Ολοκληρώθηκε το WSK Master Series στην πίστα Viterbo - Ελληνικές συμμετοχές

Με 135 συμμετοχές έκλεισε ο τελευταίος αγώνας του WSK Master Series στην πίστα Viterbo.
Στην κατηγορία Mini 60, όπου  είχαμε και δύο ελληνικές συμμετοχές, ο Ρουμάνος Marcu Dionisios πήρε τη νίκη μετά από τον Billy Monger.
Ο Φώτης Σωτηρόπουλος πραγματοποίησε έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, όπου ο νεαρός πιλότος κατέκτησε την 21η θέση. Ο Μάρκος Ψαλτάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό καθώς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες.



Στην KZ2 ο Ιταλός Marco Zanchetta μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την μικρή αλλά εκπληκτική Ολλανδέζα Beitske Visser, που πήρε την πρώτη θέση στην KZ1,2 αλλά κατέκτησε όμως τον τίτλο στη κατηγορία του.
Στην KF2 o Ρώσος πιλότος Egor Orudzhev κέρδισε με δεύτερο τον Ιταλό Antonio Giovinazzi, που εξασφάλισε όμως τον τίτλο για φέτος με την δεύτερη θέση.

Στην KF3 ο τίτλος κρίθηκε στον ένα βαθμό καθώς η ομάδα της Energy έκανε το ένα δύο με τον Σουηδό Robin Hansson να παίρνει τη νίκη, και τον Connor Jupp να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, αλλά είδαν τον Ιταλό Antonio Fuoco να κατακτά τελικά τον τίτλο αφήνοντας στη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις ενός βαθμού τον νικητή Robin Hansson.
Η τελευταία συνάντηση του WSK για φέτος, θα γίνει στα πλαίσια του "Final Cup" στην Ortona 29 και 30 Οκτωβρίου.

Related

WSK 4291474218582241839

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item