WSK Euro Series: Ο Lammers νικητής στον επεισοδιακό τελικό της κατηγορίας KZ1

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε ιδανικά για τον Ben Hanley της ART GP, στο Σάρνο καθώς κέρδισε τον πρώτο τελικό με σχετική άνεση, αφού είχε μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο Bas Lammers της Intrepid και τους Paolo De Conto (Birel), Marco Ardigo (Tony Kart) και Max Verstappen (CRG) που ακολουθούσαν. 





Του Γιάννη Γκρίλλα

Το δεύτερο σκέλος όμως ανήκε ολοκληρωτικά στον Lammers, ο οποίος πήρε νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος. Πίσω του βρέθηκε ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jonathan Thonon της CRG με τρίτο τον Jordon Lennox-Lamb επίσης της CRG, ο οποίος εκείνη την στιγμή πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο στην πίστα. 

Όμως στον δεύτερο γύρο οι Verstappen και Lennox-Lamb εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα η σειρά να έχει 2ο τον Thonon, 3ο τον Hanley, στην 4η θέση ο De Conto και να ακολουθούν οι Patrick Hajek και Jorrit Pex σε απόσταση αναπνοής. 

Στην τελική κατάταξη των οδηγών σπουδαίο ρόλο έπαιξε η σφοδρή σύγκρουση του 10ου γύρου ανάμεσα στον Kozlinski και τον Iglesias, που είχε ως αποτέλεσμα κίτρινες σημαίες και απαγόρευση προσπερασμάτων και την διακοπή του αγώνα για λίγο.  O Kozlinski δεν απέφυγε αυτή την φορά τον τραυματισμό του, καθώς εγκατέλειψε με δύο σπασμένα πλευρά και ένα μεγάλο αιμάτωμα που τον έχει αφήσει σε ακινησία.

Με την επανεκκίνηση της διαδικασίας για τη συμπλήρωση των 15 γύρων, δεν άλλαξαν τα πράγματα με συνέπεια η καρό σημαία να πέσει με πρώτο τον Lammers, δεύτερο τον Thonon, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε τελικά ο De Conto. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Hanley ακολουθούμενος από τον Pex στην 5η και τον Ardigo που πήρε τελικά την 6η θέση μέσα από τα χέρια του Hajek.












Related

WSK Euro Series 3748915155997089339

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item