Το όνειρο της Formula 1 γίνεται πραγματικότητα για τον Έλληνα

Μετά τις αεροδυναμικές δοκιμές σε ευθεία γραμμή στο αεροδρόμιο του Kemble, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Tio Έλληνας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στην είσοδό του στον μαγικό κόσμο της Formula 1.




Του Γιάννη Γκρίλλα,



Ο Ελληνοκύπριος οδηγός της Marussia θα λάβει μέρος στα δοκιμαστικά των νέων ελαστικών, που θα γίνουν από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου στην πίστα του Silverstone, οδηγώντας για πρώτη φορά σε συνθήκες τέτοιες την MR02. 

O Έλληνας θα τρέξει την πρώτη μέρα των δοκιμαστικών, ενώ μετά θα τον ακολουθήσει ο νούμερο 3 οδηγός της Ιταλικής ομάδας Rodolfo Gonzalez. 

Έτσι κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια του, να γίνει ο πρώτος Ελληνοκύπριος οδηγός που θα κάτσει πίσω απ’ το τιμόνι ενός μονοθεσίου F1, παίρνοντας ρόλο βασικού πιλότου στην ομάδα της Marussia. 

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, ο Ευτύχιος εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική του παρουσία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα του GP3, στο οποίο προηγείται στην Βαθμολογία των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 91 βαθμούς, κατακτώντας την νίκη στην Καταλονία και τερματίζοντας δεύτερος στο φημισμένο circuit του Νίρμπουργκρινγκ. 

Καλή επιτυχία Tio, και συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!

Related

news 528121544806309178

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item