Η παρουσία των αγωνιστικών ομάδων στο 3ο PICK Πάτρας

Με 70 συνολικά συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλο αγώνα καρτ φέτος, θα διεξαχθεί το 3ο PICK BP ULTIMATE παρουσία 14 αγωνιστικών ομάδων.
Το μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο των οδηγών κατέχει η αγωνιστική ομάδα καρτ της Maranello Hellas με 27 συμμετοχές καθώς έχει παρουσία και στις τέσσερις κατηγορίες του θεσμού. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία SUPER η Maranello Hellas παρουσιάζει 12 οδηγούς, στην BP 125 έχει 7 οδηγούς, στην ΛΟΥΞ 2 οδηγούς και στην ΜΙΝΙ 6 νεαρούς πιλότους!

Η πληρότητα της Maranello Hellas σε όλες τις κατηγορίες δείχνει ότι έχει απλώσει ένα μεγάλο μέρος από την δυναμική της σε αυτόν τον διεθνή φιλικό αγώνα, που αποτελεί γιορτή και παράλληλα διαφήμιση για το καρτ στην Ελλάδα.
Δεύτερη σε συμμετοχές είναι η γνωστή τοπική ομάδα της Πάτρας η Kartmania με 14 συμμετοχές εκ των οποίων οι 12 είναι στην κατηγορία ΛΟΥΞ που δεσπόζει με την παρουσία της, ενώ έχει ακόμα απο έναν οδηγό στην SUPER και στην BP 125.
Τριτη στην σχετική λίστα είναι η BOURIOTIS RACING TEAM με 5 συμμετοχές, όλες στην πολυπληθέστερη κατηγορία
ΛΟΥΞ, ενώ στην 4η θέση βρίσκετε η αγωνιστική ομάδα της INTREPID HELLAS που εχει απο 2 οδηγούς στις κατηγορίες SUPER και BP 125.

Related

Pick 5924116555534666721

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item