15 Χρόνια Kartmania - 1ο Hobby Endurance Series

Η  Kartmania γιορτάζοντας τα 15 χρόνια λειτουργίας, διοργανώνει το 1ο Hobby Endurance Series διάρκειας 2 ωρών με ενοικιαζόμενα καρτ. 
Οι κανονισμοί είναι απλοί με έμφαση στην διασκέδαση και την εύκολη συμμετοχή Κανονισμοί 1ου Hobby Endurance series με ενοικιαζόμενα καρτ. Δείτε αναλυτικά τους κανονισμούς:





• Οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος αυτοκινήτου και να μην είναι κάτοχοι αγωνιστικής άδειας καρτ τα τελευταία 10 χρόνια.
(Προσδοκούμε να πραγματοποιήσουμε και το δεύτερο ανεξάρτητο σκέλος με τους καρτίστες οδηγούς που δεν θα συμμετέχουν στο Hobby Endurance series στις ίδιες ημερομηνίες , το απόγευμα μετά τις 18:00 )

• Συμμετέχοντες / ομάδα 2-5 άτομα (υποχρεωτική μία γυναικεία συμμετοχή ανά ομάδα)

• Κάθε επιπλέον γυναικεία συμμετοχή θα πριμοδοτεί την ομάδα με 10% επιπλέον γύρους από αυτούς που θα πραγματοποιήσει !!!!)

 • Το βάρος της ομάδας , ορίζεται από τον αριθμό των συμμετεχόντων της πολλαπλασιασμένο με 75 κιλά (π.χ. 4 άτομα *75 = 300 κιλά 5 άτομα 375κιλα. Αν όχι θα προστεθούν τα ανάλογα κιλά )

 • Κάθε ομάδα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 5 αλλαγές και κάθε συμμετέχοντας πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 10 γύρους σε κάθε αλλαγή
(εκτός βροχής που οι απαιτούμενοι γύροι γίνονται 5).
Σε περίπτωση αλλαγής πριν από την ολοκλήρωση του απαιτούμενου αριθμού , τότε η ποινή ισούται με τον πλήθος των γύρων που υπολείπονται * 2

• Ο ελάχιστος χρόνος της κάθε αλλαγής πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά. Για κάθε δευτερόλεπτο που θα υπολείπεται για την ολοκλήρωση των 2 λεπτών , της αλλαγής ,θα αφαιρούνται 10γυροι ,
(πχ . Χρόνος αλλαγής 117 δευτερ. Ποινή 120-117=3 3*10=30 γύροι!!)

• Τα καρτ θα μοιραστούν με κλήρωση


• Στο κόστος συμμετοχής θα περιλαμβάνονται σουβλάκια και αναψυκτικά Λουξ

• Κόστος συμμετοχής 155€ / ομάδα (ανεξαρτήτως αριθμού οδηγών)

• Δήλωση συμμετοχών ομάδας και πληρωμή στην πίστα το αργότερο μέχρι την τελευταία Τετάρτη πριν το κάθε event , λόγο ορισμένου αριθμού καρτ (7) .

• Σε περίπτωση βροχής ο αγώνας δεν διακόπτεται και η διάρκεια του μειώνεται στην 1,30 ώρες εκτός και αν παρθεί άλλη απόφαση από τους οργανωτές. Ο υποχρεωτικός αριθμός αλλαγών παύει να ισχύει .
• Το Σάββατο πριν το event ο κάθε οδηγός μπορεί να κάνει ένα δεκάλεπτο προπόνηση δωρεάν.
 Η Κυριακές των event είναι

28-Απριλίου-2013

19-Μαίου-2013

16-Ιουνίου-2013

21-Ιουλίου-2013

13-Οκτωβρίου-2013








Related

news 7378772970981359694

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item