Πως να καθαρίσουμε το κράνος μας

Η καθαριότητα στο κράνος μας είναι κάτι παραπάνω από μισή αρχοντιά και ας φοράμε την μπαλακλάβα.
 
Μπορεί στα περισσότερα κράνη το εσωτερικό να είναι αντιαλλεργικό, αντιιδρωτικό και αντιβακτηριακό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούμε να αμελήσουμε τον καθαρισμό του. 
Πρέπει να αφιερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα λίγο από το χρόνο μας για να πλύνουμε την επένδυση του κράνους μας. 




Η εσωτερική επένδυση του κράνους είναι αφαιρούμενη σε όλα τα κράνη, και η διαδικασία είναι απλή.  
Αφαιρούμε προσεκτικά την επένδυση από το κράνος, αφού πρώτα παρατηρήσουμε πώς τοποθετείται και κουμπώνει ξανά, ώστε να μπορούμε να την τοποθετήσουμε αφού τελειώσουμε. 

Τα σύνεργα καθαρισμού μας είναι μία λεκάνη με νερό και ένα ουδέτερο σαπούνι (ένα σαπούνι για μωρά μπορεί να αποδειχθεί τέλειο για την περίσταση) μας αρκούν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας πιάσει… μανία απολύμανσης και να χρησιμοποιήσουμε χημικά ή οινόπνευμα, καθώς έτσι θα καταστραφεί η επένδυση. 

Το πρώτο βήμα είναι να βάλουμε την επένδυση μέσα στη λεκάνη με το νερό και να την αφήσουμε να μουλιάσει για μερικά λεπτά. Έπειτα, την τρίβουμε απαλά με το σαπούνι (ξεχάστε σκληρό τρίψιμο, σκάφη κτλ.), με ιδιαίτερη προσοχή. 

Αφού την καθαρίσουμε, την ξεπλένουμε και την αφήνουμε μερικά λεπτά μέσα στο νερό. 
Η τελευταία πράξη της… μπουγάδας είναι να την στύψουμε προσεκτικά και έπειτα να την αφήσουμε να στεγνώσει. 
Προσοχή! Οι εύκολες λύσεις του σεσουάρ και του καλοριφέρ θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς η μεγάλη θερμότητα μπορεί να κάνει ζημιά στην επένδυση.

Related

technical 8302263842847642643

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item