Μάγεψαν το Sarno οι Έλληνες πιλότοι την 1η μέρα του WSK Master Series

 Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο Sarno με τους Έλληνες πιλότους Μίχα Θεοφάνη, και "Κωνσταντίνο" να δείχνουν από την αρχή ότι πήγαν εκεί για να πρωταγωνιστήσουν.





Ο "Κωνσταντίνος" πέτυχε τον τρίτο χρόνο γενικής στα χρονομετρημένα για την κατηγορία ΜΙΝΙ και ολοκλήρωσε και τον πρώτο προκριματικό αγώνα τερματίζοντας στην 1η θέση! 

Με μηδέν βαθμούς ποινής απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μέχρι στιγμής στην γενική κατάταξη των προκριματικών και η πρόκριση του στον τελικό φαντάζει κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Ο Μίχας Θεοφάνης στην κατηγορία KF βρέθηκε ένα λεπτό μακριά από την μεγαλύτερη μέχρι τώρα διάκριση. 
Στα χρονομετρημένα κατέκτησε την 12η θέση στην γενική κατάταξη και μπήκε στην διαδικασία του Super Pole όπως είχε μπει και στον πρώτο αγώνα του WSK Master Series. 
Κατά την διάρκεια του Super Pole βρισκόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό στην 2η θέση αλλά τελικά όλα ανατράπηκαν και τερμάτισε τελικά 10ος.

Παρόλα αυτά είναι η καλύτερη θέση που έχει μέχρι τώρα ο Έλληνας πιλότος και του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα για τα προκριματικά καθώς θα ξεκινάει από την δεύτερη σειρά εκκίνησης.




Related

WSK Master Series 2540810381487164147

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item