Αίσχος Βούλα Παπαχρήστου! Ρατσίστρια εσύ? Ρατσιστές και εμείς!

Η Βούλα δεν κάνει καρτ, αλλά είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου που έκανε το πιο γρήγορο άκυρο άλμα στους Ολυμπιακούς αγώνες όλων των εποχών, και μας ξάφνιασε! 
Λίγο τα  κουνούπια, λίγο οι Αφρικανοί που έχουν κατακλύσει την χώρα μας σε συνδυασμό με το σπιτικό φαγητό που βρίσκουν τα κουνουπάκια άφθονα χάριν αστειότητας, και που δυστηχώς περιγράφει την θλιβερή πραγματικότητα στην χώρα μας, έστειλαν μια ελληνίδα αθλήτρια εκτός Ολυμπιακών Αγώνων με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!
Το σίγουρο είναι ότι, αυτοί που την «έκοψαν» με τόση άνεση το έκαναν γιατί ίσως δεν ξέρουν πως είναι να προετοιμάζεσαι και να αγωνίζεσαι για το όνειρό σου, και πως η Δημοκρατία χάθηκε για άλλη μια φορά μαζί με το δικαίωμα για απολογία που δεν της δόθηκε ποτέ, πριν βγει η απόφαση!
Μαζί με την Βούλα όμως που της κάρφωσαν την ταμπέλα ρατσίστρια σε χρόνο ρεκόρ, ρατσιστές πλέον είμαστε και όλοι οι Έλληνες είτε το θέλουμε είτε όχι, αφού: 

Θυμάστε που ο Κεντέρης πήρε το χρυσό μετάλλιο? Πόσοι από εσάς γελάσατε με το γεγονός ότι τον κηνυγούσαν 7 μαύροι?

Πιο πρόσφατο.. Τον Πίου το μαύρο πιστόλι? Μεγάλη επιτυχία!

Να αρχίσουμε τα ανέκδοτα για τους Πόντιους, για τους Κύπριους, για τις Ξανθιές, τους Γερμανούς, τους Αμερικάνους, τους Γάλλους, Ιταλούς...?

Ας αφήσουμε τα ανέκδοτα. 
Τι τραγουδούσε ο ρατσιστής Ζαμπέτας? Ο σκύλος ο μαύρος ο αράπης..



O ρατσιστής Καζαντζίδης και ο Τσιτσάνης που τραγούδησαν με καυμό και σπαραγμό άπειρες φορές το "αραπίνες λάγνες ερωτιάρες"


Οι σκέψεις και οι διαπιστώσεις αυτές συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι όλοι είμαστε ρατσιστές και μάλιστα περήφανοι ρατσιστές, καθώς Ζαμπέτα, Καζαντζίδη και Τσιτσάνη δεν αποδοκίμασε κανείς! 


To άλμα αυτό δυστηχώς όπως όλα δείχνουν δεν θα το δούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου καθώς θυσιάστηκε στο βωμό του  υπέρμετρου αντιρατσισμού. 

Και για όσους ακόμα νοιώθουν ντροπή για αυτό που έγραψε, αναδημοσίευσε, γέλασε η 23χρονη ελληνίδα αθλήτρια ίσως θα έπρεπε να νοιώσουν πρώτα ντροπή για τα παρακάτω τραγικά γεγονότα που εύστοχα συμμάζεψε ο αθλητικός αρχισυντάκτης Μιχάλης Τσαμπάς με αφορμή την ντροπή μας για την Βούλα.


  • Μια γυναίκα έχασε το παιδί που είχε στην κοιλιά της για 9 μήνες επειδή δεν υπήρχε στο νησί που έμεινε ένα νοσοκομείο για να γεννήσει! Το περιστατικό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές...
  • Ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του επειδή δεν μπόρεσε λόγω αέρα το ελικόπτερο να προσεγγίσει το... ακριτικό νησί στο οποίο διέμενε και επίσης δεν είχε ούτε κέντρο υγείας να τον περιθάλψει! Επίσης συνηθισμένο το φαινόμενο!
  • Εκατοντάδες άτομα κάθε χειμώνα μένουν χωρίς φάρμακα, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης επειδή είχαν την... κατάρα να μην γεννηθούν σε κάποιο αστικό κέντρο αλλά σε έναν «ξεχασμένο» τόπο!
  • Χιλιάδες συνάνθρωποι μας τα δύο τελευταία χρόνια ανεβαίνουν σε ένα μπαλκόνι και... φεύγουν από την ζωή! 
  • Δεκάδες νέα παιδιά χάνουν την ζωή τους από τα ναρκωτικά που μοιράζονται έξω από πανεπιστήμια, σχολεία, νοσοκομεία, πλατείες και μπροστά στα μάτια των περαστικών! 
  • Τα καταστήματα βάζουν λουκέτα το ένα πίσω από το άλλο και οικογενειάρχες από την μια μέρα στην άλλη δεν έχουν να ζήσουν.
  • Ένα κομμάτι από την πολιστική μας κληρονομιά βρίσκεται στο Βρετανικό μουσείο αλλά εκτός από συναυλίες, δεν... τολμάμε με άλλο τρόπο να διεκδικήσουμε τα μάρμαρα. 
  • Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας έχει παραδοθεί στην Τρόικα και στις τράπεζες. 
  • Αν και βρισκόμαστε στο 2012 πολλά παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία λόγω υποσιτισμού.
  • Καρκινοπαθείς έκαναν ουρές έξω από τα φαρμακεία μιας και δεν τους αφήνουν ούτε καν με αξιοπρέπεια να βιώσουν το πρόβλημα τους. 
  • Για μια ολόκληρη χρονιά πέρσι οι μαθητές όλης της χώρας έψαχναν φωτοτυπικά για μπορέσουν να είναι τυπικοί στο σχολείο τους καθώς το κράτος... φρόντισε να μην τους μοιράσει βιβλία!
  • Η Αθήνα κάθε χρόνο με... συνέπεια «καίγεται» τρεις φορές με την πολιτεία να σηκώνει τα χέρια ψηλά, αγνοώντας τις περιουσίες των πολιτών της που χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Έναν 15χρονο τον σκότωσαν... για πλάκα στα Εξάρχεια. 
  • Τέσσερις ψυχές που έχασαν την ζωή τους στην MARFIN ακόμη... περιμένουν να βρεθούν οι ένοχοι. 
  • Σταθμοί του ΜΕΤΡΟ που είναι έτοιμοι εδώ και πολλούς παραμένουν κλειστοί, κάνοντας δυσκολότερη την καθημερινότητα όλων, επειδή κάποιοι φοβούνται λόγω... μιζών!
  • Νέοι άνθρωποι τελειώνουν το πανεπιστήμιο, κάνουν διδακτορικό και βγάζουν... δίπλωμα για παπάκι ώστε να έχουν όλα τα φόντα να δουλέψουν ως «ντελιβεράδες». 
  • Πολιτικοί που δεν είχαν... δεύτερο βρακί να βάλουν όταν μπήκαν στην Βουλή έφυγαν από αυτή με βίλες, κότερα και καταθέσεις χωρίς κανείς να τους ρωτήσει που τα βρήκαν!
  • Τα σκάνδαλα της Siemens και του Βατοπεδίου... πέρασαν απλά στην ιστορία. 
  • Ο δρόμος από την Κόρινθο προς την Πάτρα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σκοτωθείς! 
  • Η Ακρόπολη, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου, όταν... γουστάρει μια «κάστα ανθρώπων» κλείνει ή... ντύνεται με διάφορα πανιά.
  • Χιλιάδες... τυφλοί στα χαρτιά κάθε μήνα έβλεπαν μια χαρά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα επιδόματα! 
  • Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι την... κάνουν για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.
  •  Όταν ο κόσμος δεν έχει να φάει του ζητάνε 15 ευρώ για να έχει πρόσβαση στην θάλασσα και να μπορέσει να κολυμπήσει, με το κράτος να παραμένει ξανά απλός θεατής. 
  • Χιλιάδες σελίδες με διάλογοι για στημένα ματς είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά δεν... άνοιξε μύτη.
  • Σε κάθε γωνιά των δρόμων όλης της χώρας υπάρχουν άνθρωποι σκυμμένοι πάνω από ένα κάδο σκουπιδιών και ψάχνουν ένα κομμάτι ξερό ψωμί ή δυο πιρουνιές μακαρόνια που έμειναν για να φάνε. Κάθε μέρα κι ένα νέο... συσσίτιο κάνει την εμφάνιση του.
  • Κάθε καλοκαίρια τα νησιά, αλλά και περιοχές-φιλέτα καίγονται αλλά ως κράτος δεν μπορούσε να σηκώσουμε αεροπλάνα και ελικόπτερα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Λίγους μήνες μετά στα καμμένα... ξεπηδούν βιλάρες.

Related

political 2242976062871956546

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κολλητός μου είναι μαύρος, τα είχα και με μια μαυρη ερωτιαρα. Ακούω Τσιτσανη από τα 5μου και γελαω με Κεντερη κτλπ? Μηπως είμαι ρατσιστής?
    ΑΑΑ όσο για το αστείο της Βούλας μεχρι και ο κολλητός μου ο μαυρος γελασε! Λετε να πιστευει οτι είμαι ρατσιστης?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για μας είναι ήδη Ολυμπιονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο το Ολυμπιακό πνεύμα εν τοιάυτη περιπτώσει είναι ρατσιστικό μιας και στους Αρχαίους Ολυμπιακούς απαγορευόταν η συμμετοχή σε βαρβάρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα του 2012, ένα έξυπνο χιουμοριστικό σχόλιο που δε θίγει και δε χαρακτηρίζει κανέναν, μπορεί να καταστρέψει την προσπάθεια, την προσήλωση και την αφοσίωση ετών που έχει δείξει ένα άτομο προς τη χώρα του. Κρίμα για σένα Βούλα που μας χάρισες τα καλύτερα σου χρόνια γιατί όπως ξανά-αποδείχτηκε είμαστε λαός αχάριστος. και για να προλάβω τους καλοθελητές, το "αφρικανός" είναι όρος γεωγραφικός γιατί προσδιορίζει ήπειρο. όπως το "ευρωπαίος". ούτε "μαύρος" είπε, ούτε "αράπης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που αποφάσισε τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας, είναι ο κύριος Ισίδωρος Κούβελος. Για όποιον δεν θυμάται καλά, είναι ο κύριος με την εξαγωγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, που είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό την επικαιρότητα.
    Σ' αυτόν τον λαμπρό κύριο αναθέσανε την ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να προσφέρει τις λαμπρές υπηρεσίες του στον τόπο.
    Αντί να αποκλείουμε κάποιους από την πολιτική ζωή, τους επιβραβεύουμε και αυτοί αποκλείουν μετά τους άξιους από τη ζωή του τόπου μας (τυχαία ?).
    Επιλέξαμε Κούβελο και αποκλείσαμε Παπαχρήστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη που κολλάνε όλα αυτά? Και σε ποιο σύμπαν ζείτε? Έχει γίνει ευρέως γνωστό ότι η τύπισσα έχει ποστάρει πολύ σκληροπυρηνικές φασιστικές φωτογραφίες στο twitter, καθώς επίσης και αναδημοσιεύσεις του Κασιδιάρη. Πρόκειται για φασιστάκι πρώτης γραμμής. Λοιπόν εσείς τα φασισταριά, φασιστοειδή και λοιπά μικρόβια που υποστηρίζετε την αλόγα, βρείτε να κάνετε καμιά δουλειά και αφήστε τις υπερασπίσεις κατά μέρος. Ο καθένας μπορεί να λέει ανέκδοτα, σαχλά και μη. Για τον αθλητισμό όμως οι κανόνες είναι πολύ αυστυροί και ο ρατσισμός αποτελεί κόκκινο πανί. Ας καθόταν να διαφάσει τους κανονισμούς που ισχύουν για τους ολυμπιακούς, αντί να παίζει το αποτέτοιο της στο twitter βλέποντας τη σκατόφατσα τον Κασιδιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε? Δε σου εκατσε? και ζηλεύεις τον Κασιδιάρη? Φασιστάκια και ρατσιστες είναι όλοι όσοι πρώτα από όλα δεν χωνεύουν την ράτσα τους.

      Διαγραφή
  8. Αν την δική μας την απέκλεισαν τότε σε αυτόν τι πρέπει να κάνουν? http://www.protothema.gr/OlympicGames/article/?aid=213317

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα φίλε μου.. Ο ρατσισμός είναι μόνο για τους Ελληνες! Εμεις φταίμε για όλα!
      ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
      ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item