BECOME ONE: The Karting Film

Το Become One έρχεται πλέον στην μεγάλη οθόνη! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, που σκοπό έχει να αναδείξει τη μαγεία του καρτ μέσα από τις εμπειρίες των ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα και το αγαπούν. Δείτε το trailer:




Του Γιάννη Γκρίλλα




Το ντοκιμαντέρ είναι γυρισμένο στην Αμερική και σ’ αυτό συμμετέχουν και αφηγούνται τις εμπειρίες
τους οδηγοί από όλη την χώρα και από πολλές ομάδες όπως η Stock Moto, η Rotax, η TaG, η Cadet και άλλες, ενώ οι εικόνες προέρχονται από τις τέσσερις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έλαβαν χώρα πέρσι: οι Εθνικοί Καλοκαιρινοί Αγώνες στο Miller Motorsport Park της Utah, το Rock Island Grand Prix στους δρόμους του Rock Island του Illinois, το Streets of Lancaster στην California καθώς και το μεγαλύτερο event όλων, αυτό του Super Nationals στο Las Vegas της Νεβάδα.

Οι οδηγοί που συμμετέχουν είναι όλων των ηλικιών και παρουσιάζουν την εξέλιξη του καρτ από την ταπεινή και ψυχοφθόρα εποχή των 100 κυβικών μέχρι σήμερα. 
Λίγα είναι τα αθλήματα εκείνα που συνδυάζουν τόσο έντονα συναισθήματα όπως ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση, η έξαψη της ταχύτητας και ταυτόχρονα δημιουργούν ένα εξαιρετικά μοναδικό και ισχυρό οικογενειακό περιβάλλον. 

Η ταινία δείχνει ότι μέσα από κάθε αγώνα, οι οικογένειες συσφίγγουν τις σχέσεις τους και αποκτούν ισχυρούς δεσμούς, καθώς η αγωνία για τον άνθρωπό τους που αγωνίζεται τους φέρνει όλους πιο κοντά. 

 Εξηγούνται επίσης και κάποια τεχνικά ζητήματα όπως ο διαχωρισμός σε πολλές κατηγορίες, των αγώνων και οι λόγοι που οι οδηγοί επιλέγουν τις κατηγορίες που αγωνίζονται. 
Επίσης αναδεικνύονται οι πολλές δεξιότητες που αποκτούν οι αγωνιζόμενοι, οι υψηλές αντοχές πνευματικές και σωματικές καθώς και η ορθή κατανόηση του αντικειμένου της οδήγησης.


 Όμως κεντρικός σκοπός της ταινίας είναι η ανάδειξη του εκπαιδευτικού χαρακτήρα του αθλήματος για τα παιδιά, τα οποία μέσα από το άθλημα αποκτούν σημαντικά εφόδια για το σχολείο και την ζωή τους μαθαίνοντας να αγαπούν αυτό που κάνουν, να σέβονται τους συναθλητές τους, να έχουν ευγενή άμιλλα και πάνω απ’ όλα σωστή οδηγική συμπεριφορά, πράγμα που στις μέρες μας πραγματικά σώζει ζωές. 

Το karting εν τέλει, είναι ένα απίστευτα συναρπαστικό άθλημα που μπορεί παράλληλα να διαμορφώσει και καταπληκτικούς χαρακτήρες ανθρώπων. Ένα must seen για όλους όσους αγαπούν το μαγικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Μην το χάσετε! 

Το trailer: 



Related

video 5057897159609326748

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item