Αποτελέσματα δημοσκόπησης για τις διεθνείς αγωνιστικές άδειες των πρωταθλητών του RMC 2012

Οι μεγάλοι τελικοί του ROTAX MAX CHALLENGE 2012 ξεκινούν σε 3 μέρες στην Πορτογαλία και όπως όλα δείχνουν δεν βρέθηκε κάποια λύση για να πάρουν μέρους οι τέσσερις έλληνες πιλότοι, που ενώ κέρδισαν στην πίστα το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους παγκόσμιους τελικούς δεν έχουν την δυνατότητα να εκδώσουν τις απαραίτητες αγωνιστικές άδειες. 
Στην δημοσκόπηση που έληξε σήμερα ψήφισαν οι αναγνώστες του Kartnews.gr:





Το 58% συμφωνεί με την απόφαση της ΕΘΕΑ για την μη έκδοση των αγωνιστικών αδειών, το 14% διαφωνεί ενώ το 27% απάντησε Ισως. 

Παρόλο που δείχνει, θετικό το γεγονός οτι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου συμφώνησε με την ΕΘΕΑ και μόλις το 14% διαφωνεί, ο προβληματισμός δημιουργείται από το 27% του Ισως! 

Η εξέλιξη αυτή μόνο κακό κάνει στον χώρο του καρτ, άσχετα με το ποιος έχει περισσότερο δίκιο ή άδικο, καθώς ξεθωριάζει το όραμα από τους νέους οδηγούς σε μια χώρα που τα πάντα αυτό τον καιρό είναι δύσκολα.

Με φόντο τους μεγάλους τελικούς της ROTAX στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα οι 4 πρωταθλητές του Rotax Max Challenge 2012,  αντι να κάνουν προετοιμασία και να γιορτάζουν την διάκρισή τους με την συμμετοχή τους σε αυτή την σπουδαία αθλητική συνάντηση, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Αδιέξοδο, που κάποιοι είπαν ότι μόνοι τους επέλεξαν, κάποιοι άλλοι ότι εξαπατήθηκαν και κάποιοι ακόμα και σήμερα περιμένουν την απόφαση των δικαστηρίων.

Το αποτέλεσμα, είναι ότι την Ελληνική σημαία πιθανότατα δεν θα την δούμε να κυματίζει στην Πορτογαλία, σε μια χώρα όπου ο Ελληνικός αθλητισμός έχει ζήσει μια από τις μεγαλύτερες στιγμές του.
  
Εν αναμονή κάποιας εξέλιξης ή κάποιας επίσημης ανακοίνωσης παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε.

_______________________________________________________________________________


Ναι!
  246 (58%)
Οχι!
  62 (14%)
Ισως!
  116 (27%)

Related

Rotax 8641910939324862184

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Κλασσικό ελληνικό κόμπλεξ....τελικά είμαστε γελιοι και άξιοι για το τι παθαίνουμε σαν λαός.....να σας δώ του χρόνου....που θα έχετε πρωτάθλημα και challenge με 5 συμμετοχές......αλλά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ......έτσι να τσουξει λίγο...

    Σταυρός Κοντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item