Διευκρίνηση σχολιασμού από τον Κο Μάκη Σαγανά

Σε διευκρινήσεις προέβει ο Κος Μάκης Σαγανάς για έναν επίμαχο σχολιασμό του, που είχε αναρτήσεί στις 11-11-2012 με αφορμή τον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2012. Δείτε παρακάτω το διευκρινιστικό κείμενο:







Στις 11-11-2012 ανήρτησα το παρακάτω σχόλιο:

‘’ο αγώνας της 11.11.12 θα ήταν από τους καλύτερους αν δεν πλήρωνε σε Ευρώ η μαμά την οργάνωση τους τεχνικούς εφόρους’’. 

 Είναι γνωστό ότι για την υλοποίηση ενός αγώνα καρτ πρέπει να δαπανηθούν περίπου 4,000 Ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα οργάνωσης, χρονομετρών, κριτών, αλυταρχών, τεχνικών έφορων, ασθενοφόρων κ.ο.κ. 

Και λόγο της περιορισμένης συμμέτοχης του αγώνα της 11.11.12 θεώρησα ως φύσει αδύνατο, να επαρκούν τούτες για την κάλυψη των ως άνω έξοδων. 

Ως λογική συνέχεια της σκέψης μου, έκρινα αυτονόητο, ότι ο ίδιος ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των οδηγών καρτ είτε μέσα από χορηγίες που ο ίδιος κατάφερε να εξασφαλίσει είτε ακόμη και με προσωπικό χρηματικό κόστος, κατάφερε να καλύψει τις περιγραφόμενες ανάγκες του αγώνα. 

Και λόγω της θέσης που έχει η κ. Φατουρου, ως γενική γραμματέας του εν λόγω Συλλόγου και στον προκείμενο αγώνα λειτουργώντας ως Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του, λόγω κωλύματος του κ. Κωνσταντίνου Βαρυμπομπιώτη, θεώρησα ότι διαδραμάτισε -προς τιμήν της- κυρίαρχο ρόλο στη προσπάθεια εύρεσης χρημάτων για τις δαπάνες διεξαγωγής του, ακόμη και με προσωπικό κόστος. 

Αυτό και μόνον αυτό εννοούσα με την εν λόγω τοποθέτηση μου και τίποτα περισσότερο. 
Και ο λόγος που υποστηρίζω ότι αυτό δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί ένας αγώνας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, θεωρώ ότι πλέον καθίσταται αυτονόητο...γιατί δεν αρκούν τόσο λίγες συμμετοχές, γιατί δεν αρκεί η συνεισφορά μόνο του Συλλόγου, γιατί δεν αρκεί η συνδρομή μόνο της κ. Φατουρου. 

Πρέπει άμεσα όλοι –αλλά όλοι- όσοι αγαπάμε το εν λόγω άθλημα να καταβάλουμε τα μέγιστα, ώστε οι συμμέτοχες να αυξηθούν ραγδαία και όλοι μας να συνεισφέρουμε με τον όποιο τρόπο δυνάμεθα –ακόμη και με προσωπικό χρηματικό κόστος-, ώστε αυτό το άθλημα να επιβιώσει και να συνεχιστεί η εξυγίανση και βελτίωση του. 

Έχω την πεποίθηση ότι η εν λόγω θέση μου βρίσκει σύμφωνη και την μηνύτρια. Εάν στο σχόλιο είχε προστεθεί η λέξη ‘’μόνο’’ που εκ παραδρομής παρέλειψα και είχε την μορφή ‘’ο αγώνας της 11.11.12 θα ήταν από τους καλύτερους αν δεν πλήρωνε σε Ευρώ μόνο η μαμά την οργάνωση τους τεχνικούς έφορους’’, ίσως να μην υπήρχαν παρεξηγήσεις. 

Πέραν τούτου όμως, επειδή κατανοώ ότι όπως διατυπώθηκε λόγω βιασύνης η συγκεκριμένη τοποθέτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρερμηνείες και σε σκέψεις περί δωροδοκίες, που σε κ α μ ι α περίπτωση δεν συνάδουν με σκεπτικό που την εξέφρασα, επαναδιατυπώνω, με το ίδιο θάρρος που έλεγα και θα λέω πάντα τη γνώμη μου, το εν λόγω σχόλιο στον ως ακολούθως, όπως άλλωστε συνάδει και με το σκεπτικό που με διακατείχε όταν το ανηρτησα... ‘’ο αγώνας της 11.11.12 θα ήταν από τους καλύτερους αν οι συμμέτοχες ήταν περισσότερες και αν όλοι συνεισφέραμε δυναμικά και όχι μόνο ο Σύλλογος και η κ. Φατουρου λόγω της θέσης της’’. 

 Μάκης Σαγανάς

Related

Panelinio 2038939740494076506

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item