Ακύρωση του 2013 CIK-FIA Karting Talent Trophy

Μετά από λεπτομερή ανάλυση των συνθηκών που προέκυψαν από τον μικρό αριθμό εγγραφών και κατά συνέπεια το μικρό ενδιαφέρον που φαίνεται να συγκεντρώνει η διοργάνωση, η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναγκάζεται να ακυρώσει προσωρινά το CIK-FIA Karting Trophy Challenge. 


Του Γιάννη Γκρίλλα

Με δεδομένο ότι κανένας διοργανωτής δεν είναι σε θέση να αναλάβει το Karting Academy Trophy σαν ένα μοναδικό event, η Ομοσπονδία ψάχνει για μια πιο προσιτή και ταυτόχρονα ελκυστική λύση, που θα δώσει νέο ενδιαφέρον και πνοή στο συγκεκριμένο θεσμό. 

Σαν πρώτη σκέψη, συζητείται το ενδεχόμενο να σπάσει σε τρία μέρη η διοργάνωση και να ενσωματωθεί σε τρεις άλλες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Μάλιστα υπάρχει ήδη και ένα προσχέδιο χρονοδιαγράμματος με επικρατέστερες ημερομηνίες τις: 
28-30/6 στο Γκενκ του Βελγίου, 

19-21/7 στην Ορτόνα της Ιταλίας 

και τις 20-22/9 στην Βαρέν της Γαλλίας.

Related

news 4963440281452502423

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item