Οι οδηγοί που εκπροσωπούν το Kartnews.gr στο 3ο PICK ΠΑΤΡΑΣ

9 οδηγοί θα εκπροσωπήσουν φέτος την μεγαλύτερη κοινότητα του ελληνικού καρτ στο 3ο PICK BP ULTIMATE.


Στην κατηγορία SUPER των εξατάχυτων καρτ μας εκπροσωπούν ο Γριπιώτης Αναστάσιος, ο Μπέκος Αναστάσιος και ο Καρούνης Δημήτρης.
Ο Γριπιώτης Αναστάσιος τρέχει με την αγωνιστική ομάδα της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα TM και έχει πάρει 2 φορές την δεύτερη θέση στο μεγάλο τελικό στα δύο προηγούμενα PICK. Φέτος έχοντας κάνει ειδική προετοιμασία για το PICK φιλοδοξεί να συναγωνιστεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή Jonathan Thonon και να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο Μικη Καλογηράτο. Χορηγός στην προσπάθειά του είναι η Vartan Bikes.
Ο Μπέκος Αναστάσιος τρέχει με την αγωνιστική ομάδα της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα TM, έχοντας εξασφαλίσει την δωρεάν συμμετοχή του από το προηγούμενο PICK. Είναι τεράστια πρόκλησή και για αυτόν η συμμετοχή του στην ιδια κατηγορία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και φιλοδοξεί για μια θέση στο βάθρο. Οι επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια και η σταθερότητά του στα αποτελέσματα των αγώνων του, του δίνουν αρκετές ελπίδες ακόμα κ για την μεγάλη έκπληξη.
Ο Καρούνης Δημήτριος τρέχει με την υποστήριξη της Galatsis Racing Team με σασί Danilo Rossi και κινητήρα Rotax DD2. Είναι από τους πρώτους που δήλωσαν φέτος συμμετοχή στο μεγάλο event και πέρα από το ότι θα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες αγωνιστικού καρτ στο PICK διαθέτει και την κατάλληλη αγωνιστική εμπειρία για να συναγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας του.
Στην κατηγορία BP 125 μας εκπροσωπούν o Πλιάτσικας Παναγιώτης, ο Σκοπελίτης Γιάννης, ο Ασημακόπουλος Χρήστος, ο Κουτσουνάς Διονύσιος και ο Μαραγκός Γιάννης.
Ο Πλιάτσικας Παναγιώτης θα αγωνιστεί με την υποστήριξη της ομάδας INTREPID HELLAS με σασί INTREPID και κινητήρα Rotax Max. Παρόλο που την φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στα πλευρά του και δεν πήρε μέρος σε αρκετούς αγώνες, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το PICK και επανέρχεται στους αγώνες μετά από αρκετούς μήνες απουσίας. Λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη αγωνιστική εμπειρία του αλλά και την καλή πλεόν φυσική του κατάσταση, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας και φιλοδοξεί να βρεθεί σίγουρα στο βάθρο αν όχι να κερδίσει έναν αγώνα που παίρνουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας του.
Ο Σκοπελίτης Γιάννης τρέχει με την αγωνιστική ομάδα της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα Maranello και είναι πρωτοεμφανιζόμενος στο PICK. Η πρώτη θέση όμως που έχει στο φετινό κύπελο Λουξ στην κατηγορία των Masters, του δίνει αρκετές ελπίδες για μια καλή θέση στο PICK.
Ο Ασημακόπουλος Χρήστος με την υποστήριξη της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα TM είναι και αυτός πρωτοεμφανιζόμενος στο PICK. H τρίτη θέση στο φετινό κύπελο Λουξ στην κατηγορία των Masters τον κάνει να φιλοδοξεί ότι θα βρεθεί μέσα στο συναγωνισμό αποκομίζοντας εμπειρίες και αγωνιστικά χιλιόμετρα.
Ο Κουτσουνάς Διονύσιος τρέχει με την την αγωνιστική ομάδα της της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα TM. Στην δεύτερη πλέον εμφάνισή του στο PICK της Πάτρας και έχοντας κάνει ειδική προετοιμασία για το PICK είναι έτοιμος και φιλοδοξεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη κοντράροντας τα μεγάλα ονομάτα της κατηγορίας του. Οι πολλές ατυχίες της φετινής αγωνιστικής χρονιάς τον έχουν πεισμώσει για μια καλή θέση στον αγώνα της Πάτρας.
Ο Μαραγκός Γιάννης τρέχει με την αγωνιστική ομάδα της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα Maranello και είναι ο μικρότερος σε ηλικία οδηγός της κατηγορίας. Είναι πρωτοεμφανιζόμενος στο PICK, αλλά έχει κάνει καλή προετοιμασία για το συγκεκριμένο αγώνα. Το οδηγικό του ταλέντο αλλά και η εκπληκτική του παρουσία στον τελευταιο αγώνα της Καλαμάτας για το κύπελο Λουξ αφήνουν περιθώρια για μια πολή καλή παρουσία στο PICK και ελπίδες ακόμα και για το βάθρο των νικητών.
Στην κατηγορία ΛΟΥΞ μας εκπροσωπεί ο Ζιάκας Δημήτριος που τρέχει με την αγωνιστική ομάδα της Maranello Hellas, με σασί Maranello και κινητήρα ROTAX. Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του PICK ο Ζιάκας Δημήτριος έχοντας κάνει μια καλή προετοιμασία φιλοδοξεί να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνετε ποντάροντας τόσο στην εμπειρία του όσο και στην καλή οδηγική του κατάσταση.

Related

Pick 2314545220271004867

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item