Συνάντηση με την Ο.Μ.Α.Ε. για θέματα που αφορούν το καρτ

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση - ενημέρωση με εκπροσώπους της Ο.Μ.Α.Ε. για θέματα που αφορούν το καρτ και το νέο πλαίσιο που τείνει να διαμορφωθεί για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις.





Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Ο.Μ.Α.Ε. Κος Μιχελακάκης, από την επιτροπή του καρτ ο Κος Αθανασέκος και η Κα Φατούρου, ενώ καλεσμένοι ήταν ο Κος Λαζαράκος που διαχειρίζεται τις πίστες των Μεγάρων και του Ασπροπύργου και ο Κος Ασημακόπουλος ως εκπρόσωπος του περιοδικού Kartnews.gr.

Σε ερώτηση του Κου Ασημακόπουλου  για την ισχύ του ασφαλιστήριου συμβολαίου, δόθηκαν σύσσωμες διαβεβαιώσεις από τους εκπροσώπους της Ο.Μ.Α.Ε. ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο βρίσκεται σε ισχύ και θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν αναπτυχθεί φήμες ότι το ασφαλιστικό συμβόλαιο θα είναι σε ισχύ μέχρι 30 Ιουνίου με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να απέχουν από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Η αξία του ασφαλιστήριου συμβολαίου για όλους τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα φθάνει στις 240.000ευρώ περίπου και αποτελείται από την ασφάλιση της αστικής ευθύνης και την ασφάλιση του προσωπικού ατυχήματος οδηγού.


Ο Κος Αθανασέκος μας ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του P.I.C.K. Πάτρας και ότι διευθετήθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί και φέτος ο αγώνας θεσμός στο κέντρο της πόλης.
Παρόμοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με εκπροσώπους του κυπέλλου Λουξ όπου ορίστηκε η πραγματοποίηση και η συνέχιση του μακροβιότερου θεσμού στην Ελλάδα και για την φετινή χρονιά.
Τόσο το P.I.C.K. όσο και το Λουξ Cup έχουν καταβάλει ήδη τα απαιτούμενα παράβολα στην Ομοσπονδία για την διοργάνωση των αγώνων.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοργάνωση των αγώνων αλλά και του πλαισίου που αφορούν τις άδειες στις πίστες καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής και διασφάλισης των θεσμών των Time Attack.

Ορίστηκε νέα συνάντηση αμέσως μετά το Πάσχα προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του πλαισίου της διεξαγωγής και της διασφάλισης των πετυχημένων θεσμών που έχουν πραγματοποιηθεί τόσο από το Kartnews όσο και από τον Κο Λαζαράκο τα τελευταία χρόνια, και έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερη απήχηση στους αγωνιζόμενους.

  
    

Related

omae 8938938351189678675

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item