπα έπαθλα που επιμελήθηκε η Hellenic Track Days, αλλά και από ένα μπουκάλι κρασί με την ετικέτα "Φιλαράκια" που συντροφεύει πλέον την παρέα αρκετών πιλότων των καρτ!

Το παρών στην πίστα έδωσε και η K4A Kart Greece όπου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς οδηγούς να δοκιμάσουν ένα νέο πρωτοποριακό τετράχρονο καρτ. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι το δοκίμαζαν δεν ήθελαν να βγουν από την πίστα!

Την εκδήλωση "έντυσε" μουσικά ο γνωστός, από τα Kartnews Time Attack, DJ Panjo.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:


To 1ο Athens Circuit Kart Time Attack 2013 προσμετρά στο Drivers Ranking 2013, αλλά και στην κοινή κατηγορία OPEN με τα Kartnews Time Attack 2013. 
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά όλες οι βαθμολογίες αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. 


Related

news 1452401931299906016

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Σοβαρές διοργανωσεις απο σοβαρους ανθρωπους που αγαπανε το μηχανοκινητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item