Κυρίαρχος ο Verstappen στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καρτ των KF - Αποτελέσματα


Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολλανδός πιλότος Max Verstappen την προσπάθεια του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των KF καθώς επικράτησε με εμφατικό τρόπο των αντιπάλων του κατακτώντας έτσι και τους πρώτους 25βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος.





Εκτός από την pole position κέρδισε τέσσερα προκριματικά σκέλη, τον ημιτελικό και φυσικά την πρώτη θέση στον τελικό κάνοντας σε κάθε σκέλος που αγωνίστηκε και τον απόλυτο ταχύτερο γύρο.

Στον μεγάλο τελικό λίγο μετά το μισό του αγώνα αποσπάστηκε κατά 2 δευτερόλεπτα των αντιπάλων και έφθασε με άνεση μέχρι τον τερματισμό χωρίς να χρειαστεί να πιέσει.

Δεύτερος τον ακολούθησε ο ταχύτατος Δανός NIELSEN NICKLAS, που ήταν και ο μόνος που έδειχνε ικανός να τον απειλήσει.
Στην 3η θέση ο Βρετανός HANLEY BEN ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Ρώσος STUPENKOV EGOR και ο Καναδός STROLL LANCE.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:


Related

WSK 8850906101688341826

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item