Η απονομή των πρωταθλητών του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απονομή των πρωταθλημάτων, κυπέλλων και επάθλων αυτοκινήτων και καρτ από την Ο.Μ.Α.Ε., για το έτος 2012, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. 
Η αίθουσα της απονομής γέμισε από νωρίς με πλήθος αγωνιζομένων από όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας.








Παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Μανώλης Χαλιβελάκης αλλά και αρκετά μέλη από τα σωματεία που απαρτίζουν την νεοσύστατη Ομοσπονδία.

Τις απονομές στο καρτ έκανε για άλλη μια χρονιά ο Δημήτρης Αθανασέκος.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Πρωταθλητή Ελλάδας της κατηγορίας ΜΙΝΙ "Κωνσταντίνο" που ήρθε στην απονομή κατευθείαν από το αεροδρόμιο επιστρέφοντας από το Sarno, όπου κατέκτησε χθες την 1η θέση στο WSK Euro Series, φέρνοντας μαζί του και το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το παρών στην κατηγορία ΜΙΝΙ του Πανελληνίου εκτός από τον πρωταθλητή "Κωνσταντίνο" έδωσε και ο ταλαντούχος Σωτήρης Αθανασόπουλος όπου τιμήθηκε για την 6η θέση που κατέκτησε.







Οι πρωταθλητές του Λουξ Cup, έδωσαν το παρών με τον πρωταθλητή της κατηγορίας Λουξ, Καψή Αλέξανδρο να ταξιδεύει από τον Πύργο για να παραστεί στην απονομή με τον Βασίλη Μπουριώτη να εκπροσωπεί τους άλλους δύο Πατρινούς οδηγούς της κατηγορίας.










Για την κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ το παρών έδωσε ο Δούσης Θοδωρής από την Καλαμάτα και ο Ασημακόπουλος Χρήστος που εκπροσωπούσε τον Μοβσεσιάν Σέρκο, και τον πρωταθλητή της κατηγορίας Παυλόπουλο Σπύρο από την Πάτρα.








Οι πρωταθλητές της κατηγορίας του ROK CUP - Senior που παρευρέθηκαν ήταν ο  Στέφανος Καλέσης που εκπροσωπούσε τον πρωταθλητή Φίλλιπο Καλέση, ο Δημήτρης Βασιλέρης και ο Κώστας Μαϊτός.

Οι πρωταθλητές των κατηγοριών JUNIOR ROK - IAME και IAME X30 - SENIOR δεν παρέστησαν στην απονομή.



Related

Superleague 7452169459540059505

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item