Πανέτοιμη η ελληνική αποστολή για την μάχη του Sarno στο WSK Master Series

Με τον Μίχα Θεοφάνη στην κατηγορία KF και τον "Κωνσταντίνο" στην MINI θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα για άλλη μια φορά φέτος, στον δεύτερο αγώνα του WSK Masters Series που θα γίνει στο Sarno της Ιταλίας.
Οι 2 Έλληνες πιλότοι είναι πανέτοιμοι για την μάχη των κατηγοριών τους.




Ο Μίχας Θεοφάνης βρίσκετε εδώ και αρκετές μέρες στο Sarno για να προετοιμαστεί, ολοκλήρωσε σήμερα τις τελευταίες δοκιμές του και είναι έτοιμος για τα επίσημα χρονομετρημένα της κατηγορίας KF, κηνυγώντας την καλύτερη δυνατή θέση που θα του δώσει και το πλεονέκτημα της καλής σειράς εκκίνησης στα προκριματικά, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι οι 54 καλύτεροι οδηγοί από όλο τον κόσμο. 







Ο "Κωνσταντίνος" βρέθηκε στην πίστα του Sarno το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για δοκιμές με την νέα του αγωνιστική ομάδα. Επέστρεψε στην Ελλάδα την Δευτέρα και από την Τετάρτη το απόγευμα επιστρέφοντας στην Ιταλία, ενσωματώθηκε με τους οδηγούς της ομάδας του.
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών του την Πέμπτη είναι έτοιμος για τα χρονομετρημένα της κατηγορίας ΜΙΝΙ. 
Έχοντας ήδη καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στα δύο προηγούμενα WSK που έχει τρέξει φέτος, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.
Στην κατηγορία ΜΙΝΙ συμμετέχουν 45 οδηγοί.









H πίστα του Sarno είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς έχει μεγάλες ευθείες ενώ ταυτόχρονα έχει και αρκετές κλίσεις.
Το μακρύ γρανάζωμα που είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν όλα τα καρτ προκειμένου να αναπτύσουν μεγάλη τελική ταχύτητα δεν επιτρέπει οδηγικά λάθη στα κλειστά κομμάτια.
Η εμπειρία των οδηγών στην συγκεκριμένη πίστα παίζει μεγάλο ρόλο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες οδηγικά πίστες.

Επιμέλεια άρθρου: Ασημακόπουλος Χρήστος


Related

WSK 42695126899165640

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item