Απόλυτος κυρίαρχος ο Zanchetta με την Maranello στην KZ2, στο WSK Euro Series

Σάρωσε ο Marco Zanchetta με ΜARANELLO - TM στο WSK Euro Series στην Zuera. 1ος στα επίσημα χρονομετρημένα, 1ος στα δύο σκέλη των προκριματικών, 1ος και στους δύο τελικούς!
Έχει ήδη 3 νίκες σε 4 τελικούς κάτι που τον φέρνει και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος των εξατάχυτων καρτ της KZ2 με 145βαθμούς.




Στην εκκίνηση του δεύτερου τελικού ο Riccardo Negro πήρε την πρώτη θέση από τον Marco Zanchetta αλλά δεν άντεξε παραπάνω από 4 γύρους. 


Ο Zanchetta κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο του τελικού δεν ξαναέχασε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη με διαφορά δύο δευτερολέπτων από τον μεγάλο του αντίπαλο Riccardo Negro.
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τσέχος πιλότος Mirdla Jan.




Related

WSK Euro Series 6549006136360084462

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item