H παρουσία του Βασιλέρη στο Ιταλικό πρωτάθλημα

Παρά τις ατυχίες που είχε ο Έλληνας εξατάχυτος πιλότος Άκης Βασιλέρης στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στα μεγαθήρια του Ιταλικού Πρωταθλήματος στην πίστα της Sienna με την υποστήριξη της ελληνικής ομάδας ENERGY Greece. 
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Kartnews στην Ιταλία Μίκη Καλογηράτο, ο Βασιλέρης προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα, οδήγησε πολύ καλά και σταθερά ανάμεσα σε κορυφαίους οδηγούς όπως ο Zancheta,  Dante, Cellenta, Torsellini, Dragas και Iglesias. 



Στα χρονομετρημένα δεν κατάφερε να βρεθεί σε ευνοϊκή θέση καθώς πήρε την 42η θέση με διαφορά 0.747 από τον πρώτο.
Στο πρώτο προκριματικό όμως έκανε μια απίστευτη εκκίνηση και από 28ος πλασαρίστηκε στην 17η θέση.
Στον δεύτερο προκριματικό ξεκίνησε πολύ καλά και βρρισκόταν στην 21η θέση με διαφορά από τους πίσω του κάτι που του έδινε και την πρόκριση άνετα για τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας KZ2. 
Δύο γύρους πριν το τέλος όμως τον πρόδωσε η αλυσίδα και εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αγώνα της δεύτερης ευκαιρίας.

Στον αγώνα της δεύτερης ευκαιρίας παρόλο που ξεκίνησε δυνατά μια σύγκρουση τον έθεσε εκτός μάχης καθώς εγκατέλειψε πάλι από σπασμένη αλυσίδα.

Παρόλα αυτά ήταν ένας μεγάλος αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή που είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου στα εξατάχυτα καρτ της KZ2.

Related

WSK 1570078798042491666

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item