Μια θέση στο βάθρο του PICK για την EKO racing team!

Ολοκληρώθηκε το 3ο PICK στο κέντρο της πόλης της Πάτρας με τους οδηγούς της EKO Racing να κάνουν μια εντυπωσιακή παρουσία κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο αλλά και μία 6η θέση.

Στην κατηγορία μίνι ο Θάνος Ξηνταβελόνης οδήγησε ένα καρτ της Birel εξοπλισμένο με κινητήρα Easkart 60 BMB. Οι λίγες δοκιμές που είχε στη διάθεσή του δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχει ένα καλό χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και περιορίστηκε στην 6η θέση.
Ξεκινώντας από την 6η θέση ο Θάνος κατάφερε να τερματίσει 5ος στον ημιτελικό του Σαββάτου. Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο μικρός οδηγός της EKO Racing ήταν ταχύτατος, ορμητικός και έδειχνε αποφασισμένος να πάρει ακόμα και τη νίκη ενώ ξεσήκωσε το κοινό που αμέσως διέκρινε τις προθέσεις του.
Μετά από 12 γύρους αγωνίας ο Θάνος τερμάτισε στην 3η θέση αλλά ο αποκλεισμός του 2ου οδηγού για τεχνική παρατυπία ανέβασε τον Θάνο στο 2ο σκαλί του βάθρου ενώ σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην πολυπληθέστατη κατηγορία Loux από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά φάνηκε η υπεροχή του Σάββα Θεοδώρου. Ο έμπειρος οδηγός της EKO Racing προσαρμόστηκε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα και κατάφερε να κάνει τον 3ο καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά μεταξύ 23 οδηγών.
Μία επαφή που είχε στην εκκίνηση του ημιτελικού του στοίχισε 1 θέση. Σύντομα την ανέκτησε ενώ στον 6ο γύρο πέρασε στην 2η θέση.
Συνέχισε να κινείτε ταχύτατα με στόχο να περάσει πρώτος αλλά στον 9ο γύρο εγκατέλειψε αφού βγήκε η αλυσίδα μετάδοσης από επαφή του καρτ σε ανωμαλία του οδοστρώματος.


Να σημειωθεί ότι έκανε και τον ταχύτερο γύρο του σκέλους παρόλο που δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.
Στον τελικό ο Σάββας εκκίνησε από την 21 θέση. Η εμπειρία του σε αγώνες με πολλές συμμετοχές αλλά και οι κατάλληλες ρυθμίσεις που είχαν γίνει, τον βοήθησαν ώστε από την εκκίνηση κιόλας να βρεθεί στην 16η θέση.
Οι συνεχόμενες προσπεράσεις τον έφεραν γρήγορα στην 4η δίνοντάς του την ευκαιρία να κερδίσει μία θέση στο βάθρο. Όμως στην προσπάθειά του να περάσει τρίτος και αφού το είχε καταφέρει, ο οδηγός που προσπέρασε τον χτύπησε στην επόμενη στροφή με αποτέλεσμα να χάσει 2 θέσεις.
Μετά την επαφή το καρτ είχε υποστεί τέτοιες ζημιές που δεν μπορούσε να πιέσει για κάτι καλύτερο και περιορίστηκε στην 6η θέση κάνοντας όμως τον 2ο ταχύτερο χρόνο του αγώνα.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε την άριστη τεχνική υποστήριξη που προσφέρει και στους δύο οδηγούς όλη η ομάδα της Zorri Motorosport.

Related

Pick 1905196969477815408

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item