Μπλέ μαγεία στο Μπαχρέιν με τον Ζαχαρέλη στο Academy Τrophy

Οι πρώτες εικόνες από το Μπαχρέιν στον πρώτο αγώνα καρτ που γίνετε στην Μέση Ανατολή και σε συνθήκες νύχτας έφθασαν. Ο Θοδωρής Ζαχαρέλης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Academy Trophy πλαισιώνει την μαγική εικόνα στην πίστα με εκπληκτικές επιδόσεις σε χρονομετρημένα και προκριματικά.








Στα χρονομετρημένα πήρε την 7η θέση με χρόνο 56,034 ενώ την pole position πήρε ο Ρώσσος Maslennikov Alexander με χρόνο 55,794 ενώ ο Βρετανός George Russel ήρθε 3ος με χρόνο 55,846


Στα προκριματικά ο Έλληνας οδηγός δεν ξεκίνησε καλά στο 1ο σκέλος καταλαμβάνοντας την 12η θέση. Η συνέχεια όμως ήταν εκπληκτική με μια 7η και μια 3η θέση! που τον έφερε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Το μεγάλο φαβορί ο Βρετανός George Russel πήρε την 1η θέση στα προκριματικά με 2 νίκες και μία 2η θέση.

Η προσπάθεια του Θοδωρή Ζαχαρέλη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες ώρες καθώς δείχνει ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στον θεσμό του Academy Trophy.

H πίστα Viva Karting Track στο Μπαχρέιν έχει μήκος περίπου 1400μέτρα και οι πρωτες πληροφορίες λένε ότι είναι ιδιαίτερα γλυστερή εξαιτίας της άμμου της ερήμου. Η οδήγηση όμως μέσα στην νύχτα είναι κάτι που απολαμβάνουν όλοι οι οδηγοί καθώς δηλώνουν ότι είναι σαν να οδηγας σε έναν φανταστικό κόσμο.



Ο αγώνας στο Μπαχρέιν μεταδίδεται live από την cik-fia


























Related

WSK 2491450520893218582

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item