Οι πρωταγωνιστές του 2ου Rotax Max Challenge στα Μέγαρα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα ο 2ος αγώνας του Rotax Max Challenge στην πίστα των Μεγάρων. Όσοι παρευρέθηκαν έκαναν λόγο για έναν άρτιο αγώνα όπου οι κριτές και η οργανωτική επιτροπή διέπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρόγραμμα του αγώνα τηρήθηκε με μεγάλη ακρίβεια και κατέληξε σε μία όμορφη απονομή όπου το διασκέδασαν νικητές και ηττημένοι με τα δώρα που πρόσφερε η εταιρία Dionic. Στο αγωνιστικό μέρος η κατηγορία ΜΙΝΙ ROTAX χωρίστηκε σε 2 υποκατηγορίες για τις ηλικίες 7-10ετών και 10 - 12ετών.
 Οι πρωταγωνιστές από κάθε κατηγορία ήταν:

Στην DD2 Max νικητής αναδείχθηκε ο ΒΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ ενώ τον ακολούθησαν οι ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και ΕΔΙΠΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ. Και οι τρεις οδηγοί αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της κατηγορίας και δύσκολα μπορεί να τους εκτοπίσει κάποιος από το βάθρο


Στην Senior Max όπου είχε και τις περισσότερες συμμετοχές στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, ο ταχύτατος και φέτος ΒΑΣΙΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ενώ 2ος τερμάτισε ύστερα από μια καλή εμφάνιση ο ΝΤΟΝΤΗΣ ΜΙΛΤΟΣ. Στην 3η θέση ο ΖΕΡΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του.

Στην κατηγορία Junior Max από την στιγμή που δήλωσε παρών ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ δύσκολα θα μπορούσε να χάσει και έτσι βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ πήρε την 2η θέση μετά από έναν όμορφο αφήνοντας τον ΓΟΥΛΙΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ στην 3η θέση.

Στην Rotax MINI Max στους πολύ μικρούς πιλότους των 7-10ετών πρώτος αναδείχθηκε ο ΔΕΚΑΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ, 2ος ο ΤΣΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και 3ος ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ.

Στην υποκατηγορία των 10-12ετών στην 1η θέση ο ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που έχει ξεκινήσει πολύ ανταγωνιστικά την χρονιά του. 2ος ο ταχύτατος και με καλή εξέλιξη ΑΡΜΠΙΛΙΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ που διακρίνετε ήδη και για το ήθος του ενώ στην 3η θέση ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που δεν χάνει επαφή με το βάθρο.

Αύριο θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα με τους χρόνους καθώς δεν μας έχουν σταλεί ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Related

Rotax 4691750125640605672

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Επεσε το κατεστημένο της ΕΛΠΑ για το καρτ ή ακόμα? Αντε μπας και αρχίσουμε πάλι να κάνουμε καρτ. Το φάγατε το καρτ κυριοι αφήστε να αναλάβουν άνθρωποι με όρεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item